Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mobo-psu δεν μας νοιαζει ιδιαιτερα γιατι και αυτα που εχεις διαλεξει μια χαρα ειναι :P . Στην ψυχτρα λοιπον ο h100i v2 συνδυαζει και αποδοση και εμφανιση απ το τερας (σε μεγεθος ) D-15.Προφανως αν δεν νοιαζει η εμφανιση πας στον D-15

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

OC πιθανότατα μετά τον 1ο 6μηνο λειτουργίας και μόνο αν κριθεί αναγκαίο (φαντάζομαι λίγο δύσκολο για την χρήση που θα κάνω ως προς το multitasking).

Οταν γραφεται τετοια χρηση παντως,το να προτεινεται ψυξη ανω των 100ευρω δεν ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας αξιοποιησης.

Επισης επειδη μιλαμε για gaming pc προσοχη λιγο που πηγαινουν τα χρηματα απο πλευρας κομματιων.

Το να φυγει μια περιουσια σε μητρικη,ram,ψυξη δεν ειναι οτι το καλυτερο.Καλυτερο αποτελεσμα θα εχει αν παρει φθηνοτερα πραγματα και η χρηματικη διαφορα μπει στην καρτα γραφικων  δηλαδη αν απο 1070 παει σε 1080,παρα αν θα εχει 350ευρω μητρικη και 140ευρω ψυξη να καθονται.

• Like 1
Δημοσ.

mobo-psu δεν μας νοιαζει ιδιαιτερα γιατι και αυτα που εχεις διαλεξει μια χαρα ειναι :P . Στην ψυχτρα λοιπον ο h100i v2 συνδυαζει και αποδοση και εμφανιση απ το τερας (σε μεγεθος ) D-15.Προφανως αν δεν νοιαζει η εμφανιση πας στον D-15

Μετά από πολύ ερεύνα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.

μονο από h110i+ μπορείς να πεις ότι έχεις κάποιο κέρδος στην ψύξη. Οπότε έχεις το standar nh-d15 και μετά για +50% της τιμής του ta closed loop,που κατεβαίνεις (εξαρτάται από το airflow στο κουτί) ~2-5°C. Επιπλέον, αγοράζεις κάτι που δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε σχέση με έναν aircooler, παράγει μεγαλύτερο θόρυβο και το ρίσκο του potential fail με όλα τα παρελκόμενα. Μόνο στην αισθητική κερδίζεις και σε περίπτωση που θες 4xdimm με high profile. Αν χαλάσει ένα fan το αλλάζεις. Αν συμβεί κάτι στο closed loop RMA και δεν συμμαζεύεται.

Δημοσ.

Εγω παντως στο ξαναλεω.Το συστημα προοριζεται για παιχνιδια οπως γραφεις και σε αναλυση 1440p 144hz κοιτας αποκλειστικα την καρτα γραφικων που θα μπει στο συστημα αυτο(αφου χωραει ο I7).Το να περικοψεις απο καρτα γραφικων για ακριβη μητρικη,ψυκτρα κλπ δεν ειναι οτι το πιο σωστο.

Αν θελεις φυσικα κανεις το παραπανω αλλα για αυτο που σκεφτεσαι να κανεις,βολευεσαι και με μια φθηνοτερη μητρικη και ψυκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν γραφεται τετοια χρηση παντως,το να προτεινεται ψυξη ανω των 100ευρω δεν ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας αξιοποιησης.

Επισης επειδη μιλαμε για gaming pc προσοχη λιγο που πηγαινουν τα χρηματα απο πλευρας κομματιων.

Το να φυγει μια περιουσια σε μητρικη,ram,ψυξη δεν ειναι οτι το καλυτερο.Καλυτερο αποτελεσμα θα εχει αν παρει φθηνοτερα πραγματα και η χρηματικη διαφορα μπει στην καρτα γραφικων  δηλαδη αν απο 1070 παει σε 1080,παρα αν θα εχει 350ευρω μητρικη και 140ευρω ψυξη να καθονται.

Έχεις δίκιο, εγώ από την άλλη σκέφτομαι να είναι το σύστημά μου OC ready από θέμα hardware, συνδιάζοντας όλα τα κομμάτια. Οπότε θεωρώ ότι από κει που μπορώ να κόψω (ram, σκληρός δίσκος) τα +200€ δεν τα φτάνω αν δεν ρίξω το σύστημα σε απόδοση.

Επιπλέον έριξα ξανά μια ματιά στο skroutz για full tower με handle και το cm stryker ήταν το πιο φθηνό. Έχω βάλει cpu σχεδόν 400€ gpu 500€ και για mobo 200€, μην σας πω ότι μου φαίνονται και λίγα.

Δημοσ.

Γενικα συμφωνω με fulgore και εγω προσωπικα θα εδινα βαρος στο gaming περισσοτερο με μια 1080 και οικονομικοτερη mobo,ψυχτρα,ram 

post-406867-0-87644900-1477162577_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, εγώ από την άλλη σκέφτομαι να είναι το σύστημά μου OC ready από θέμα hardware, συνδιάζοντας όλα τα κομμάτια. Οπότε θεωρώ ότι από κει που μπορώ να κόψω (ram, σκληρός δίσκος) τα +200€ δεν τα φτάνω αν δεν ρίξω το σύστημα σε απόδοση.

Επιπλέον έριξα ξανά μια ματιά στο skroutz για full tower με handle και το cm stryker ήταν το πιο φθηνό. Έχω βάλει cpu σχεδόν 400€ gpu 500€ και για mobo 200€, μην σας πω ότι μου φαίνονται και λίγα.

Δεν ισχυει οτι γραφεις.oc ready εισαι σχεδον με οποιαδηποτε μητρικη Z170.ουτως ή αλλως το ποσο oc πιανει ο επεξεργαστης δεν παιζει κυριως αν εχεις ακριβη μητρικη αλλα αν σου κατσει καλο κομματι επεξεργαστη(πραγμα που και παλι δεν σε ενδιαφερει αφου δεν εισαι Overclocker/benchmarker).Επισης σε αποδοση δεν πεφτεις αν βαλεις φθηνοτερη μητρικη. Σε gaming pc σε αποδοση πεφτεις αν βαλεις χειροτερη καρτα γραφικων κατα κυριο λογο. Οπως βλεπεις αλλωστε και απο την παραπανω συνθεση,μια χαρα χωραει η 1080 στα χρηματα αυτα.

Το ξαναλεω ο καθενας οτι θελει αγοραζει,αλλα καποια πραγματα πρεπει να αναφερονται.

• Like 1
Δημοσ.

Θα βαζα D-14s και θα πηγαινα στην 1080 της evga αλλα γουστα ειναι αυτα :P To psu για 13ευρω παραπανω αξιζει και για μελλοντικη χρηση φανταζομαι οποτε οκ και αυτο ! 

• Like 1
Δημοσ.

Θα βαζα D-14s και θα πηγαινα στην 1080 της evga αλλα γουστα ειναι αυτα :P To psu για 13ευρω παραπανω αξιζει και για μελλοντικη χρηση φανταζομαι οποτε οκ και αυτο !

Αν κλείσουμε στα κομμάτια, μετά θα κοιτάξω τον aftersale τομέα. Θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω για μια εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της.
Δημοσ.

Τα σημάζεψα λίγο, έψαξα και μερικά reviews ακόμα.. την 1080 την βρήκα αλλού 40€ φθηνότερη.

Ειδες ο κακος ο Fulgore που πρηζει με τα σχολια του,ποσο ωραια χωρεσε η 1080 στην συνθεση?:) Και ο I7 μεσα,και το full tower κουτι,και πολυ δυνατο τροφοδοτικο και ψυκτρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ειδες ο κακος ο Fulgore που πρηζει με τα σχολια του

Πιο πολύ με πείραξε που με είπες έμμεσα αδιάβαστο, αλλά μετά από όλα αυτά σε συγχωρώ. Έπρεπε να αναφέρω τα 144Ηz.

Δημοσ.

Πιο πολύ με πείραξε που με είπες έμμεσα αδιάβαστο, αλλά μετά από όλα αυτά σε συγχωρώ. Έπρεπε να αναφέρω τα 144Ηz.

Δεν σε ειπα εμμεσα αδιαβαστο.Ειπα οτι αυτα που εγραψες παραπανω περι overclock ειναι τελειως διαφορετικα οπως τα νομιζεις απο την πραγματικοτητα. Στην τελικη αν ησουν πληρως ''διαβασμενος'' και ηξερες τι να παρεις δεν θα ανοιγες καθολου θεμα.

Επισης μην ξεχνας οτι ο σκοπος μου σε αυτα που γραφω δεν ειναι για να παρεις απο το ταδε καταστημα ή να προτιμησεις την χ εταιρια.

Δεν ειμαι πωλητης αλλα με ενδιαφερει για ενα τοσο μεγαλο ποσο να πανε τα χρηματα εκει που πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

και με οτι χρηματα γλυτωνεις τα βαζεις για ακριβοτερη οθονη οπως η https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html

Αν παλι δεν θες να πας σε αυτη την οθονη αλλα στην παραπανω που κοιταζες,με τα χρηματα που γλυτωνεις χωραει μια Gtx 1080.

Fulgore, χωρίς να θέλω να το παίξω σχετικός(το αντίθετο είμαι :P),  από διάφορα άρθρα που έχω διαβάσει έχω δει ότι αυτή η σειρά οθονών της asus έχουν άγριο ips glow με κριτρινίλες και bleed ξέχωρα. Έχουν παραπονεθεί πάρα πολλοί αγοραστές. Και λυπάμαι  πολύ γιαυτό γιατί έχουν πάρα πολύ όμορφο design. Με ενδιέφεραν και εμένα. Πραγματικά απορώ πως έχει γίνει αυτό με την asus ενώ κάτι επαγγελματικά μοντέλα έχουν πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης...   

Δημοσ.

Fulgore, χωρίς να θέλω να το παίξω σχετικός(το αντίθετο είμαι :P),  από διάφορα άρθρα που έχω διαβάσει έχω δει ότι αυτή η σειρά οθονών της asus έχουν άγριο ips glow με κριτρινίλες και bleed ξέχωρα. Έχουν παραπονεθεί πάρα πολλοί αγοραστές. Και λυπάμαι  πολύ γιαυτό γιατί έχουν πάρα πολύ όμορφο design. Με ενδιέφεραν και εμένα. Πραγματικά απορώ πως έχει γίνει αυτό με την asus ενώ κάτι επαγγελματικά μοντέλα έχουν πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης...   

Bleeding εχουν σχεδον ολες οι Ips οθονες ανεξαρτητως ονοματος.Και η Dell αν δεις τα περισσοτερα service της αφορουν το bleeding δεν εχει να λεει κατι αυτο,ουτε δεν θα προτεινουμε στον κοσμο εν ετη 2016-2017 ips οθονες γιαυτο το λογο.

Ακομα και η φθηνοτερη που δεν ειναι με Ips panel https://www.skroutz.gr/s/5242941/Asus-ROG-Swift-PG278Q.html και αυτη αν διαβασεις ειχε παρα πολλα θεματα. Το ιδιο και σε Acer μερια με τα predator ή και σε πιο παλιες Eizo gaming οθονες που και αυτες ειχαν θεματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...