georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σήμερα μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να περάσω cm13 brickara το κινητό αλλά κατάφερα να το ξεβρικαρω. Το θέμα νομίζω ήταν με το gapps, δεν ξέρω πια να βαλω. http://opengapps.org/ Κανονικά κάνω ινσταλλ πρώτα την ρομ cm και μετά τα gapps μήπως χρειάζεται κάτι άλλο?
leo066 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 arm64-6.0-nano Καλησπέρα σήμερα μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να περάσω cm13 brickara το κινητό αλλά κατάφερα να το ξεβρικαρω. Το θέμα νομίζω ήταν με το gapps, δεν ξέρω πια να βαλω.http://opengapps.org/Κανονικά κάνω ινσταλλ πρώτα την ρομ cm και μετά τα gapps μήπως χρειάζεται κάτι άλλο?
chios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω δοκιμάσει πολλές cm rom θα σου έλεγα ότι σαν την miui δεν λειτουργεί καμία καλά, αν θέλεις για πείραμα βάλε αλλά εγώ δεν το προτείνω.
vchristod84 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω δοκιμάσει πολλές cm rom θα σου έλεγα ότι σαν την miui δεν λειτουργεί καμία καλά, αν θέλεις για πείραμα βάλε αλλά εγώ δεν το προτείνω.Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, αν εξαιρέσεις τη Ressurection remix που ήταν σε όλα πολύ καλή. Με εξαίρεση τη φωτογραφική φυσικά
georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το εκανα και ξανακολλησε στο mi logo. Τι κανω λαθος ρε παιδιά?
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Χαρντ ριζετ. Αυτο κανεις λαθος. Ή καλυτερα,δεν κανεις....
ziaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το εκανα και ξανακολλησε στο mi logo. Τι κανω λαθος ρε παιδιά? μήπως έχεις κάνει wipe system και έπεσε σε bootloop?
georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μήπως έχεις κάνει wipe system και έπεσε σε bootloop? Οχι οταν γίνεται αυτό ξαναμπαινω σε twrp και ξαναφλασαρω την miui global. Ναι κάνω wipe system cache και κάτι αλλά εκτός από το internal storage. Μετά κάνω ινσταλλ το cm. 13 και το gapps και κολλάει στο mi logo
angmar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι είναι απ τα gapps; Φλάσαρες τη CM σκέτη και δούλεψε κανονικά;
leo066 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 πόση ώρα το αφήνεις στο mi logo? το data partition το κάνεις wipe? Οχι οταν γίνεται αυτό ξαναμπαινω σε twrp και ξαναφλασαρω την miui global. Ναι κάνω wipe system cache και κάτι αλλά εκτός από το internal storage. Μετά κάνω ινσταλλ το cm. 13 και το gapps και κολλάει στο mi logo
georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι είναι απ τα gapps; Φλάσαρες τη CM σκέτη και δούλεψε κανονικά; Στην αρχή δεν κατέβασα τα σωστά gapps αλλά μου είπε ο φίλος επάνω πια είναι τα σωστά τα κατέβασα και ή εγκατάσταση έγινε αλλά δεν bootari και κολλάει στο mi logo και μετά πρέπει να ξαναπερναω την miui global πόση ώρα το αφήνεις στο mi logo? το data partition το κάνεις wipe? Όλα τα κάνω wipe εκτός από storage και ένα usb κάτι..το μι logo το άφησα 20 και λεπτά αλλά αν είχε γίνει σωστά θα μου έβγαζε το cm13 logo
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μετα το φλασαρισμα και των gapps μην πατας reboot. Κανε πρωτα wipe data factory reset και μετα μπουταρε.
georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μετα το φλασαρισμα και των gapps μην πατας reboot. Κανε πρωτα wipe data factory reset και μετα μπουταρε. Αξίζει να το προσπαθήσω? Ή μετά πάλι θα θέλει φλασ την global
angmar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στην αρχή δεν κατέβασα τα σωστά gapps αλλά μου είπε ο φίλος επάνω πια είναι τα σωστά τα κατέβασα και ή εγκατάσταση έγινε αλλά δεν bootari και κολλάει στο mi logo και μετά πρέπει να ξαναπερναω την miui global Άρα δεν ξέρουμε αν φταίνε τα gapps ή πχ είναι corrupted το zip της rom. Φλάσαρε τη CM χωρίς gapps και δες αν ξεκινάει το κινητό. Αν ναι, φταίνε τα gapps, αν όχι φταίει η rom.
georgesalo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 https://www.google.gr/amp/www.cyanogenmods.org/forums/topic/mi-5-cm13-marshmallow-custom-rom-flashing-guide/amp/ Από εδώ το είδα. Την ρομ την κατέβασα από XDA. υπάρχει περίπτωση να φταίει που κατέβασα την ρομ και τα gapps από κινητό και όχι από PC? Ή το twrp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα