Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε και μου πέρασε νέα γραμμή (24 adsl) ο τεχνικός του ΟΤΕ. Μόλις συνδέθηκα έκανα ένα τεστ στο speedtest.net και έδωσε 5.2 mbps. Ρώτησα γιατί τόσο χαμηλές ταχύτητες αφού ένας φίλος απέναντι πιάνει 20 και μου πε ότι η πολυκατοικία που μένω πέρνει από ένα μικρό καφάο ενώ οι άλλες από αλλού επειδή αυτά μου ακούγονται μπαρμπούτσαλα τι μπορώ να δω και να τεστάρω για να δω τι παίζει;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε και μου πέρασε νέα γραμμή (24 adsl) ο τεχνικός του ΟΤΕ. Μόλις συνδέθηκα έκανα ένα τεστ στο speedtest.net και έδωσε 5.2 mbps. Ρώτησα γιατί τόσο χαμηλές ταχύτητες αφού ένας φίλος απέναντι πιάνει 20 και μου πε ότι η πολυκατοικία που μένω πέρνει από ένα μικρό καφάο ενώ οι άλλες από αλλού επειδή αυτά μου ακούγονται μπαρμπούτσαλα τι μπορώ να δω και να τεστάρω για να δω τι παίζει;δεν είναι απίθανο να περνάτε από διαφορετικό αστικό κέντρο Δώσε για αρχή τα στατιστικά τις γραμμής σου
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Πες μου lnuyasha πως ακριβώς να στα δώσω (να μπω στο ρούτερ και να πάω που δλδ.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καπου μεσα στο ρουτερ θα σου γραφει τα στατιστικα.τωρα που ακριβως πρεπει να μας πεις το ρουτερ αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο για να το βρεις.επισης μπορεις να δεις αν παιρνεις απο αλλο καφαο.αν πας στον φιλο σου θα δεις στον κατανεμητη να γραφει κκ και εναν αριθμο .το ιδιο και σε εσενα θα υπαρχει.βλεπεις αν ειναι ιδιος.επισης καλο θα ειναι να εχουμε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του φιλου σου.αν δεις το guide μου(Πως δουλευει το adsl/vdsl απο το αστικο κεντρο μεχρι τον πελατη) εχω φωτογραφιες σχετικα με το κκ και που θα το δεις στον κατανεμητη και που θα το δεις οταν εχεις χωνευτη και παιρνεις απο box. επισης καλο ειναι να μην γινεται τεστ με speedtest αλλα να δεις μεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζει διοτι με speedtest Μπορει να φταινε πολλα και για αυτο να μην βγαζει σωστο αποτελεσμα.πχ να εισαι με wireless 1
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αυτά είναι τα στατιστικά για την ταχύτητα από το ρούτερ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 σχεδον 11αρα βλεπω εγω που δεν ειναι καθολου κακο! οσο για τις ταχυτητες οταν ειχα ADSL εγω επαιρνα 7 downlaod και ο απο πανω οροφος 20αρι...
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 33 line attenuation με fast path και 11 Mbit ειναι μια χαρα.αν δεν θες το fast path ζητα interleave Θα κερδισεις κανα Megabit ακομα.εκτος αν βγαινει λαθος το fast path.χαρακτηριστικα γραμμης απο τον αλλον εχεις? αρα το speedtest που εβγαλε 5 ηταν λαθος.ή κατι κατεβαινε εκεινη την στιγμη ή το εκανες με wireless
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά 9 σταθερά πιάνει τώρα. Από ότι κατάλαβα μέγιστο τα 11; Καμιά βοηθητική ρύθμιση για Speedport Entry 2i έχετε να προτείνετε ;
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μονο interleave να κερδισεις κανα megabit αμα δεν παιζεις παιχνιδια.το ζητας απο τον παροχο.κατα τα αλλα θα πρεπει να ειναι σωστη η καλωδιωση στο σπιτι σου .φιλτρα στα τηλεφωνα και στο συναγερμο αμα εχεις.
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Περιστασιακά παίζω οπότε το αφήνω έτσι δε πειράζει υπάρχουν και χειρότερα Να στε καλά ρε παίδες
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αν βρεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του αλλου θα μπορουσαμε να δουμε τι παιζει.αλλιως πρεπει να δεις αυτα που εγραψα πιο πανω με τα κκ για να δεις αν πραγματι εισαστε στο ιδιο καφαο.αλλα και στο ιδιο να εισαστε δεν σημαινει οτι ολα τα ζευγαρια ειναι ιδια ουτε οτι θα κατσει να δοκιμασει ολα τα ζευγαρια για να σου δωσει το καλυτερο.επισης με βαση το 33 attenuation ειναι δυσκολο ο αλλος να παιζει 20 Mbit.Θα πρεπε να εχει 6 margin και απλα τελειο χαλκο και παλι δυσκολο
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αν βρεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του αλλου θα μπορουσαμε να δουμε τι παιζει.αλλιως πρεπει να δεις αυτα που εγραψα πιο πανω με τα κκ για να δεις αν πραγματι εισαστε στο ιδιο καφαο.αλλα και στο ιδιο να εισαστε δεν σημαινει οτι ολα τα ζευγαρια ειναι ιδια ουτε οτι θα κατσει να δοκιμασει ολα τα ζευγαρια για να σου δωσει το καλυτερο.επισης με βαση το 33 attenuation ειναι δυσκολο ο αλλος να παιζει 20 Mbit.Θα πρεπε να εχει 6 margin και απλα τελειο χαλκο και παλι δυσκολο ευχαριστώ για την επεξήγηση pouline αν τύχει και πάω θα πάρω στοιχεία να το ελένξω.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τιποτα.οτι αλλο ειναι πες μας.παντως αν παιζεις σπανια παιχνιδια online τοτε ισως να αξιζει interleave.εκτος αν εισαι interleave και απλα το δειχνει λαθος.αν κανεις απο command prompt ping ns1.otenet.gr και δεις κοντα στα 7-8 τοτε εισαι fast αν δεις κανα 20 αρι εισαι interleave.
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 13-15ms δίνει το ping ...τσακ στη μέση
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 13-15ms δίνει το ping ...τσακ στη μέση αρα κατι σαν low depth interleave.αν ζητησεις interleave λογικα θα κερδισεις σε sync.εκτος αν σε εχουν fast sto upload κ interleave στο download τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα