Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα για την θερμοκρασια υπο φυσιολογικες 

συνθηκες τρεχει στους 48-50 βαθμους. αλλα 

θελω να πεταξω τα αυτια μου απο τον θορυβο

που κανει.

Δευτερον, ειναι σιγουρα η καρτα γραφικων που

κανει τον θορυβο καθως δοκιμασα να σταματησω

τον ανεμιστηρα της και ο θορυβος σταματησε.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλε μου βγαλσιμο θελει η ψυκτρα με τον ανεμιστηρα για να καθαριστει και να βαλεις μια μικρη δοση παστουλας στον επεξεργαστη της. θα τον δεις μολις ξεβιδωσεις τις 4 βιδουλες απο πισω για να βγει το συτηματακι της ψυξης που προειπαμε..

Μια χαρα θα ειναι. Ο ανεμιστηρας θα ηθελε αλλαγμα μονο αν εχανε στροφες στον εαυτο του και δεν δουλευε(πατιναριζε-σπινιαριζε πες στο οπως βολευει) η΄ αν δεν δουλευε καθολου.

Απο την στιγμη που τον ακους εντονα επειδη γυρναει στο τερμα τοτε 99% ειναι θεμα καθαρισμου και παστουλας και το υπολοιπο 1%  να κοιταξεις με κανα προγραμματακι  και το προφιλ του μηπως δουλευει απο κει μονιμα στο τερμα.  Αν δεν την εχεις καθαρισει ποτε την καρτουλα σου παντως, πας στο 99% που σου ειπα...

Δημοσ.

Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Φευγοντας για δουλεια πηρα μαζι μου τον πυργο και τον καθαρισα σε ενα βενζιναδικο με αερα. Η γραφικων εβγαλε πολυ πράγμα σε σχεση με τα υπολοιπα.

Θα σας ενημερώσω για την εξελιξη οταν επιστρεψω σπιτι.

Δημοσ.

Φουλ στροφές σε blower ανεμιστήρα είναι θέμα κάρτας γενικά. Η δικιά μου (6950) κρύα, μόλις ανοιγα το πισι έτρεχε τον ανεμιστήρα στο 100% και δεν έπεφτε με τίποτα. Τον αποσυνδεσα, άφησα την κάρτα σε furmark για περιπου 2 λεπτα και ξεκολλησε. Τον ξανά σύνδεση και έτοιμο! Να ανεβάζει θερμοκρασία στο 1 λεπτο χρήσης και μάλιστα απί σβηστο υπολογιστη πολύ δύσκολα.

Δημοσ.

Καλησπερα,

δυστηχως και μετα το καθαρισμα ο θορυβος παραμενει ο ιδιος.

η θερμοκρασια επεσε παντως 13-15 βαθμους. υπαρχει πλεον

καμια αλλη ενναλικτη για μειωση του θορυβου;

Δημοσ.

βγάλε φωτογραφίες το εσωτερικό του υπολογιστή στου η πες μας πια ειναι ακριβός το στοιχεία  του για να σου πούμε τη να λύσεις και πως 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα παιδια και καλη χρονια σε ολους με υγεια!

η κατασταση με τον θορυβο ειναι απαλευτη, καθεσαι 

λιγο και σου προκαλει πονοκεφαλο. θα προσπαθησω

σημερα να την αφαιρεσω και να βαλω λιγη παστα μηπως

και γινει τιποτα. επειδη ομως ο θορυβος μπορει να μην διορθωθει

σκεφτομαι για νεα γραφικων. 

αυτο ειναι το πσ μου 

Motherboard
ASRock P55M Pro (CPUSocket)

Graphics
W2243 (1440x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (ATI)

RAM
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)

CPU
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz

και αυτη η καρτα γραφικων που μου προτειναν 

http://www.skroutz.gr/s/9588718/Gigabyte-Radeon-RX460-2GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-2GD.html

δεν ειμαι σιγουρος οτι ταιριαζει.

και μια τελευταια βοηθεια μου ειπαν οτι μπορω να βγαλω

την γραφικων και να τρεχει απο την μητρικη, για να γινει

κατι τετοιο πρεπει να εχει η μητρικη on board graphics support ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει κανεις να προτεινει καρτα γραφικων να ταιριαζει στην μητρικη μου?

Motherboard
ASRock P55M Pro (CPUSocket)\

μου εχουν προτεινει αυτες τις δυο,για την δευτερη μου ειπαν
οτι ειναι πανω κατω σαν αυτην που εχω τωρα

εντωμεταξυ ανοιξα την γραφικων , εβαλα παστα, τη λαδωσα την καθαρισα και ο θορυβος παραμενει απαλευτος
Επεξ/σία από trihas4
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ρε φιλε αν δεν το θες πραγματικα για καποιον λογο να αλλαξεις καρτα..

Παρε ενα ανεμιστηρακι 80αρι η΄ ο,τι ειναι αυτο που εχει η καρτα σου και βαλε το στην θεση του χαλασμενου πανω στην ψυκτρα δηλαδη.Θα το κολλησεις ειτε με κολλα ειτε με  κανα 2 tire up και θα σαι μια χαρα . Παρε καποιο με λιγο θορυβο ωστε να το συνδεσεις με μολεξ κατευθειαν στο τροφοδοτικο και θα δουλευει μονιμα στο φουλ αλλα θα ειναι και αθορυβο και θα κανει και καλη δουλεια. Ουκ ολιγες φορες το εχω κανει με επιτυχια...

Καλη χρονια  κιολας!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Δεν ξερω πως το κανω ολο αυτο. μπορω να δωσω μεχρι 100 ευρω μαζι με μεταφορικα για την γραφικων, με εχει τρελανει ο θορυβος.

εχεις να μου προτεινεις καμια?

Καλη χρονια!

Δημοσ.

Ρε συ ειναι αρκετα απλο.. Συνηθως 4 βιδουλες ξεβιδωνεις  απο την πισω πλευρα και βγαινει ολο το συστημα ψυξης και απλα βγαζεις τον ανεμιστηρα και του κοτσαρεις τον αλλο χωρις  περιτεχνες ενεργειες! Αφου δεν χρειαζεται να μπει τελεια γιατι απλα αερα θα ριχνει στην ψυκτρα την οποια θα καθαρισεις κιολας απο σκονες επ ευκαιριας και θα βαλεις και νεα παστουλα!Δεν γινεται να μην το καταφερεις! Ετσι κι αλλιως και στην χειροτερη να το πουμε αφου σκεφτεσαι για αλλη καρτα, δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα...Ποια ακριβως ειναι η καρτα σου? Μπορεις να βαλεις κανα 2 φωτο απο τις 2 πλευρες δηλαδη?

Δημοσ.

Αυτή για να καθαριστεί πρέπει να την κάνεις βίδες... Είναι λίγο δύσκολο το σύστημα της, αν δεν το έχεις απλά μια μέρα που θα πηγαίνεις στην δουλειά πάρε την μαζί σου, άστην σε ένα μαγαζί με επισκευές Η/Υ και πες τους να την καθαρίσουν και να λαδώσουν τον ανεμιστήρα, πόσο να σου πάρουν... Ρώτα βέβαια πρώτα καλού κακού μην πέσεις σε τίποτα παράξενους αλλά 20ρικο τοπ το βλέπω.

Εναλλακτικά πιάνεις κατσαβίδι και σιγά σιγά....

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=EbDM_S-7hHM

https://www.youtube.com/watch?v=tic8yxiWt9E

Oκ ειναι απο τις κλειστες καρτες που εχει ας πουμε 5-6 βιδες παρα πανω για βγαλσιμο.Δεν ειναι και τιποτα τραγικο και θα δεις τα βιντεακια απο πανω που ειναι ταμαμ. Και ισως να θελει ενα απλο καθαρισμα και ουτε καν αλλαγη ο ανεμιστηρας γιατι αν την εχεις και 5-6 χρονια και δεν εχει καθαριστει ποτε, σιγουρα θα εχει μεσα την Σαχαρα ολακερη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...