Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από 10 λεπτά χωρίς να κάνω τπτ η εάν βλέπω ταινία ο υπολογιστής(δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pc η εάν είναι το monitor) το monitor απενεργοποιείτε. Εγώ έχω κλείσει την απενεργοποιήσει της οθόνης  όπως και την αναστολή. Επίσης ένα άλλο περίεργο είναι όταν βλέπω ταινία και κλείνει η οθόνη η ταινία από πίσω παίζει κανονικά. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό δλδ να μην κλείνει η οθόνη; 

Το monitor είναι samsung syncmaster p2270hd ειναι και tv

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

• Moderators
Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από 10 λεπτά χωρίς να κάνω τπτ η εάν βλέπω ταινία ο υπολογιστής(δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pc η εάν είναι το monitor) το monitor απενεργοποιείτε. Εγώ έχω κλείσει την απενεργοποιήσει της οθόνης όπως και την αναστολή. Επίσης ένα άλλο περίεργο είναι όταν βλέπω ταινία και κλείνει η οθόνη η ταινία από πίσω παίζει κανονικά. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό δλδ να μην κλείνει η οθόνη;

Το monitor είναι samsung syncmaster p2270hd ειναι και tv

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

Ψάξε μέσα στην ρυθμίσεις της οθόνης μήπως έχει καμία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και έχει μπει να κλείνει στα 10 λεπτά
Δημοσ.

Ψάξε μέσα στην ρυθμίσεις της οθόνης μήπως έχει καμία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και έχει μπει να κλείνει στα 10 λεπτά

όταν βλέπω tv είναι μια χαρά! έψαξα λίγο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο. σκέφτηκα αν γίνεται βεβαία να κάνω reset άλλα δεν έχει τέτοια επιλογή τουλάχιστον φανερά.

• Moderators
Δημοσ.

όταν βλέπω tv είναι μια χαρά! έψαξα λίγο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο. σκέφτηκα αν γίνεται βεβαία να κάνω reset άλλα δεν έχει τέτοια επιλογή τουλάχιστον φανερά.

Ψάξε στις επιλογές παροχής ενέργειας η όπως το λένε τα Windows τι επιλογές γράφει για τα πολυμέσα
Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη οθόνη αν μπορείς και άλλη κάρτα γραφικών

επειδή δεν έχω κανένα από τα δυο λέω να δοκιμάσω το rasbary pi3 λογικά μπορεί να το κάνει κ εκεί

Αν κουμησεις το ποντικι επανερχεται? Μηπως εχεις κανα screen saver  μαυρο κενο και το βγαζει στα 10 λεπτα?

άμα το κουνήσω ναι! όχι δε έχω τπτ από αυτά 

• Moderators
Δημοσ.

επειδή δεν έχω κανένα από τα δυο λέω να δοκιμάσω το rasbary pi3 λογικά μπορεί να το κάνει κ εκεί

άμα το κουνήσω ναι! όχι δε έχω τπτ από αυτά

Αφού Κούβας ποντίκι και επανέρχεται τότε μπαίνει σε αναμονή η sleep Mode
Δημοσ.

Αφού λέει ότι η ταινία συνεχίζει να παίζει. Του monitor ρύθμιση είναι. Αλλιώς είναι όντως περίεργο bug και θέλει άλλο monitor για να βρεθεί ο ένοχος. 

Κούβας;;;  :)

• Moderators
Δημοσ.

Αφού λέει ότι η ταινία συνεχίζει να παίζει. Του monitor ρύθμιση είναι. Αλλιώς είναι όντως περίεργο bug και θέλει άλλο monitor για να βρεθεί ο ένοχος.

Κούβας;;; :)

Αυτόματη διόρθωση από κινητό είμαι για κάποιο λόγο κλείνει η οθόνη ας δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων στην επιλογή ενέργειας που έχει και ας τα ξανά ρυθμίσει
Δημοσ.

Κούβας;;;  :)

μόλις τώρα δοκίμασα και το rbpi3 και έκανε περίπου το ίδιο πράγμα μετά από 10 λεπτά. άρα, κατά 98% είναι το μόνιτορ. τώρα πως το φτιάχνουμε αυτό, υπάρχει κάποιος τρόπος και καλά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Αυτόματη διόρθωση από κινητό είμαι για κάποιο λόγο κλείνει η οθόνη ας δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων στην επιλογή ενέργειας που έχει και ας τα ξανά ρυθμίσει

το δοκίμασα αυτό πολλές φόρες άλλα πάλι τα ίδια

Δημοσ.

Καλό ψάξιμο στις ρυθμίσεις τού monitor και αν χρειάζεται δες και manual ή γκούγκλαρέ το.

Με τι καλώδιο το έχεις συνδεδεμένο στο PC?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...