SwordWielder Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Bleeding εχουν σχεδον ολες οι Ips οθονες ανεξαρτητως ονοματος.Και η Dell αν δεις τα περισσοτερα service της αφορουν το bleeding δεν εχει να λεει κατι αυτο,ουτε δεν θα προτεινουμε στον κοσμο εν ετη 2016-2017 ips οθονες γιαυτο το λογο. Ακομα και η φθηνοτερη που δεν ειναι με Ips panel https://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html και αυτη αν διαβασεις ειχε παρα πολλα θεματα. Το ιδιο και σε Acer μερια με τα predator ή και σε πιο παλιες Eizo gaming οθονες που και αυτες ειχαν θεματα. Καλά σίγουρα το ips είναι μονόδρομος (εφόσον δεν μιλάμε για gamer με άλλες ανάγκες). Απλός είχα την εντύπωση ότι κάποιες συγκεκριμένες ips έχουν από ελάχιστο έως και σχεδόν καθόλου bleed. Και κάποιες λένε και πολύ ελάχιστο ips glow. Δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια γιατί με τα μάτια μου δεν έχω δει καμία. Τέτοιες λένε είναι οι eizo ev2736w (αν και εχω βρει 1-2 αγοραστές που λένε κατι κουλά) και LG 27mb85R . Αλλα εντάξει αυτές είναι και κάπως παλιές πλέον. Πολύ καλή καινούργια που δεν έχω δει αρνητικά review σε τέτοια θέματα είναι και η LG 27ud68. Σορρυ αν βγαίνω εκτός θέματος, απλά ενδιαφέρομαι να δω γιατί προτείνεις αυτήν σε σύγκριση ας πούμε με αυτές που έχω δει ότι είναι ποιοτικές.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλά σίγουρα το ips είναι μονόδρομος (εφόσον δεν μιλάμε για gamer με άλλες ανάγκες). Απλός είχα την εντύπωση ότι κάποιες συγκεκριμένες ips έχουν από ελάχιστο έως και σχεδόν καθόλου bleed. Και κάποιες λένε και πολύ ελάχιστο ips glow. Δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια γιατί με τα μάτια μου δεν έχω δει καμία. Τέτοιες λένε είναι οι eizo ev2736w (αν και εχω βρει 1-2 αγοραστές που λένε κατι κουλά) και LG 27mb85R . Αλλα εντάξει αυτές είναι και κάπως παλιές πλέον. Πολύ καλή καινούργια που δεν έχω δει αρνητικά review σε τέτοια θέματα είναι και η LG 27ud68. Σορρυ αν βγαίνω εκτός θέματος, απλά ενδιαφέρομαι να δω γιατί προτείνεις αυτήν σε σύγκριση ας πούμε με αυτές που έχω δει ότι είναι ποιοτικές. Γιατι δεν καθονται ολοι που αγοραζουν οθονες να ασχοληθουν(και αρα να σχολιασουν)για το αν εχουν bleeding ή ποσο εχουν. Η παραπανω Eizo που αναφερεις κοστιζει 700ευρω,δηλαδη 250ευρω παραπανω απο την φθηνοτερη 1440p 60hz οθονη και φυσικα δεν εχει τιποτα το gaming πανω της(το θεμα αφορα gaming pc συνθεση αν δεν το καταλαβες),ουτε 144Hz δηλαδη ουτε Gsync. Η Lg που αναφερεις παραπανω ειναι λογικο να μην εχει γενικα πολλα reviews επειδη ειναι και καινουργια οθονη.Το προβλημα που εχει ομως ειναι οτι ειναι 4κ και δευτερον οτι ειναι μολις 27ιντσες.Στις 4κ αναλυσεις οι ιδανικες ιντσες ειναι απο 30και πανω(εξου και η χαμηλη τιμη). Επισης δεν προτεινονται 4κ monitors λογω των υψηλων απαιτησεων που εχουν απο πλευρας καρτες γραφικων(το ξαναλεω το θεμα αφορα gaming pc....).Ακομα η εν λογω οθονη που αναφερεις υποστηριζει freesync ενω τον ts τον ενδιαφερουν οθονες με gsync. iii) Οθόνη έχω επιλέξει την Dell S2716DG και είναι εκτός του προϋπολογισμού Τελος δεν ανεφερα εγω την εν λογω Asus τυχαια. Ο ts εχει ηδη αναφερει τι οθονη κοιταζει(που μαλλον δεν το προσεξες) https://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+s2716dg η οποια ειναι 27αρα 2560x1440 144hz Gsync αλλα με Tn panel. 1
Donatello025 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ, επιστρέφοντας με την εξής απορία. Η ga-z170 gaming 7 διαθέτει μόνο 3 SYS_FANs και άλλα 2 σε συγχρονισμό (CPU_FAN και CPU_OPT). Οι θύρες cpu θα χρησιμοποιηθούν και οι 2 για το nh-d15. Οπότε μένουν από 1 headers σε (top front down). Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συνδέσω παραπάνω από 1 fan σε κάθε πλευρά με splitter, όπως με τα USB headers (1 header -> 2 USB ports); Σε περίπτωση που μπορεί να γίνει, χωρίς να κινδυνεύσoυν τα headers από την ζήτηση για watt/volt. Yπάρχει περίπτωση τo επιπλέον ανεμιστηράκι να τρέξει με full RPM ή θα υπάρχει throttle στο 50% για κάθε ανεμιστηράκι (μεταξύ 2 ίδιων προδιαγραφών 120mm fans)? Σας παραθέτω τα specs και μια εικόνα για το πως σκέφτομαι να αξιοποιήσω το κουτί. Specs: Front: 120mm x2Top: 200mm x1, or 140mm x2, or 120mm x2Rear: 140mm x1, or 120mm x1Bottom: 120mm x2 Συμπεριλαμβάνονται στο κουτί: Front: 120mm x2 http://www.cmstore-usa.com/stryker-120mm-white-led-fan/ Top: 200mm x1 http://www.cmstore-usa.com/stryker-200mm-white-fan/ Rear:140mm x1 http://www.cmstore-usa.com/stryker-140mm-white-fan-oem-packaging/ Εάν αποφασίσω να βάλω και άλλο 1 ή 2 x 120mm στην κάτω πλευρά του κουτιού ως intake, θα μπορέσω να το κάνω; Κρίνετε η κίνηση αυτή επικίνδυνη για δημιουργία δίνης αέρα σε σημεία του κουτιού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων EDIT: Βρήκα και μια ακόμη λύση! Το PSU υποστηρίσει αν διαβάζω καλά 3x 4-pin για περιφεριακά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2016 από Donatello025
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα