Προς το περιεχόμενο

Aγορα drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιώργη στην επαρχία ειναι πιο χαλαρά τα πραγματα. Στην αθηνα εχουν μαζευτεί πολλοί βλαμενοι που ψάχνουν να καρφώσουν κόσμο ακομα και άνευ λόγου...

Για ασφάλεια υπαρχει ενα θέμα στο petame. Ρίξε μια ματια. Ένας ασφαλιστής απο εκει μου έστειλε μια προσφορα γύρω στα 400€ Ετησια και οπως ηταν έκλεισα το παράθυρο και γέλασα. Τόσα ουτε για το αμάξι δε πληρώνω.

Καλημερα.Καλα ειχε παρει τιποτα και σου ειπε αυτη την απιστευτη τιμη για ασφαλιση; Ναι να κανουν ορεξη και να φτιαξουν μεγαλα συρταρια ...Εγω δεν κανω τιποτα,Ακου 400 ευρω...Να ητανε κανα 50αρι ισως. Α και επι της ευκαιρειας επειδη παω για μεγαλυτερο εργαλειο (inspire) μαλλον, δινω το frame κτλ  http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/782604-frame-tarot-t810esc/  για οποιον φιλο τον ενδιαφερει να φτιαξει κατι πολυ καλο.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

κοιτα, εχει να κάνει και με το ποσο που βαζεις αστικη ευθυνη. Εκεινος ειχε νομιζω 1 μυριο για σωματικές βλαβες κλπ 

Υπάρχει και φθηνότερο http://www.atlantiki.gr/SimpleArticle.aspx?a_id=10095

Απ οτι ειδα με ενα 80αρι ειμαστε καλα...ας πουμε.

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα 10000 αστικη ευθυνη... επισης εχω 3 μοντέλα, 3Χ80=240 ?

Ε βρε συ εχεις και 3...Μαλλον πρεπει να δωσεις τα 2;

Δημοσ.

Το ενα θα φύγει σιγουρα πιο πολυ λογω του οτι δεν εχω χρονο να το συναρμολογησω καν.

Το 550 δε παει πουθενά ειναι η λατρεία μου. Για το 450 βλέπουμε αναλόγως πως θα εξελιχθεί η κατάσταση αλλα φαντάσου οτι και αυτο εχει μια πτηση 15-20' ολο κ ολο...

Δημοσ.

Το ενα θα φύγει σιγουρα πιο πολυ λογω του οτι δεν εχω χρονο να το συναρμολογησω καν.

Το 550 δε παει πουθενά ειναι η λατρεία μου. Για το 450 βλέπουμε αναλόγως πως θα εξελιχθεί η κατάσταση αλλα φαντάσου οτι και αυτο εχει μια πτηση 15-20' ολο κ ολο...

Και εγω με το tarot το 810 το θελει καποιος να το παρει για να βαλει dslr camera με gimbal πανω για επαγγελματικες ληψεις κτλ, αλλα κολαει στην νεα νομοθεσια περι ασφαλειας,αδειας,διπλωματος κτλ.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο drone μεχρι 100€ που να εχει

• σταθεροτητα στις πτησεις,
  • κυριως καλη αναλυση εικονας αλλα και βιντεο,
  • αποθηκευση σε καρτα
  • καλο χρονο πτησεων
  • εμβελεια τουλαχιστον 100μ
  • μεγαλο χρονο μπαταρια
  • ισως και ετοιμο συναρμολογουμενο.
Δημοσ.

στα 100€ με όλα αυτα που ζηταει ο φιλος ουτε καινουργιο ουτε μεταχειρισμένο δε παίζει... Αν τα διπλασιάσει + κατι μπορει να γίνει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, επειδη θελω να μπω με καποιο φθηνο quadcopter και γω στο παιχνιδι με τις πτησεις ωστε μετα απο κανα χρονο να εχω μαθει και να μπορω να ελεγχω αφοβα ενα drone. αρχικα θα δω κατι μεχρι 100 ευρω για να μαθω τη λογικη και λοιπα και αν εχει και καμεριτσα για να δω τι μπορω να βγαλω σε βιντεο. (ξερω οτι θα ναι πολυ μετριο αλλά για να μαθω πιο πολυ).
όμως αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη διαβασα καποια πραγματα για νομοθεσιες και ιστοριες απο το νεο ετος...τι θα γινει ακριβως δηλαδη? γιατι για παραδειγμα εγω σε κανα χρονο απο τωρα θα ηθελα να ασχοληθω πιο σοβαρα και να παρω καποιο dji 500+ ευρω όμως τι παιζει με το νομο? διοτι αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα που στις μερες μας ειναι ενας μισθος και σε πιο ακριβα drones μπορει να παει και 1200 ευρω αλλα τελος παντων, το θεμα ειναι λοιπον θα μπορω να το πεταω? γιατι αν απαγορευεται απο νομο δεν εχει νοημα να κανεις μια τετοια αγορα. νταξει λογικο ειναι κοντα σε αεροδρομια οτι δεν πρεπει και τετοια αλλά ας πουμε εγω παω σε ενα νησι το καλοκαιρι που μου αρεσει και θελω να κανω πλανα με drone...θα απαγορευεται?
δεν εχω πολυ καταλαβει πως θα γινεται...οποιος εχει ασχοληθει με νομοθεσια και λοιπα βαθυτερα θα ηθελα να με ενημερωσει.γιατι το να προβεις σε μια αγορα με ελαχιστο 500 ευρω και μετα να σου απαγορευουν ειναι και πεταμενα λεφτα εν τελη.

Επεξ/σία από GT-MAN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...