Προς το περιεχόμενο

corsair software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι κατοχος του k70 lux rgb και οταν εχω ανοιχτο το λογισμικο της corsair για να αλλαζω χρωματα , τοτε λαγκαρω παντου ( skype και online games ) . Δεν μπορω να το κλεινω γιατι φωτιζουν στα εργοστασιακα χρωματα . Καμια ιδεα ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι κατοχος του k70 lux rgb και οταν εχω ανοιχτο το λογισμικο της corsair για να αλλαζω χρωματα , τοτε λαγκαρω παντου ( skype και online games ) . Δεν μπορω να το κλεινω γιατι φωτιζουν στα εργοστασιακα χρωματα . Καμια ιδεα ?

Ευχαριστω

Να φανταστώ ότι δοκίμασες τα αυτονόητα; Reinstall κτλ δηλαδή.

Επίσης έχει βγει καινούργια έκδοση του Cue με καινούργιο ui, το έχεις εγκαταστήσει; 

Δημοσ.

Μπορεις να περασεις το θεμα που εχεις φτιαξει στην μνημη του πληκτρολογιου με την επιλογη save profile to device memory, και θα γινει default το προφιλ που θες.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι δοκίμασες τα αυτονόητα; Reinstall κτλ δηλαδή.

Επίσης έχει βγει καινούργια έκδοση του Cue με καινούργιο ui, το έχεις εγκαταστήσει; 

Ναι τα εκανα ολα αλλα κολλαει και δεν ξερω τον λογο .

Μπορεις να περασεις το θεμα που εχεις φτιαξει στην μνημη του πληκτρολογιου με την επιλογη save profile to device memory, και θα γινει default το προφιλ που θες.

Το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα χωρις lag .

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια τετοια εταιρια σαν την corsair δεν μπορει να φτιαξει ενα σωστο software . Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα δυσκολο και εχω διαβασει οτι κολλαει και σε αλλους . Απλα απαραδεχτο .

Ευχαριστω για την βοηθεια .

Δημοσ.

Ναι τα εκανα ολα αλλα κολλαει και δεν ξερω τον λογο .

Το δοκιμασα και λειτουργει κανονικα χωρις lag .

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια τετοια εταιρια σαν την corsair δεν μπορει να φτιαξει ενα σωστο software . Το συγκεκριμενο ειναι αρκετα δυσκολο και εχω διαβασει οτι κολλαει και σε αλλους . Απλα απαραδεχτο .

Ευχαριστω για την βοηθεια .

μηπως εχεις παλια εκδοση? εγω γενικα δεν ειχα ποτε καποιο θεμα. Δες αν υπαρχει και Firmware update για το πληκτρολογιο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...