Pansar24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλησπερα,εδω και μια εβδομαδα εχω θεμα με την φορτιση του macbook pro ( late 2011) ,οταν εβαζα τον εργοστασιακο φορτιστη επρεπε να κουνησω το μαγνητακι για να φορτισει( αλλες φορες αναβε πρασινο και ελεγε η μπαταρια δεν φορτιζει,αλλες κοκκινο εγραφε calculating time remaining και εμενε εκει και δεν φορτιζε καθως οταν το εβγαζα επεφτε το ποσοστο φορτησης της μπαταριας,επρεπε να το κουναω δλδ για να κανει καλη επαφη και μετα να μην κουναω καθολου το λαπτοπ γιατι θα σταματαγε να φορτησει.Με τις πολλες φορες που το εκανα φορτιζε τελικα,αποφασισα ετσι να παρω εναν καινουργιο φορτιστη γιατι με κουρασε αυτο το πραγμα.Ο φορτιστης ηρθε σημερα και το προβλημα παραμενει,παλι πρεπει να κουναω το μαγνητακι για να φορτιζει με τα ιδια ακριβως θεματα οπως ειχα και με τον παλιο.Τι μπορει να φταει παιδια,χρειαζομαι βοηθεια καθως παιζω μουσικη με το macbook παρασκευη-σαββατο σε ενα μπαρακι και θα εχω μεγαλο προβλημα ετσι οπως το βλεπω
taslikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν το πας για σέρβις? ετσι όπως καταλαβα εχει προβλημα η υποδοχή (κονεκτορας) και μάλλον θα κοστίσει αυτο...
Pansar24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Οπως ειπα δουλευω παρασκευη-σαββατο και το χρειαζομαι απο δευτερα θα το παω..εχεις καποιο καταστημα να προτεινεις? με μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα το καταστημα ired.gr και με σχετικα καλες τιμες
basilis5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 θα σου προτεινα να πας μονο σε επισημα service. Δες για εμενα infoquest ή isystem. Βασικα, εισαι Αθηνα; Η μπαταρια σου ειναι αυτη που ειχε απο την μαμα του; Μηπως εχει προβλημα αυτη; Γενικα αν φορτισει, κραταει σε φυσιολογικα πλαισια; Πιστευω δυσκολα θα ειναι software προβλημα, για να πεις πως διορθωνει μονο του. Δεν ξερω αν εχεις ορεξη, να αφαιρεσεις μπαταρια και να δεις αν παιζει χωρις, οποτε να ξερεις ανφταιει αυτη η οχι. ΕΠισης επειδη δεν το εχω κανει ποτε, σιγουρεψου αν το αποφασισεις, πως παιζει χωρις την μπαταρια φορεμενη. Δεν εχω ιδεα, το προτεινα σαν αντιστοιχη λυση σε παλιοτερα laptop που ειχα.
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 άσε την έπαθα και εγώ αυτό σε μαγαζί αλλα ήταν ο φορτιστής. Είχα και apple care που να τους πάρει το καλώδιο τα είχε φτήσει (φυσικό αφού υπθερμενώταν το μεγαλικό magsafe) και έλιωσε και μετά πάπαλα. μια μέρα έπαιζα μουσική, δεν είχα αντιληφθεί ότι δεν φόρτιζε και μπουμ. ευτηχώς παίζω μισά μισά με βινύλια και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα εκτός των 10 δευτερολέπτων κενού..
Pansar24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 θα σου προτεινα να πας μονο σε επισημα service. Δες για εμενα infoquest ή isystem. Βασικα, εισαι Αθηνα; Η μπαταρια σου ειναι αυτη που ειχε απο την μαμα του; Μηπως εχει προβλημα αυτη; Γενικα αν φορτισει, κραταει σε φυσιολογικα πλαισια; Πιστευω δυσκολα θα ειναι software προβλημα, για να πεις πως διορθωνει μονο του. Δεν ξερω αν εχεις ορεξη, να αφαιρεσεις μπαταρια και να δεις αν παιζει χωρις, οποτε να ξερεις ανφταιει αυτη η οχι. ΕΠισης επειδη δεν το εχω κανει ποτε, σιγουρεψου αν το αποφασισεις, πως παιζει χωρις την μπαταρια φορεμενη. Δεν εχω ιδεα, το προτεινα σαν αντιστοιχη λυση σε παλιοτερα laptop που ειχα. Ναι ειναι αυτη που ειχε απο την μανα του,εχει βγαλει ενδειξη πως πρεπει να αλλαξω μπαταρια εδω και 4-5 μηνες αλλα το αφηνα συνεχεια ,λες να ειναι αυτο? Μου φαινεται λιγο περιεργο γιατι δεν αναγνωριζει καν πολλες φορες τον φορτιστη,με λιγο κουνημα θα ξεκινησει να φορτιζει.Οταν ειναι στο 100% και το βγαλω απο το ρευμα θα κρατησει κανα 2ωρο αντε λιγο παραπανω .Χωρις την μπαταρια φορεμενη νομιζω πως δεν δουλευει το μακ,πρωτη φορα το ακουω αυτο και ειμαι χρηστης μακ 5 χρονια Αυριο θα το παω σε ενα καταστημα στη Χαλκιδα να το τσεκαρουμε και βλεπουμε τι θεμα εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα