giorgoslouk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) αξιόλογη πρόταση, όμως θα συμφωνήσω κι εγώ ότι χωρίς επίσημο service που να το στέλνεις πίσω στη Κίνα... επίσης συμφωνώ και με το iris scanner, πραγματικά περίεργο το ότι θα αρχίσουν να το βάζουν όλοι σιγά σιγά... Έχω αγοράσει συνολικά 5 Xiaomi για τα μέλη της οικογένειας συν καμμιά δεκαριά άλλα για φίλους. Δεν χρειάστηκα ποτέ σέρβις. Ότι λαλακία τυχόν κάνεις σε φλασάρισμα διορθώνεται εύκολα. Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από giorgoslouk 9
ii_die_4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω αγοράσει συνολικά 5 Xiaomi για τα μέλη της οικογένειας συν καμμιά δεκαριά άλλα για φίλους. Δεν χρειάστηκα ποτέ σέρβις. Ότι λαλακία τυχόν κάνεις σε φλασάρισμα διορθώνεται εύκολα. Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!! Φιλε απο development πλευρα πως παν? Δλδ, εχουν roms kernels etc και γενικα ειναι active το development τους? Διοτι το σκεπτομαι για ενα αλλα μου αρεσει γενικα, να τα πειραζω τα κινητα μου, για αυτο εχω και nexus. 1
imoaix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 δεν χρησιμοποιω τπτ απο αυτα τα βιομετρικα γκιμικς που σου κλεβουν ταυτοποιητικα στοιχεια κ τα πληρωνεις κ απο πανω φροντιζω να μην εχω τπτ επικινδυνο στο κινητο απο την στιγμη που μπορει να το χασω ανα παση στιγμη κ χρησιμοποιω ανλοκ χωρις καν κωδικο αν χαθει μπλοκαρεις την sim σου με ενα τηλ κ κλειδωνεις την συσκευη απο μακρυα μεσω google k πας για αλλα φυσικα ποτε μα ποτε πανακριβο κινητο 2
khr1s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Υποστηριξει για AOSP roms εχουνε τα xiaomi? Μπορω να το πειραζω συνεχεια να φλασαρω roms, recoveries κτλ? Αν σε δενει με το MIUI θα ναι αχρηστο για εμενα . Σκεφτομουνα για oneplus 3 αλλα αυτο εδω ειναι βελτιωμενο σε πολλα σημεια.
greenalex1996 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ειστε ετοιμοι να δείτε την σαομι no 4 στην λιστα με τις περισσότερες πωλήσεις?????
imoaix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Υποστηριξει για AOSP roms εχουνε τα xiaomi? Μπορω να το πειραζω συνεχεια να φλασαρω roms, recoveries κτλ? Αν σε δενει με το MIUI θα ναι αχρηστο για εμενα . Σκεφτομουνα για oneplus 3 αλλα αυτο εδω ειναι βελτιωμενο σε πολλα σημεια. το xda βρωμαει κ απο aosp κ απο τις γνωστες cm based σχεδον για τα περισσοτερα xiaomi κ ηταν ο κυριος λογος που δοκιμασα xiaomi
fsbmaniac Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σε ποιότητα κατασκευης είναι πραγματικα κορυφαια. Επειδη αλλαζα οθονες σε xiaomi ...ειναι καλυτερα απο lg και σε σχεδιασμο πλαισιου αλλα και σε υλοποιηση. 1
damoclesword Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ζητείται μπάντα που να απαρτίζεται από μπάσο,κιθάρα και πλήκτρα. Γιατί από κρουστά έχουμε εδώ ένα τούμπανο. 8
nickaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Οι τιμες είναι για την Κίνα φαντάζομαι... Στα γνωστά μαγαζιά κανα 50αρικο πανω; Ειδωμεν!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Κινητήρα! Άμα είναι και όπως στη φωτογραφία, υπέροχο.
gdriver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Οθόνη παρόμοια με τα edge. Να δούμε ΄τωρα πόσο άβολο-βολικό θα είναι.
Obsy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Η ταχύτητα του αποθηκευτικού χώρου όμως? Μηπως σέρνεται?
BELL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Kινεζικο με αστραφτερή εξωτερική εμφάνιση αλλά χωρίς σέρβις ακόμα στην χώρα μας είναι από τα σημεία που εστιάζουμε, κατά τα άλλα είναι αρκετά δυνατο..η μπαταρία του όμως να ξέρουμε.. Μαλλον δεν εχεις παραγγειλει απο αξιοπιστο καταστημα ακομα. Ο Κινεζος πλεον στελνει αεροπορικος και σε 2 μερες απο τη στιγμη της παραγγελιας ειναι Ευρωπη, απο κει θελει 1,5 εβδομαδα να σου ερθει η συσκευη στα χερια σου. Ισχυει επισης το αντιστροφο σε περιπτωση αντικαταστασης 1
Agathoklis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Kινεζικο με αστραφτερή εξωτερική εμφάνιση αλλά χωρίς σέρβις ακόμα στην χώρα μας είναι από τα σημεία που εστιάζουμε, κατά τα άλλα είναι αρκετά δυνατο..η μπαταρία του όμως να ξέρουμε.. τα xiaomi δεν χαλανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα