Προς το περιεχόμενο

Samsung UE49KS8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμιτες!
Χθες πηρα την KS8000 και είμαι υπερχαρουμενος!
Δεν εχω προλαβει να κανω πολλα αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας εντυπώσεις/εμπειριες.
Για αρχη να πω ότι είναι πανεμορφη και πολύ ευκολη στο στησιμο. Ρυθμισεις χρησιμοποιησα αυτό http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8000/settings
netflix και youtube σε 4k είναι τελεια. Το HDR δεν καταλαβα ακομα πως λειτουργει αλλα δεν ειχα και πολλη ωρα να ασχοληθώ ακομα.
Ερχομαι από μια Sharp (δεθυμαμαιμοντελο, του 2014 είναι παντως) 43 με 100αρι πανελ και 3d. Η διαφορα στο μέγεθος, τα χρωματα, ο ηχος (πολύ καλος για ενσωματωμένα ηχεια) συμβαλλουν σε μια πολύ καλη εμπειρια, σχεδόν καλυτερα από 3d.
Δεν το χωραει ο νους μου ποση λεπτομερεια εχει το 4k. Μπορω σε ο,τι εχω δει να διακρινω λεπτομέρειες σε προσωπα, μιλαμε για απειρο ρεαλισμο.
Το τηλεκοντρόλ επισης είναι πολύ ομορφο και ευχρηστο. Για γραψιμο στην αναζητηση του youtube δεν το λες και πολύ βολικο αλλα οκ, ιδια πλατφορμα εχει και το ps4 οποτε εχω ψιλοσυνηθισει.
Συμπληρωσα επισης την ονλαην φορμα για το s7 edge από το suhd promo και περιμενω το κινητο.

Εχει καποιος την ιδια τηλεοραση? Τι ρυθμισεις εχετε βαλει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοθεατη φίλε. Από που πήρες τελικά? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και στην ks7000. Πάνω κάτω βγαίνουν στα ίδια λόγω της διαφοράς edge με α3

Επεξ/σία από MinuStrike
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή σε συνδυασμό με το suhd promo το οποίο νόμιζα ότι έληγε 8/10 αλλά τώρα βλέπω πως είναι μέχρι 31/10

Δημοσ.

Περιμένω να πέσει η τιμή να την χτυπήσω και εγώ.δε με λες Άλεξ, την δοκίμασε ς στο ps4 ή είσαι όλη μέρα νετφλιξ;

Δημοσ.

Περιμένω να πέσει η τιμή να την χτυπήσω και εγώ.δε με λες Άλεξ, την δοκίμασε ς στο ps4 ή είσαι όλη μέρα νετφλιξ;

τη δοκιμασα και ειναι τελεια, λιγο πολυ φωτεινη ισως για τα γουστα μου. με το που βαλεις ps4 ομως αμεσως γυρναει ρυθμισεις αυτοματα σε gaming mode.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...