Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αδερφη μου εχει ενα s4 mini το οποιο ξαφνικα μια μερα κολλησε εβγαλε εβαλε μπαταρια πηγε να το ανοιξει και της εβγαλε το ρομποτακι του android.To πηγε γερμανο και ο τυπος της ειπε οτι θελει format αλλα μετα απο 2 μερες δεν καταφερε να το κανει  και δεν δουλευε η οθονη.Εν τελει το κινητο το εχω στα χερια μου και κανει κανονικα δονηση οταν το ανοιγω και στο recovery αλλα η οθονη τιποτα! Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει?

Δημοσ.

Στο recovery η οθόνη δείχνει κανονικά? Δεν κατάλαβα...

στο recovery οχι! το βαζεις στο pc δονηση κανονικα οθονη τιποτα (το pc κανει ηχο οτι το μπηκε usb αλλα δεν το αναγνωριζει ).ομως με volume- home button kai power ανοιγει η οθονη

Δημοσ.

Πλακέτα δείχνει. Προσπάθησε να του φλασαρεις αλλη rom με odin πάντως

Προσπαθησα να το κανω αλλα οταν το συνδεω συνεχιζει να γραφει downloading και δεν προχωραει στο επομενο βημα

Δημοσ.

Η αδερφη μου εχει ενα s4 mini το οποιο ξαφνικα μια μερα κολλησε εβγαλε εβαλε μπαταρια πηγε να το ανοιξει και της εβγαλε το ρομποτακι του android.To πηγε γερμανο και ο τυπος της ειπε οτι θελει format αλλα μετα απο 2 μερες δεν καταφερε να το κανει  και δεν δουλευε η οθονη.Εν τελει το κινητο το εχω στα χερια μου και κανει κανονικα δονηση οταν το ανοιγω και στο recovery αλλα η οθονη τιποτα! Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει?

Είναι εντός εγγύησης;Μετά απο πόσο καιρό το έπαθε;Πάντως αν είναι πλακέτα δεν συμφέρει να το φτιάξεις, γιατί στοιχίζει όσο το κινητό.

Εχω την απορία αν οι πλακέτες που καίγονται οφείλεται σε καταπόνησή τους απο τις υψηλές θερμοκρασίες και τις ώρες λειτουργίας.

Δημοσ.

Είναι εντός εγγύησης;Μετά απο πόσο καιρό το έπαθε;Πάντως αν είναι πλακέτα δεν συμφέρει να το φτιάξεις, γιατί στοιχίζει όσο το κινητό.

Εχω την απορία αν οι πλακέτες που καίγονται οφείλεται σε καταπόνησή τους απο τις υψηλές θερμοκρασίες και τις ώρες λειτουργίας.

Δεν ειναι εντος εγγυησης. Το κινητο ειναι σε λειτουργια πολλα χρονια. Βρηκα πλακετα σε καλη τιμη θα το κανω και οσο παει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...