Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε και μου πέρασε νέα γραμμή (24 adsl) ο τεχνικός του ΟΤΕ. Μόλις συνδέθηκα έκανα ένα τεστ στο speedtest.net και έδωσε 5.2 mbps. Ρώτησα γιατί τόσο χαμηλές ταχύτητες αφού ένας φίλος απέναντι πιάνει 20 και μου πε ότι η πολυκατοικία που μένω πέρνει από ένα μικρό καφάο ενώ οι άλλες από αλλού επειδή αυτά μου ακούγονται μπαρμπούτσαλα τι μπορώ να δω και να τεστάρω για να δω τι παίζει;

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε και μου πέρασε νέα γραμμή (24 adsl) ο τεχνικός του ΟΤΕ. Μόλις συνδέθηκα έκανα ένα τεστ στο speedtest.net και έδωσε 5.2 mbps. Ρώτησα γιατί τόσο χαμηλές ταχύτητες αφού ένας φίλος απέναντι πιάνει 20 και μου πε ότι η πολυκατοικία που μένω πέρνει από ένα μικρό καφάο ενώ οι άλλες από αλλού επειδή αυτά μου ακούγονται μπαρμπούτσαλα τι μπορώ να δω και να τεστάρω για να δω τι παίζει;

δεν είναι απίθανο να περνάτε από διαφορετικό αστικό κέντρο

Δώσε για αρχή τα στατιστικά τις γραμμής σου

Δημοσ.

καπου μεσα στο ρουτερ θα σου γραφει τα στατιστικα.τωρα που ακριβως πρεπει να μας πεις το ρουτερ αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο για να το βρεις.επισης μπορεις να δεις αν παιρνεις απο αλλο καφαο.αν πας στον φιλο σου θα δεις στον κατανεμητη να γραφει κκ και εναν αριθμο .το ιδιο και σε εσενα θα υπαρχει.βλεπεις αν ειναι ιδιος.επισης καλο θα ειναι να εχουμε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του φιλου σου.αν δεις το guide μου(Πως δουλευει το adsl/vdsl απο το αστικο κεντρο μεχρι τον πελατη) εχω φωτογραφιες σχετικα με το κκ και που θα το δεις στον κατανεμητη και που θα το δεις οταν εχεις χωνευτη και παιρνεις απο box.

επισης καλο ειναι να μην γινεται τεστ με speedtest αλλα να δεις μεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζει διοτι με speedtest Μπορει να φταινε πολλα και για αυτο να μην βγαζει σωστο αποτελεσμα.πχ να εισαι με wireless

• Like 1
Δημοσ.

33 line attenuation με fast path και 11 Mbit ειναι μια χαρα.αν δεν θες το fast path ζητα interleave Θα κερδισεις κανα Megabit ακομα.εκτος αν βγαινει λαθος το fast path.χαρακτηριστικα γραμμης απο τον αλλον εχεις?

αρα το speedtest που εβγαλε 5 ηταν λαθος.ή κατι κατεβαινε εκεινη την στιγμη ή το εκανες με wireless

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά 9 σταθερά πιάνει τώρα. Από ότι κατάλαβα μέγιστο τα 11; Καμιά βοηθητική ρύθμιση για Speedport Entry 2i έχετε να προτείνετε ;

Δημοσ.

μονο interleave να κερδισεις κανα megabit αμα δεν παιζεις παιχνιδια.το ζητας απο τον παροχο.κατα τα αλλα θα πρεπει να ειναι σωστη η καλωδιωση στο σπιτι σου .φιλτρα στα τηλεφωνα και στο συναγερμο αμα εχεις.

Δημοσ.

αν βρεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του αλλου θα μπορουσαμε να δουμε τι παιζει.αλλιως πρεπει να δεις αυτα που εγραψα πιο πανω με τα κκ για να δεις αν πραγματι εισαστε στο ιδιο καφαο.αλλα και στο ιδιο να εισαστε δεν σημαινει οτι ολα τα ζευγαρια ειναι ιδια ουτε οτι θα κατσει να δοκιμασει ολα τα ζευγαρια για να σου δωσει το καλυτερο.επισης με βαση το 33 attenuation ειναι δυσκολο ο αλλος να παιζει 20 Mbit.Θα πρεπε να εχει 6 margin και απλα τελειο χαλκο και παλι δυσκολο

Δημοσ.

αν βρεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης του αλλου θα μπορουσαμε να δουμε τι παιζει.αλλιως πρεπει να δεις αυτα που εγραψα πιο πανω με τα κκ για να δεις αν πραγματι εισαστε στο ιδιο καφαο.αλλα και στο ιδιο να εισαστε δεν σημαινει οτι ολα τα ζευγαρια ειναι ιδια ουτε οτι θα κατσει να δοκιμασει ολα τα ζευγαρια για να σου δωσει το καλυτερο.επισης με βαση το 33 attenuation ειναι δυσκολο ο αλλος να παιζει 20 Mbit.Θα πρεπε να εχει 6 margin και απλα τελειο χαλκο και παλι δυσκολο

ευχαριστώ για την επεξήγηση pouline αν τύχει και πάω θα πάρω στοιχεία να το ελένξω.

Δημοσ.

τιποτα.οτι αλλο ειναι πες μας.παντως αν παιζεις σπανια παιχνιδια online τοτε ισως να αξιζει interleave.εκτος αν εισαι interleave και απλα το δειχνει λαθος.αν κανεις απο command prompt ping ns1.otenet.gr και δεις κοντα στα 7-8 τοτε εισαι fast αν δεις κανα 20 αρι εισαι interleave.

Δημοσ.

13-15ms δίνει το ping ...τσακ στη μέση :)

αρα κατι σαν low depth interleave.αν ζητησεις interleave λογικα θα κερδισεις σε sync.εκτος αν σε εχουν fast sto upload κ interleave στο download τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...