john_shadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 παιδιά θέλω να αγοράσω έναν αναμεταδότη για να έχω σήμα και στο σαλόνι μου. ορίστε ένα πρόχειρο σχέδιο που έφτιαξα σκοπός είναι να μπει στην πρίζα που έχω σημειώσει. καμιά πρόταση για αγορά?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 σε κατι απλο καλο φτηνο πας σε Tp link Πχ 801Nd.αν μπορεις να ριξεις καλωδιο ethernet Μεχρι εκει ή να βαλεις powerline θα μπορουσες να παιξεις και με access point.
john_shadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 για καλώδιο δύσκολο, γι αυτό προτίμησα κάτι σε wireless. αν δεν βρω κάποια άλλη λύση θα πάω στο TL-WA801ND.. υπάρχει δυνατότητα για 2ο ρούτερ στο σαλόνι στη πρίζα τηλεφώνου που έχω και εκεί?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 για καλώδιο δύσκολο, γι αυτό προτίμησα κάτι σε wireless. αν δεν βρω κάποια άλλη λύση θα πάω στο TL-WA801ND.. υπάρχει δυνατότητα για 2ο ρούτερ στο σαλόνι στη πρίζα τηλεφώνου που έχω και εκεί? Οχι δεν γινεται 2 ρουτερ adsl/vdsl πανω σε μια γραμμη. μετα μονο powerline Οπως ειπα γιατι το repeater θα χανει λιγο σε ταχυτητα. επισης αν τα καλωδια πισω απο τον τοιχο ειναι Utp αντι για ραζιμ και εκει θα μπορουσες 2 ζευγαρια να τα κανεις ethernet αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου.
john_shadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 το powerline χρειάζεται καλώδιο να συνδέεται με το router?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 οχι ειναι δικτυο μεσα απο τα καλωδια ρευματος.ειτε παιρνεις Powerline και μετα βαζεις ενα access point ή ενα παλιο adsl routerνα κανει το ασυρματο ειτε παιρνεις Powerline με wifi.καλο θα ειναι το powerline να ειναι passthrough.αν εχεις τριφασικο ρευμα θελει Powerline που να παιζει σε τριφασικο
john_shadow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 μονοφασικό είναι στο σπίτι, εχεις κάποια πρόταση για powerline??
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 μονοφασικό είναι στο σπίτι, εχεις κάποια πρόταση για powerline??φτηνη λυση tp link 4010 αλλα η εκδοση passthrough που εχει πριζα πανω.μοντελο ειναι το 4010p οπου p ισον passthrough.μετα σε πιο ακρiβα σε devolo
john_shadow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 αυτό βλέπω δεν εχει wifi όμως σωστά? πως θα μεταφέρω το wifi σήμα με αυτό?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 αυτό βλέπω δεν εχει wifi όμως σωστά? πως θα μεταφέρω το wifi σήμα με αυτό?α.παιρνεις powerline με wifi.β.βαζεις powerlineκαι πανω σε αυτο ειτε ενα access pointπου θα αγορασεις ειτε καποιο παλιο adsl router που θα το βαλεις να παιζει σαν access point 1
john_shadow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 επαναφέρω λίγο το θέμα. έχω αυτό το router spare, μπορώ να το κάνω αναμεταδότη?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 μπορει να γινει access point δεν μπορει να γινει Repeater.εκτος αν εχει wds που εχει πολλα μειονεκτηματα.ετσι και αλλιως σαν ρουτερ ειναι χαλια και το ασυρματο του δεν ειναι οτι καλυτερο.
john_shadow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 κατάλαβα.. ένα τελευταίο, ένα ZTE ZXHN H108L που έχω πάλι? τα ίδια?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 τα περισσοτερα adsl/vdsl router δεν μπορουν να παιξουν σαν Repeater δηλαδη να παιρνουν ασυρματα και να δινουν ασυρματα παρα μονο να τα κανεις access points.να παιρνουν με καλωδιο να δινουν ασυρματα.καποια παιζουν σαν Repeater με wds που ομως δεν σημαινει οτι θα παιξει συν οτι καποιες φορες παιζει μονο με wep σαν κλειδωμα που σπαει σχετικα ευκολα για να μην πω ευκολα. και συνηθως πρεπει να γινει το wds και στα 2 ρουτερ και απο τις 2 πλευρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα