Προς το περιεχόμενο

Βγαζουν προβληματα τα gilera?

sinikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Προκειται αμεσα να παρω ενα μηχανακι και κοιταω αγγελιες. Το θελω για δουλειες στην πολη και αν χρειαστει το καλοκαιρι, να μπορω να παω και καμια εκδρομη 60-70χιλ.

Εχω βρει καποια gilera 125 τετραχρονα 2005 27.000χιλ. στα 900€

Γενικα ομως βγαζουν προβληματα?

Εναλλακτικα βρηκα και piaggio beverly 200cc 2003 24000χιλ στα 1300. Ειναι προτιμοτερα αυτα? Καινε πολυ βενζινη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μακρυα απο beverly 200 βγηκαν τρομερα προβληματικα! αν θες beverly κοιτα για 250cc...
επισης κοιτα και για sym είναι πολυ αξιόπιστα και φθηνοτερα σε συντηρηση απο τα ιταλικα

οτιδηποτε τροχοφορο ιταλικο ειναι τσαπατσουλικο και βγαζει προβληματα...

τιμιοτατα τα sym καθως και οτιδηποτε γιαπωνεζικο, ακομα και 20ετιας.. στοχευσου εκει

• Like 1

Κοίτα σε SYM καλύτερα. Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις με <1000€. Κάπου τόσο έδωσε ο κολλητός πέρυσι το HD200i για να πάρει -επιτέλους- μηχανή.

• Like 1

η γνωμη μου εναι αν εχεις καποιο αξιοπιστο-εμπιστο συνεργειο, να παρεις ενα ιαπωνικο παλιοτερο κ να του κανεις ενα γενικο σερβις-ανακατασκευη και θα σε βγαλει πολλα χρονια απροβληματιστα...
εγω πηρα με 800ε ενα yamaha majesty 250 του 98' εδωσα και αλλα 500ε στο συνεργειο και το καναμε ολοκαινουργιο (το μηχανακι γυμνωθηκε και αλλαχτηκαν ολα τα προβληματικα-υποπτα για βλαβη κομματια με καινουρια)

δλδ με 1300ε πηρα σκουτερ 250cc που ξερω οτι τα παντα πανω του δουλευουν αψογα και δεν ειχα μεχρι τωρα εκπληξεις!

τα gillera και ιδιως runner δεν τα κυκλοφορουσαν και οι πιο ηρεμοι αναβατες οποτε οι πιθανοτητες να παρεις καποιο πειραγμενο-σκισμενο ειναι πολυ μεγαλες

Gillera Runner 125 VX είχα απο το 2003 μέχρι το 2014...26.000χλμ ολα εντος Θεσσαλονικης οποτε το μηχανακι το ξερω καλα.

Απο μηχανη δεν εβγαλε τιποτε, με σωστη συντηρηση πηγαινε σαν καινουργιο. Απλα στα μεγαλα κρυα για 1-2 λεπτα ρεταρε μεχρι να ζεσταθει. Λαδια δεν εκαιγε, η μηχανη ηταν πολυ δυνατη για τα κυβικα της. Μονο ηλεκτρολογικα ειχε καποια θεματα αλλα οταν ασχοληθηκα μονος μου τα ελυσα.

To Runner εχει πολυ καλο σασι και ειναι πιο ευελικτο-σπορ για μεσα στην πολη αλλα εχει μικρες ροδες. Το beverly πιο ανετο σε ταξιδι και λιγο πιο δυνατο αλλα λιγοτερο ευελικτο. Βαζεις προτεραιοτητες και κρινεις.

Υποψιν οτι εγω στα 24.000 αλλαξα τεντωτηρα καδενας, μαζι με ιμαντες που ισως θελει κτλ μπορει να χρειαστεις ενα 300-400ρι με το καλημερα. Πανε να δεις και αντλια νερου, αλλο ενα σημειο που πονανε  και ειναι ακριβη η αντικατασταση.

Λοιπόν μέχρι στιγμής στα λεφτά που μπορώ και κοντά στην περιοχή μου, έχω βρει.

Gilera 750-1250€

Beverly ~1100€

Kymco Aguility ~900€

Honda SH 150 ~ 1100€

Αν και δεν μου αρέσουν, πολλοί φίλοι μου προτείνουν να πάω σε παπί.

Βρηκα ενα evomoto πολυ καλα διατηριμενο και το μοτερ του ειναι daytona 125. 2ετιας με 7500 χιλ. Και σε πολυ κατασταση τα πλαστικα του.

Το βρηκα στα 700ευρω.

Το πηγα βολτα και μου αρεσε παρα πολυ. Να το παρω?

Βρηκα ενα evomoto πολυ καλα διατηριμενο και το μοτερ του ειναι daytona 125. 2ετιας με 7500 χιλ. Και σε πολυ κατασταση τα πλαστικα του.

Το βρηκα στα 700ευρω.

Το πηγα βολτα και μου αρεσε παρα πολυ. Να το παρω?

Δες και στο car εχει αρκετα παπακια με 700-800 που σιγουρα θα γινουν 600-700 αυτη την χρονικη περιοδο.Αρκει να το κοιταξει μηχανικος εμπειρος και οχι φιλος που ''ξερει''.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...