panos30x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εχω ενα dell mini 910 ειναι dios κλειδομενο..
Sheogorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Βγάλε την μπαταρία της μητρικής. Την ερώτησή σου δεν κατάλαβα πάντως.
Sheogorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Την μικρή στρογγυλή ασημένια 3.3V μπαταρία έβγαλες? Δεν λέω την μεγάλη του φορητού.
coolerman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 δές εδώ αν έχεις το serial number η και με επικοινωνία με την Dell,μπορεί να βρεθεί λύση στο προβλημά σου.
ss13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή στην εκκίνηση εαν πατήσεις το κουμπί για να μπεις στο bios δεν μπαινει ( F2 νομίζω ) ; Δικό σου είναι το netbook ;
coolerman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ το βρικα Με τι τρόπο;; Γράψε το,ίσως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα. 1
panos30x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τωρα μου δηχει το σκληρο 8g αλλα χορεις md Τωρα βλεπει σκληρο δισκο χωρεις md
XronisR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Για το bios θεμα δεν μπορω να σε βοηθησω. Για το θεμα του σκληρου το ειχα αντιμετωπισει το 2012 και κανω copy-paste την λυση εδω. Κατεβάζεις το HP USB Disk Storage Format Tool linkκατεβάζεις το win98boot.zip linkκατεβάζεις το notebook.zip που επισυνάπτωΤα αποσυμπιέζειςΒάζεις στον υπολογιστή ένα usb flash (θα διαγραφεί ότι έχει μέσα)Από τον φάκελο που αποσυμπίεσες το HP USB Disk Storage Format Tool τρέχεις το HPU_v2.2.3.exe με δικαιώματα διαχειριστήΌταν το πρόγραμμα ξεκινήσειθα διαλέξεις το φλασάκι σου από την πρώτη επιλογή θα τσεκάρεις το "Create dos startup disk" και θα το κατευθύνεις στον φάκελο που αποσυμπίεσες το win98boot να πάρει τα αρχείαΜην κάνεις επανεκκίνηση όταν τελειώσει και στο ζητήσειΘα πάρεις το αρχείο mcru004.exe απο τον φάκελο που αποσυμπίεσες το notebook.zip και θα το βάλεις στο φλασάκιΘα πάρεις το φλασάκι από τον υπολογιστή θα το βάλεις στο dell και θα πατάς συνεχόμενα το 0Θα σου βγάλει μια λίστα απο τις συσκευές εκκίνησης και διαλέξεις το φλασάκι σουΣτο περιβάλον Dos που θα βρεθείς απλά θα πληκτρολογήσεις mcru004.exeΘα ενημερωθεί το firmware και νομίζω θα διαγραφεί ότι είχες στον σκληρόΕπανεκκίνηση και (προαιρετικά) πατάς συνεχόμενα το πλήκτρο 2 μπαίνεις στο bios και ελέγχεις αν αναφέρεται σωστά η χωρητικότητα του δίσκουΑυτό ήταν ο Δίσκος πλέον εμφανίζεται σωστάΘα χρειαστεί επανεγκατάσταση των windowsΥΓ το update του firmware λειτουργεί μόνο απο μια έκδοση του bios και μετα (δεν θυμάμαι από ποια) Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό μια και τα dell στην ελληνική αγορά φοράνε ήδη ενημερωμένο bios απλά το αναφέρω σε περίπτωση που αγόρασες το mini 9 απο εξωτερικό (κάνε ένα έλεγχο καλού κακού) Ανεβαζω και το firmwire εδω.Ισως δουλεψει ισως και οχι. notebook.zip 1
ss13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αφού δεν είπες την λύση που βρήκες , τώρα γιατί ρωτάς πάλι ; Σε αυτό αναφέρομαι ( Με τι τρόπο;;Γράψε το,ίσως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα. ) Το Forum είναι για αλληλοβοήθεια όχι για βοήθεια μονόπλευρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα