Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την msi 290 gaming twin frozer σε κουτί Corsaιr 300r με 2 ανεμιστήρες 140μμ μπροστά(1500rpm),έναν 120μμ πίσω (2200rpm) ,2x120mm 900rpm πάνω και στο πλάι έναν 120μμ(1000rpm) και εναν 120mm(1200rpm).

Αέρα βάζουν οι 2 μπροστά και οι πλαινοί. Οι άλλοι βγάζουν. Είναι λογικό να πηγαίνει πάντα 95 σε gaming και benches?

Δημοσ.

οχι...εγω πανω απο 76-78 δεν θυμαμαι να χω δει και αυτα το καλοκαιρι!(αναφερομαι σε παιχνιδια οχι benches)

την καρτα την πηρες καινουρια?

εγω σκεψου εχω μονο 2 ανεμιστηρες και το κουτι μ δεν φημιζεται για τις θερμοκρασιες του...σε idle ποσο εχεις?

Δημοσ.

Θέμα κομματιού είναι.

Η δική μου VTX3d το καλοκαίρι έλιωσε στο throttling, και μαζί της έλιωσε και το υπόλοιπο σύστημα.

Κατέληξα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/623228-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-accelero-iv/

Δημοσ.

Έριξα voltage -81 στο Afterburner και κάτι έγινε. +6 frames στο Heaven. Άυριο αλλάζω πάστα ευχαριστώ Πέτρο.

• Like 1
Δημοσ.

45 περίπου. Τι κουτί έχεις?

δες την περιγραφη υποτιθεται ειναι καπως ηχομονωτικο για αυτο και εχω σχετικα αυξημενες θερμοκρασιες.αυτη την στιγμη (5 λεπτα αφου ανοιξα το PC με 7 παραθυρα στο chrome) ειμαι στους 37 βαθμους αλλα μετα απο ωρες χρησης παιζω στο 40!

Δημοσ.

δες την περιγραφη υποτιθεται ειναι καπως ηχομονωτικο για αυτο και εχω σχετικα αυξημενες θερμοκρασιες.αυτη την στιγμη (5 λεπτα αφου ανοιξα το PC με 7 παραθυρα στο chrome) ειμαι στους 37 βαθμους αλλα μετα απο ωρες χρησης παιζω στο 40!

Έχει θέμα με το κομμάτι.

Δεν σώζεται ούτε με αλλαγή πάστας ούτε με άλλο κουτί. Είχα το ίδιο θέμα με την ίδια , μίλαγα με MSI τότε 1 μήνα και τελικά την έδωσα σαν ελαττωματική. Με TRIX δεν καταλαβαίνω τίποτα σε θερμοκρασίες και έχω κουτί επίσης με ηχομόνωση οπότε και αυξημένες θερμοκρασίες.

https://www.techpowerup.com/forums/threads/msi-r9-290-oc-temps-at-94c-while-gaming.201665/page-2

Παρόμοιο πρόβλημα, την έκανε RMA. Μην δοκιμάζεις τίποτα, αν έχει εγγύηση κάνε RMA τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Λένε ότι η εγγύηση δεν χαλάει αν αλλάξω πάστα ,ισχύει? Πιστεύω αυτό υα είναι βασικά....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Λένε ότι η εγγύηση δεν χαλάει αν αλλάξω πάστα ,ισχύει? Πιστεύω αυτό υα είναι βασικά....

Έχει χαρτάκι από πίσω?Αν ναι μην πειράξεις τίποτα και στείλε την. Είχα το ίδιο πρόβλημα και δεν έφταιγε η πάστα

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε ποιός παίρνει 290 και ασχολείται με θερμοκρασίες?!Η καρτα ειναι φτιαγμένη για να κανει θροτλινγκ κοντα στους 90 μεχρι να γινει unplayable,ουτε καίγεται ουτε τπτ,απλα φτανει σε επιδόσεις ιντελ igp καποια στιγμη,θες τοση ψυξη οση για να την κραταει λιγο κατω απο τους 90.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...