Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι αναμεσα στο να αγορασω ενα απο τα 2 κινητα.Το oukitel k6000 pro το βρισκω 145 και το umi super 154 αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 αξιζει ποιο πολυ και τα 2 απο κινα 12 μηνες εγγυηση!Και οποιος εχει ενα απο τα 2 ας κανει καποιο σχολιο ή ξερει καλυτερα θα βοηθουσε.Ευχαριστω τους παντες για οποιαδηποτε συμβουλη!Ποιο κατω παραθετω μια συγκριση των 2 κινητων αλλα δεν βγαζω ακρη...

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oukitel-k6000-pro,umi-super

Δημοσ.

μεταξυ των 2 ξεκαθαρα το umi!απλα με τοσα π εχω δει απο την umi εγω δεν επερνα κινητο της...γτ σε αυτα τα λεφτα δεν πας σε xiaomi μερια?

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ xiaomi (max 160)? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΟ UMI ΦΙΛΕ?

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ oUTIKEL ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΝΩΜΕΣ...

Γιατι τι εχεις δει απο την umi?

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ xiaomi (max 160)? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΟ UMI ΦΙΛΕ?

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ oUTIKEL ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΝΩΜΕΣ...

το καινουργιο redmi note 4 το βρισκεις με 170 απο κινα!και σε σχεση με τα δυο που θελεις να παρεις εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα! + την υποστιριξη  απο τους ελληνες που ασχολουντε με τα xiaomi και τις roms τους κλπ....τωρα αν τα 10 ευρω ειναι προβλημα παρε το Umi γτ απλα ειναι καλυτερο σε θεμα hardware!πχ σε επεξεργαστη,παραπανω ραμ,καλυτερη καρτα γραφικων ειναι πολυ καλητερο σε σχεση με το oukitel

Δημοσ.

ΑΠΛΑ ΤΟ REDMI NOTE 4 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ RAM ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΑΠΛΑ ΤΟ oUKITEL ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!

Δημοσ.

ΑΠΛΑ ΤΟ REDMI NOTE 4 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ RAM ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΑΠΛΑ ΤΟ oUKITEL ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!

το ρεντμι εχει εκδοσεις με 2 γιγα ραμ αλλα και με 3 ...τα 3 πιστεψε με ειναι υπεραρκετα!απλα το redmi  ειναι πολυ ανωτερο απο τα αλλα 2 που κοιτας 

Δημοσ.

Πρώτον σβηστε το caps lock γιατί είναι σαν να φωναζεται.

Δεύτερον φίλε μου πήγαινε προς xiaomi μεριά.

Με αυτά τα χρήματα κάνεις παπάδες με xiaomi.

Δημοσ.

Ότι είπε ο αποπανω

Πλέον το έχει αγοράσει η μισή Ελλαδα και μόνο καλά λόγια ακούς

Είναι 100% vfm

Αυτό αληθεύει! Έχει πουλήσει τόσο πολύ εδώ Ελλάδα που απορώ γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα υποκατάστημα η Xiaomi!?  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...