Προς το περιεχόμενο

Aγορα drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω ενα drone οικονομικο για αρχη με καμερα , μετα απο καποια ερευνα που εκανα εχω δει

το jjrc h12w 45e

jjrc h26w 55e

syma x8w 58e

αν καποιος εχεις καποιο απο τα παραπανω η εχει να προτεινει κατι καλυτερο μεχρι 60ε ας με βοηθησει , ολα τα παραπανω εχουν wifi καμερα

Δημοσ.

στα μικρα οχι δεν ισχυει πρεπει να παει πανω απο καποια μετρα και να εχει καποιο βαρος για να 8ες αδεια ετσι νομιζω τουλαχιστον απο οτι εχω διαβασει 

Δημοσ.

Α οκ

Πάντως είναι ότι πιο εκνευριστικο έχουν βγάλει σε νόμο.

Τεσπα μην φευγουμε από το θέμα

Αυτά τα μικρα με 100-150€ μία χαρά είναι για αρχάριο να κάνει την δουλειά του.

Δημοσ.

καλα για ολα θα εχει περιορισμους

βεβαια ενα μικρο δε παει και τοσο μακρυα η ψηλα

αλλα το που το πετας φυσικα και υπαρχει περιορισμος...δε μπορει πχ να πετας στη παραλια πανω απο το κοσμο 

Δημοσ.

Αυτό με το όριο των 50 μέτρων παραείναι. Τόσο πετάνε και τα toy-grade, δεν είναι δυνατό να σου ζητάει σχέδιο πτήσης για απόσταση άνω των 50μ. Τι σχέδιο πτήσης που αν φυσήξει λίγος αέρας το drone πάει όπου φυσάει ο άνεμος? Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που έχει κόσμο, εκεί καλό είναι να μην το πετάει κανείς ούτε και σε 10 μέτρα απόσταση. Όμως σε ένα οικόπεδο, γήπεδο, πάρκο χωρίς κόσμο δεν έχει νόημα να απαγορεύεται να το πας πχ. στα 100 μέτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε βλέπω από την νέα χρονιά (μην πω και νωριτερα) μεγααααλη πτώση στις πωλήσεις drone

Βαλανε κ εκεί το χεράκι τους..

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει καμερα με fpv θελει ασφαλεια, καταχωρηση, σχεδιο πτησης, ειτε εχει 50€ ειτε 5000€

Ξερεις φιλε μηπως για χρεωσεις ασφαλειας; Αλλα να πω και εγω κατ; Ποιος νομος λειτουργει σωστα στην Ελλαδα; πχ. ζωνες ασφαλειας...κυνηγημα στην αρχη και μετα τιποτα.Που ειναι πολυ βασικοτερο απο τον νομο για τα drones.

Παντως εγω που μενω επαρχια όπως λειτουργουσα μεχρι τωρα ετσι θα λειτουργω και στο μελλον.Το μονο που ΟΛΟΙ να προσεχουμε ειναι να μην κανουμε επιδειξη σε κοσμο και πανω απ τα κεφαλια τους...

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Γιώργη στην επαρχία ειναι πιο χαλαρά τα πραγματα. Στην αθηνα εχουν μαζευτεί πολλοί βλαμενοι που ψάχνουν να καρφώσουν κόσμο ακομα και άνευ λόγου...

Για ασφάλεια υπαρχει ενα θέμα στο petame. Ρίξε μια ματια. Ένας ασφαλιστής απο εκει μου έστειλε μια προσφορα γύρω στα 400€ Ετησια και οπως ηταν έκλεισα το παράθυρο και γέλασα. Τόσα ουτε για το αμάξι δε πληρώνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...