markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλήμερα παιδιά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από 10 λεπτά χωρίς να κάνω τπτ η εάν βλέπω ταινία ο υπολογιστής(δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pc η εάν είναι το monitor) το monitor απενεργοποιείτε. Εγώ έχω κλείσει την απενεργοποιήσει της οθόνης όπως και την αναστολή. Επίσης ένα άλλο περίεργο είναι όταν βλέπω ταινία και κλείνει η οθόνη η ταινία από πίσω παίζει κανονικά. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό δλδ να μην κλείνει η οθόνη; Το monitor είναι samsung syncmaster p2270hd ειναι και tv Ευχαριστώ εκ των πρότερων
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλήμερα παιδιά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από 10 λεπτά χωρίς να κάνω τπτ η εάν βλέπω ταινία ο υπολογιστής(δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pc η εάν είναι το monitor) το monitor απενεργοποιείτε. Εγώ έχω κλείσει την απενεργοποιήσει της οθόνης όπως και την αναστολή. Επίσης ένα άλλο περίεργο είναι όταν βλέπω ταινία και κλείνει η οθόνη η ταινία από πίσω παίζει κανονικά. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό δλδ να μην κλείνει η οθόνη; Το monitor είναι samsung syncmaster p2270hd ειναι και tv Ευχαριστώ εκ των πρότερων Ψάξε μέσα στην ρυθμίσεις της οθόνης μήπως έχει καμία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και έχει μπει να κλείνει στα 10 λεπτά
markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ψάξε μέσα στην ρυθμίσεις της οθόνης μήπως έχει καμία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και έχει μπει να κλείνει στα 10 λεπτά όταν βλέπω tv είναι μια χαρά! έψαξα λίγο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο. σκέφτηκα αν γίνεται βεβαία να κάνω reset άλλα δεν έχει τέτοια επιλογή τουλάχιστον φανερά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 όταν βλέπω tv είναι μια χαρά! έψαξα λίγο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο. σκέφτηκα αν γίνεται βεβαία να κάνω reset άλλα δεν έχει τέτοια επιλογή τουλάχιστον φανερά.Ψάξε στις επιλογές παροχής ενέργειας η όπως το λένε τα Windows τι επιλογές γράφει για τα πολυμέσα
markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ψάξε στις επιλογές παροχής ενέργειας η όπως το λένε τα Windows τι επιλογές γράφει για τα πολυμέσα εκει ειναι ολα μια χαρα http://www1.zippyshare.com/v/aJuBQVDT/file.html
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Κάτω από αυτών λέει ρυθμίσεις πολυμέσων κοίτα εκεί τι έχεις διαλέξει
markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Κάτω από αυτών λέει ρυθμίσεις πολυμέσων κοίτα εκεί τι έχεις διαλέξει τα έχω έτσι http://www109.zippyshare.com/v/cbjQmHX0/file.html εκεί δλδ όπως τα βάζει από μόνο του
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε άλλη οθόνη αν μπορείς και άλλη κάρτα γραφικών
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αν κουμησεις το ποντικι επανερχεται? Μηπως εχεις κανα screen saver μαυρο κενο και το βγαζει στα 10 λεπτα?
markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε άλλη οθόνη αν μπορείς και άλλη κάρτα γραφικών επειδή δεν έχω κανένα από τα δυο λέω να δοκιμάσω το rasbary pi3 λογικά μπορεί να το κάνει κ εκεί Αν κουμησεις το ποντικι επανερχεται? Μηπως εχεις κανα screen saver μαυρο κενο και το βγαζει στα 10 λεπτα? άμα το κουνήσω ναι! όχι δε έχω τπτ από αυτά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 επειδή δεν έχω κανένα από τα δυο λέω να δοκιμάσω το rasbary pi3 λογικά μπορεί να το κάνει κ εκεί άμα το κουνήσω ναι! όχι δε έχω τπτ από αυτά Αφού Κούβας ποντίκι και επανέρχεται τότε μπαίνει σε αναμονή η sleep Mode
CheOnWeb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αφού Κούβας ποντίκι και επανέρχεται τότε μπαίνει σε αναμονή η sleep Mode Αφού λέει ότι η ταινία συνεχίζει να παίζει. Του monitor ρύθμιση είναι. Αλλιώς είναι όντως περίεργο bug και θέλει άλλο monitor για να βρεθεί ο ένοχος. Κούβας;;;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αφού λέει ότι η ταινία συνεχίζει να παίζει. Του monitor ρύθμιση είναι. Αλλιώς είναι όντως περίεργο bug και θέλει άλλο monitor για να βρεθεί ο ένοχος. Κούβας;;; Αυτόματη διόρθωση από κινητό είμαι για κάποιο λόγο κλείνει η οθόνη ας δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων στην επιλογή ενέργειας που έχει και ας τα ξανά ρυθμίσει
markos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αφού Κούβας ποντίκι και επανέρχεται τότε μπαίνει σε αναμονή η sleep Mode Αφού λέει ότι η ταινία συνεχίζει να παίζει. Του monitor ρύθμιση είναι. Αλλιώς είναι όντως περίεργο bug και θέλει άλλο monitor για να βρεθεί ο ένοχος. Κούβας;;; μόλις τώρα δοκίμασα και το rbpi3 και έκανε περίπου το ίδιο πράγμα μετά από 10 λεπτά. άρα, κατά 98% είναι το μόνιτορ. τώρα πως το φτιάχνουμε αυτό, υπάρχει κάποιος τρόπος και καλά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Αυτόματη διόρθωση από κινητό είμαι για κάποιο λόγο κλείνει η οθόνη ας δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων στην επιλογή ενέργειας που έχει και ας τα ξανά ρυθμίσει το δοκίμασα αυτό πολλές φόρες άλλα πάλι τα ίδια
CheOnWeb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλό ψάξιμο στις ρυθμίσεις τού monitor και αν χρειάζεται δες και manual ή γκούγκλαρέ το. Με τι καλώδιο το έχεις συνδεδεμένο στο PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα