Steve_Sheep Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγνώμη που θα τα γράψω έτσι άλλα πραγματικά αν και νέος εδώ έχω διαβάσει τα απίστευτα τα οποία ειλικρινά μόνο σε κάτι sites τύπου system wars στο gamespot έχω δει αλλά τουλάχιστον μέχρι και εκεί κανένας δεν παίρνει σοβαρά ο ένας τον άλλο και λένε ατάκες έστω και για την πλάκα. Διαβάζω πράγματα για "underpowered console, για άσχετους που γράφουν μόνο για teraflops και άλλα τέτοια" ΤΕΡΑΤΑ. Για wii - wii-uς κτλ.. Από άτομα τα οποία είναι senior members με 3000 post κτλ.. Ειλικρινά και στον πνεύμα αυτών ελπίζω (δυστυχώς) κάποιοι από εσάς να σταματήσετε να "λειτουργείτε" για να μην μολύνετε το "gene pool" μας. Εδώ σταματάω - μπορώ να πέσω και εγώ στο επίπεδό σας και πολύ αποτελεσματικά όπως ελπίζω να αποφύγω να διαπιστώσετε. - Όσο και να χτυπιέστε με τα ps4/one το μηχάνημα με τις πιο πολλές πωλήσεις current gen που λέμε είναι το: 3DS - To SWITCH είναι κυρίως αντικαταστάτης του 3DS. και του wii u - είναι πιο δυνατό από τα δύο ΠΟΛΥ πιο δυνατό μάλιστα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά κοντά στο XBOX one - όχι ότι έχει σημασία - SPLATOON. - Με το SWITCH η Nintendo ενοποιεί και handheld και home console σε SOFTWARE. - Με αυτό το SWITCH θα έχει σε ένα χρόνο καλύτερο library ειδικά σε exclusives από το PS4 και το XBONE μαζί ακόμα και μετά από τόσο καιρό που κυκλοφορούν. Συνδυάστε το Library του Wii-u και του 3ds και θα καταλάβετε τι εννοώ. - Μιλάτε για underpowered κονσόλα. Για πείτε μου πόσα games έχετε σε 60fps? 1080p? Αλήθεια το Battlefield 1 είναι ή δεν είναι κάτω από HD ανάλυση σε PS4? Το ξέρετε ότι το PS4 ειδικά πέφτει στο Battlefield 1 μέχρι και σε 160χ90? (ναι καλά διαβάσατε 160). Bug ξε-bug μέχρι και το SNES σε καλύτερη ανάλυση έτρεχε. Μην μιλάτε για frames και underpowered αν δεν έχετε PC - αν σας ένοιαζαν τα "specs" δεν θα είχατε PS4/XB1. -Το gameplay? Που είναι ? Τα Sony Movie games? Τα ρεμαστερ και rehash? Μέχρι και το WII-U έχει πιο πολλά και σε 60 fps. Το dragons lair ήταν πιο Interactive από τα Movie games σας. - Τι θα πει παιχνίδια για παιδιά? Το uncharted τι είναι? Για manchlidren σαν του λόγου σας? Στο mancave σας? Τότε τα dawn of war τι είναι? τα ΤOTAL WAR? XXX18++???? Για να μην μακρηγορώ κάποιοι από εμάς παίζαμε "lady bug" με 20δραχμα τότε και ΚΑΝΕΝΑΣ από εσάς δεν έχει δικαίωμα να μας υποδείξει τι να πάρουμε τι αξίζει και τι είναι παιδικό. Σας λυπάμαι εν μέρει γιατί έτσι μάθατε και δεν ζήσατε την εξέλιξη των κόνσολών, των υπολογιστών των παιχνιδιών και του gameplay. Δεν σας κατηγορώ για αυτό. Σας κατηγορώ γιατί είστε απόλυτοι και κατηγορείτε ιστορικές εταιρείες οι οποίες αν δεν υπήρχαν κάποτε θα παίζατε σε IPAD των 700 ευρώ - αν.. Σας πληροφορώ ότι η amiga 600 μου είναι πολύ πιο "manly" από τα παιχνιδάκια σας ακόμα και τώρα. On Topic - Ποιος σας είπε ότι η Nintendo πάει να ανταγωνιστεί sony και ms. Το SWITCH είναι πραγματικά μια παιχνιδομηχανή αντίθετα με τα wonna be pc της sony/ms - ειδικά η MS αν καταλάβατε μεταμορφώνει σιγά σιγά το xbox σε pc. Το SWITCH προσπαθεί να επαναφέρει το tabletop gaming και τα lan party στην σημερινή εποχή. Ξέρετε αυτό το πράγμα που σκότωσε το Online gaming - την επαφή.. την οποία κατηγορείτε από ένα διαφημιστικό ... To SWITCH δεν ανταγωνίζεται απευθείας τα ps4/xbox. Αυτό το κάνουν τα pc και σας τρώνε ΛΑΧΑΝΟ ήδη. Αλήθεια όταν αγοράζετε ένα παιχνίδι και πάτε σπίτι να να παίξετε ΠΟΣΗ ώρα περιμένετε? Μπα κατάλαβα σας παίρνει ο ύπνος από το install/patching και σας παίρνει ο ύπνος ε? Μέχρι και η amiga μου ρε με τα floppy πιο γρήγορα μου τα φορτώνει. Να σας δω να παίρνετε god of war34/halo17 διακοπούλες - ελπίζω να έχετε ελαφριά τηλεόραση ε? Εγώ πάντως του χρόνου το καλοκαίρι θα πίνω μπυρόνια στην βεράντα μετά το μπάνιο και θα συνεχίζω το save του Zelda μου. Για resolution/underpowered κτλ - μην μιλάτε Geforce /AMD... Φιλικά.. Το μηχάνημα απευθύνεται αλλού και σίγουρα όχι στα 16 χρονών μωρά ...που παίζουν την 55η έκδοση του call of duty 2. Τουλάχιστον αυτό ήταν φρέσκο τότε και το καλύτερο όλων ακόμα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2016 από Steve_Sheep 5
Agnwstos_X Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Την εισαγωγη θα την αφησω ασχολιαστη εκτος απο το σχολιο με το "gene pool σας" το οποιο και θεωρω απο τα πιο βλαμμενα σχολια που εχω δει εδω μεσα. Παμε παρακατω εχουμε και λεμε με τη σειρα: - Το 3ds ειναι current gen αλλα δεν ειναι home console και το να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια, οπως σου μαθανε στο δημοτικο ειναι χαζο. - Το switch οπως και να προωθηθει τελικα ειναι εμφανες οτι προσπαθει να ενωσει home και handheld κονσολες και οταν προσπαθεις να κανεις 2 πραγματα ταυτοχρονα θα καταληξεις να τα κανεις και τα 2 μετρια. - Δε θα ειναι οσο δυνατο αναφερεις, γιατι εξ'ορισμου θα αυξανε την καταναλωση οποτε δε θα αντεχαν οι μπαταριες και δευτερον οι δυνατοτητες του tegra ειναι γνωστες στους τεχνολογικα μυημενους. Οσο και να εχει βελτιωθει παλι μετριο θα ειναι συγκριτικα. - Το library θα συνεχισει να μειονεκτει εναντι του ανταγωνισμου, λογω ανισχυρου hardware οπως υστερει ηδη τοσα χρονια και ειναι και ο κυριος λογος που απομακρυνε τους developers. - Η υπολογιστικη δυναμη μιας κονσολας δε φαινεται αποκλειστικα και μονο απο συνδυασμο αναλυσης/καρε αλλα συνδυαστικα με textures, layers, effects κτλ. Σε πληροφορω λοιπον οτι ενα wii u δε θα εδινε ουτε 20fps στους τοπ τιτλους τους ανταγωνισμου που κοροιδευεις. Ουτε καν σε 720p. Οποτε και παραμενει ορθως στα καρτουνιστικα ή cell shaded γραφικα. - Προφανως και μας νοιαζει η δυναμη αλλα οι λογοι που θα επιλεξουμε κονσολα αντι για pc ειναι αλλοι και απαριθμημενοι αμετρητες φορες σε αλλα θρεντς. Εσενα απο την αλλη, αμα δε σε νοιαζει η δυναμη και τα γραφικα τραβα να παιξεις ps1 ή N64. -Μιλας για gameplay εσυ? Που καλα καλα δεν εχεις κλασσικο χειριστηριο της προκοπης? Σε ενα ανταγωνισμο που εχει να παραθεσει περα απο το κλασσικο χειριστηριο, χειρισμο με move, καμερες και VR? Που εχουνε τις πιο appraised αποκλειστικότητες σε κατηγοριες που δεν εχεις καν βητα διαλογης τιτλους? Που εχουνε σαρωσει σε reviews, βαθμολογιες και πωλησεις? Τι εχεις εσυ να παραθεσεις απεναντι σε παιχνιδαρες-διαμαντια οπως God of war, Gran turismo, metal gear, tomb raider, uncharted, the last of us, heavy rain, ico, shadow of the colossus, little big planet, the last guardian, buzz!, folklore, forza, gears of war, halo, alan wake, horizon:zero dawn, Shenmue 3, GTA, call of duty, bioshock, mass effect, elder scrolls, far cry, fifa, pes, killzone, tekken, mortal kombat, ni no kuni, assassin's creed και τοσα αλλα που σιγουρα ξεχναω? Τι παραπανω εδωσε η nintendo τελευταια περα απο τα κλασσικα legend of zelda, super smash, metroid, mario kart, Super mario, αντε και κανενα donkey kong. Ουτε 10αδα δε συμπληρωνει πλεον. Α και στις διακοπουλες μαντεψε: προτιμω να κανω οντως διακοπουλες! Και αν μου καπνισει να παιξω και κανα game εχω κινητο, ταμπλετ, 3ds, psp, psv και λαπτοπ, οποτε σιγουρα δε θα μου λειψει το switch. Οπως σιγουρα δε θα λειψει σε κανεναν μας στον καφε, στη βολτα του σκυλου, στο τραινο ή οπου αλλου το σερνει ο νερντουλας στο βιντεο. Οικιακη κονσολα της προκοπης χρειαζεται η nintendo, handheld εχει. Και κατι τελευταιο. Δεν ειμαι 16 και ξεκινησα με tetris και super mario στο ασπρομαυρο gameboy και sonic στο master system. Εχω δε στην κατοχη μου τα παντα απο nes/master system εως ps3, συμπεριλαμβανομενου Ν64, gamecube R.E. edition και wii. Παρακαλαω για ισχυρο ανταγωνισμο γιατι μονο καλο μπορει να κανει στην gaming κοινοτητα. Προφανως και δε θελω να κλεισει η Nintendo και κανεις δε στεναχωρηθηκε περισσοτερο απο μενα οταν εκλεισε η sega. Αλλα η αληθεια, οσο και αν σε ποναει για μια ιστορικη εταιρεια οπως η Nintendo, ειναι οτι τα χει κανει σκατα τελευταια και κοντευει να την παρει ο διαολος για να το πω χυμα. Ποσο να στηριξεις μια εταιρεια που εχει παρει το λαθος δρομο, δεν ακουει τους αγοραστες της, ουτε τους συνεργατες της, δε τους σεβεται και κανει του κεφαλιου της? Και αν δε θες να παρεις τα λογια μου τοις μετρητοις, θα παρεις τις πωλησεις. Εκτος πια και αν τα 88 εκατομμυρια αγοραστες που χαθηκαν απο τη μεταβαση του Wii στο wii U ειναι ολοι χαζοι, οποτε παω πασο. 4
dreamkiller777 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 - Το 3ds ειναι current gen αλλα δεν ειναι home console και το να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια, οπως σου μαθανε στο δημοτικο ειναι χαζο. Όπως χαζο είναι να μιλάς για pc gaming tablet gaming έναντι home console ε; - Το switch οπως και να προωθηθει τελικα ειναι εμφανες οτι προσπαθει να ενωσει home και handheld κονσολες και οταν προσπαθεις να κανεις 2 πραγματα ταυτοχρονα θα καταληξεις να τα κανεις και τα 2 μετρια. Προτρεχεις.Ε να defragment έκανε η εταιρία και αυτό μόνο καλό είναι.Βρες μου μη υποστήριξη από τρίτους σε portable της Nintendo και θα καταλάβεις αν έκανε καλά ή όχι. - Δε θα ειναι οσο δυνατο αναφερεις, γιατι εξ'ορισμου θα αυξανε την καταναλωση οποτε δε θα αντεχαν οι μπαταριες και δευτερον οι δυνατοτητες του tegra ειναι γνωστες στους τεχνολογικα μυημενους. Οσο και να εχει βελτιωθει παλι μετριο θα ειναι συγκριτικα. Γιαυτό υπάρχει και το dock για να σηκώνει ακόμα και over clock ή να έχει και το dock μία ακόμα gpu. - Το library θα συνεχισει να μειονεκτει εναντι του ανταγωνισμου, λογω ανισχυρου hardware οπως υστερει ηδη τοσα χρονια και ειναι και ο κυριος λογος που απομακρυνε τους developers. Ναι επαιξες διαμάντια τίτλους του 3ds στο ps4/xbox1 σου...ποτέ; - Η υπολογιστικη δυναμη μιας κονσολας δε φαινεται αποκλειστικα και μονο απο συνδυασμο αναλυσης/καρε αλλα συνδυαστικα με textures, layers, effects κτλ. Σε πληροφορω λοιπον οτι ενα wii u δε θα εδινε ουτε 20fps στους τοπ τιτλους τους ανταγωνισμου που κοροιδευεις. Ουτε καν σε 720p. Οποτε και παραμενει ορθως στα καρτουνιστικα ή cell shaded γραφικα. Θα συμφωνησω. - Προφανως και μας νοιαζει η δυναμη αλλα οι λογοι που θα επιλεξουμε κονσολα αντι για pc ειναι αλλοι και απαριθμημενοι αμετρητες φορες σε αλλα θρεντς. Εσενα απο την αλλη, αμα δε σε νοιαζει η δυναμη και τα γραφικα τραβα να παιξεις ps1 ή N64. Πες το μη ντρεπεσαι ο λόγος είναι τα games. -Μιλας για gameplay εσυ? Που καλα καλα δεν εχεις κλασσικο χειριστηριο της προκοπης? Σε ενα ανταγωνισμο που εχει να παραθεσει περα απο το κλασσικο χειριστηριο, χειρισμο με move, καμερες και VR? Κάτσε το κλασσικό χειριστήριο πιο είναι;Α ξέχασα να έχει το ίδιο καλούπι με του πρωτo playstasion και να ενσωματώνει χαρακτηριστικά Nintendo? Ανταγωνισμός παρέθεσε Wii more,3d,Ar, κάμερες κάτι χρόνια τώρα και λέγεται Nintendo. - Που εχουνε τις πιο appraised αποκλειστικότητες σε κατηγοριες που δεν εχεις καν βητα διαλογης τιτλους? Που εχουνε σαρωσει σε reviews, βαθμολογιες και πωλησεις? Βαθμολογίες κλπ θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν λένε τίποτα.Οι πωλήσεις πάλι δεν λένε τίποτα. Αυτό που έχει να λέει είναι αν αγοράζει ένα παιχνίδι και όταν το τερματισεις να το ξανά βάζεις από την αρχή. Τι εχεις εσυ να παραθεσεις απεναντι σε παιχνιδαρες-διαμαντια οπως God of war, Gran turismo, metal gear, tomb raider, uncharted, the last of us, heavy rain, ico, shadow of the colossus, little big planet, the last guardian, buzz!, folklore, forza, gears of war, halo, alan wake, horizon:zero dawn, Shenmue 3, GTA, call of duty, bioshock, mass effect, elder scrolls, far cry, fifa, pes, killzone, tekken, mortal kombat, ni no kuni, assassin's creed και τοσα αλλα που σιγουρα ξεχναω? Μουφες είναι ολα εκτός του shenmue 3 όλα τα άλλα είναι βαρετα.Κ αι εξάλλου τα περισσότερα που αναφερεις δεν είναι καν από Microsoft και Sony απλά κυκλοφόρησαν ή θα κυκλοφορήσουν στις κονσόλες τους. Τι παραπανω εδωσε η nintendo τελευταια περα απο τα κλασσικα legend of zelda, super smash, metroid, mario kart, Super mario, αντε και κανενα donkey kong. Ουτε 10αδα δε συμπληρωνει πλεον. Paper Mario φυσικά. Α και στις διακοπουλες μαντεψε: προτιμω να κανω οντως διακοπουλες! Και αν μου καπνισει να παιξω και κανα game εχω κινητο, ταμπλετ, 3ds, psp, psv και λαπτοπ, οποτε σιγουρα δε θα μου λειψει το switch. Οπως σιγουρα δε θα λειψει σε κανεναν μας στον καφε, στη βολτα του σκυλου, στο τραινο ή οπου αλλου το σερνει ο νερντουλας στο βιντεο. Οικιακη κονσολα της προκοπης χρειαζεται η nintendo, handheld εχει. Αλλα η αληθεια, οσο και αν σε ποναει για μια ιστορικη εταιρεια οπως η Nintendo, ειναι οτι τα χει κανει σκατα τελευταια και κοντευει να την παρει ο διαολος για να το πω χυμα. Ποσο να στηριξεις μια εταιρεια που εχει παρει το λαθος δρομο, δεν ακουει τους αγοραστες της, ουτε τους συνεργατες της, δε τους σεβεται και κανει του κεφαλιου της? Και αν δε θες να παρεις τα λογια μου τοις μετρητοις, θα παρεις τις πωλησεις. Εκτος πια και αν τα 88 εκατομμυρια αγοραστες που χαθηκαν απο τη μεταβαση του Wii στο wii U ειναι ολοι χαζοι, οποτε παω πασο. Ποίος τα έχει κάνει σκατά; ποιός;Μιλάς υπέρ δύο εταιρειών που δεν είναι καν εταιρίες του χώρου αλλά κατασκευαστές συσκευών και sofware.Γράψε μας εδώ σε παρακαλώ πολύ τι έδωσε η κάθε εταιρία σε τίτλους Sony studio αποκλειστικά και ms games και το μιλάμε. 88 εκατομμύρια πηγαν σε Xbox & ps4? Χαχα.
panathatube Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ PCας είμαι κατά κύριο λόγο, αλλά έβγαλα καρκίνο στα μάτια απο αρκετά σχόλια. Όσο για support, εδώ είναι. 505 Games Activision Publishing, Inc. ARC SYSTEM WORKS Co.,Ltd. ATLUS CO.,LTD. Audiokinetic Inc. Autodesk, Inc BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Bethesda CAPCOM CO., LTD. Codemasters® CRI Middleware Co., Ltd. DeNA Co., Ltd. Electronic Arts Epic Games Inc. Firelight Technologies FromSoftware, Inc. Frozenbyte GameTrust GRASSHOPPER MANUFACTURE INC. Gungho Online Entertainment,Inc HAMSTER Corporation Havok INTI CREATES CO., LTD. KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Konami Digital Entertainment Co., Ltd. LEVEL-5 Inc. Marvelous Inc. Maximum Games, LLC Nippon Ichi Software, Inc. Parity Bit Inc. PlatinumGames Inc. RAD Game Tools, Inc. RecoChoku Co.,Ltd. SEGA Games Co., Ltd. Silicon Studio Corporation Spike Chunsoft Co., Ltd. SQUARE ENIX CO., LTD. Starbreeze Studios Take-Two Interactive Software, Inc. Telltale Games THQ Nordic Tokyo RPG Factory Co., Ltd. TT Games UBISOFT Ubitus Inc. Unity Technologies, Inc. Warner Bros. Interactive Entertainment Web Technology Corp. Καλά και για το WII U είχαν βγάλει παρόμοιο κατάλογο... Και η SEGA είχε βγάλει για το Saturn και η 3DO παλαιότερα για τις δικές της κονσόλες... Μην ψαρώνεις ο κατάλογος υποδηλώνει ότι είναι ανοιχτοί σε συνεργσσία όχι ότι θα βγάλουν υποχρεωτικά παιχνίδια... 1
afantos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Έχει πάντα πλάκα να διαβάζεις σχόλια ανθρώπων που τσακώνονται σαν να μιλάνε για τα μαγαζάκια τους.... 1
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Συγνώμη που θα τα γράψω έτσι άλλα πραγματικά αν και νέος εδώ έχω διαβάσει τα απίστευτα τα οποία ειλικρινά μόνο σε κάτι sites τύπου system wars στο gamespot έχω δει αλλά τουλάχιστον μέχρι και εκεί κανένας δεν παίρνει σοβαρά ο ένας τον άλλο και λένε ατάκες έστω και για την πλάκα. Διαβάζω πράγματα για "underpowered console, για άσχετους που γράφουν μόνο για teraflops και άλλα τέτοια" ΤΕΡΑΤΑ. Για wii - wii-uς κτλ.. Από άτομα τα οποία είναι senior members με 3000 post κτλ.. Ειλικρινά και στον πνεύμα αυτών ελπίζω (δυστυχώς) κάποιοι από εσάς να σταματήσετε να "λειτουργείτε" για να μην μολύνετε το "gene pool" μας. Εδώ σταματάω - μπορώ να πέσω και εγώ στο επίπεδό σας και πολύ αποτελεσματικά όπως ελπίζω να αποφύγω να διαπιστώσετε. - Όσο και να χτυπιέστε με τα ps4/one το μηχάνημα με τις πιο πολλές πωλήσεις current gen που λέμε είναι το: 3DS - To SWITCH είναι κυρίως αντικαταστάτης του 3DS. και του wii u - είναι πιο δυνατό από τα δύο ΠΟΛΥ πιο δυνατό μάλιστα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά κοντά στο XBOX one - όχι ότι έχει σημασία - SPLATOON. - Με το SWITCH η Nintendo ενοποιεί και handheld και home console σε SOFTWARE. - Με αυτό το SWITCH θα έχει σε ένα χρόνο καλύτερο library ειδικά σε exclusives από το PS4 και το XBONE μαζί ακόμα και μετά από τόσο καιρό που κυκλοφορούν. Συνδυάστε το Library του Wii-u και του 3ds και θα καταλάβετε τι εννοώ. - Μιλάτε για underpowered κονσόλα. Για πείτε μου πόσα games έχετε σε 60fps? 1080p? Αλήθεια το Battlefield 1 είναι ή δεν είναι κάτω από HD ανάλυση σε PS4? Το ξέρετε ότι το PS4 ειδικά πέφτει στο Battlefield 1 μέχρι και σε 160χ90? (ναι καλά διαβάσατε 160). Bug ξε-bug μέχρι και το SNES σε καλύτερη ανάλυση έτρεχε. Μην μιλάτε για frames και underpowered αν δεν έχετε PC - αν σας ένοιαζαν τα "specs" δεν θα είχατε PS4/XB1. -Το gameplay? Που είναι ? Τα Sony Movie games? Τα ρεμαστερ και rehash? Μέχρι και το WII-U έχει πιο πολλά και σε 60 fps. Το SWITCH είναι πραγματικά μια παιχνιδομηχανή αντίθετα με τα wonna be pc της sony/ms - ειδικά η MS αν καταλάβατε μεταμορφώνει σιγά σιγά το xbox σε pc. Να σας δω να παίρνετε god of war34/halo17 διακοπούλες - ελπίζω να έχετε ελαφριά τηλεόραση ε? Εγώ πάντως του χρόνου το καλοκαίρι θα πίνω μπυρόνια στην βεράντα μετά το μπάνιο και θα συνεχίζω το save του Zelda μου. Φιλικά.. Το μηχάνημα απευθύνεται αλλού και σίγουρα όχι στα 16 χρονών μωρά ... Στο ηλικιακο κομματι οπου αναφερθηκε ειναι γνωστο αυτο εδω και χρονια οτι μετα απο καποια ηλικια το gaming θεωρειται σαν hobby πιτσιρικαδων,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για παιχνιδια της Nintendo. Σε χωρα αλλωστε που πουλαει καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια,δηλαδη ποδοσφαιρακια/μπασκετ/call of duty/GTA δεν προκαλουν εντυπωση οι κουβεντες που γραφουν μερικοι περι παιχνιδιων για μικρες ηλικιες. Ειναι καθαρα θεμα στερεοτυπων οχι μονο προς την Nintendo και τα παιχνιδια της αλλα γενικα για το gaming. Παραπανω ομως πεφτεις και εσυ στην παγιδα και κανεις εν μερη οτι κραζεις,κοινως υπαρχει και η αλλη πλευρας.Γιατι οπως κραζουμε τις αλλες δυο εταιριες(sony,MS)οταν κανουν πατατες,ετσι πρεπει να γινεται και για την Nintendo,που οποτε τολμησει καποιος να πει κατι αρνητικο κατευθειαν να τον φανε λες και δεν εχει κανει και αυτη κακες επιλογες. Ναι υπαρχει bug στο BF για το ps4 αλλα τουλαχιστον το παιχνιδι θα το παιξεις οπως πρεπει. Η Nintendo δεν θελει να ανταγωνιστει τις αλλες δυο εταιριες λες.Τις πωλησεις του 3ds που δεν εχει καν σχεση με τις κονσολες αυτες ομως γιατι την αναφερεις? Στο Wii U(που πωλειται οσο το ps4)δεν το τρεχει καν το παιχνιδι.Να θυμισουμε το Project Cars για το Wii U που εφαγε ακυρο απο το studio γιατι δεν μπορουσε καν να τρεξει σε 720p? Αρα δεν ειναι ολα μελι γαλα με την Nintendo οπως εν μερη τα αναφερεις. Επισης να σου θυμισω οτι τις μεγαλυτερες πωλησεις στις κονσολες δεν τις κανουν τα exclusive,αλλα τα multiplatform παιχνιδια με κλασσικοτερα παραδειγματα τα Call of duty και GTA. Τελος σε αυτο που αναφερεις για τις διακοπες και παλι εισαι λαθος. Οσο να ναι και μετα απο καποια ηλικια οπως αναφερεις και εσυ,υπαρχουν και αλλα ενδιαφεροντα πιο σοβαρα απο το να σκεφτομαστε τα παιχνιδια το καλοκαιρι πως θα τα παιξουμε(εκτως απο μαθητες και ισως και φοιτητες). 2
azuli Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ps4 και ξερω ψωμι... τι ξερεις απο ψωμι?Aρτοποιος? 2
Coul Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλά και για το WII U είχαν βγάλει παρόμοιο κατάλογο... Και η SEGA είχε βγάλει για το Saturn και η 3DO παλαιότερα για τις δικές της κονσόλες... Μην ψαρώνεις ο κατάλογος υποδηλώνει ότι είναι ανοιχτοί σε συνεργσσία όχι ότι θα βγάλουν υποχρεωτικά παιχνίδια...Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δώσε μια πηγή για αυτά που λες για να μάθουμε και εμείς. Άσε που δεν είναι όλες αυτές οι εταιρίες game developers. Ο άλλος πιο πάνω αναλύει το αγοραστικό κοινό και μας εξηγεί γιατί είναι λάθος η Nintendo. Ρε φίλε, στείλε αμέσως το βιογραφικό σου στη Nintendo. Θα σώσεις μια ολόκληρη εταιρία και χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Agnwstos_X Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ποίος τα έχει κάνει σκατά; ποιός;Μιλάς υπέρ δύο εταιρειών που δεν είναι καν εταιρίες του χώρου αλλά κατασκευαστές συσκευών και sofware. Γράψε μας εδώ σε παρακαλώ πολύ τι έδωσε η κάθε εταιρία σε τίτλους Sony studio αποκλειστικά και ms games και το μιλάμε. 88 εκατομμύρια πηγαν σε Xbox & ps4? Χαχα. Ρε μας δουλευεις μου φαινεται. Δεν ειναι η sony και η MS εταιρειες του χωρου? Και ποιος ειναι? Η Φιατ? Η sony εχει 18 first party studios και η MS αλλα 9 για game developing μονο, ενω η nintendo 7. Οσο για τα παιχνιδια, τα owned franchises, μονο απο πλευρας Sony ειναι καμια 300αρια και μπορεις να τα δεις στη wiki. Για τις πωλησεις τωρα, απο τα 101 εκατομμυρια κομματια του Wii πεσαμε στα 13 εκατομμυρια κομματια του Wii U. Δεν εφυγαν 88 εκατομμυρια πελατες? Δεν εχει σημασια αν πηγαν σε sony και MS (πολλοι πηγαν - μονο το ps4 εχει 43.5 εκατομμυρια πωλησεις σε 2.5 χρονια), σημασια εχει οτι εχασες το 88% των αγοραστων σου. Αν σε ενδιαφερει μονο το software, δλδ τα παιχνιδια δε θα χεις προβλημα παντως. Γιατι αν συνεχισει ετσι θα το κλεισει το μαγαζακι, οπως η sega, αλλα μετα θα αναγκαστεις να παρεις και συ ps4/xbox που τοσο μισεις, αν θες να παιζεις τα παιχνιδια της. Edit: Τωρα ειδα τις απαντησεις σου γιατι τις εβαλες μεσα στο quote και δε τις πηρα χαμπαρι. Εβγαλες ολα τα τοπ παιχνιδια της αγορας βαρετα και αχρηστα, βαθμολογιες και πωλησεις ασημαντες. Ναι, γιατι η δικη σου η γνωμη ειναι αυτη που μετραει. Μιλαμε για οικιακη κονσολα τρεχουσας/επομενης γενιας και συ βαζεις μεσα την ιστορια της εταιρειας και το 3ds. Οι απαντησεις σου δε θα μπορουσαν να ειναι πιο ακαιρες και ακυρες. Αμα τωρα εσυ εισαι τοσο κολλημενος και βρισκεσαι σε αρνηση με γεια σου με χαρα σου. 1
geoman87 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλα δεν ξερω τι λετε απο πανω και ουτε θα κατσω να διαβασω τοσες σελιδες.... Ενα εχω να πω.... Απλά η επόμενη μου κονσόλα!!! Μπράβο στην Nintendo!! (Κάτοχος Xbox One και πρώην κατοχος Wii που περιμένει πως και πως να γυρίσει στην Nintendo διότι μετά από 70+ τίτλους που έχω στο Xbox δεν έχω καταφέρει να πάρω την ευχαρίστηση που μου προσφέρουν τα games της Ninty ούτε στο ελάχιστο!!)
dreamkiller777 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ρε μας δουλευεις μου φαινεται. Δεν ειναι η sony και η MS εταιρειες του χωρου? Και ποιος ειναι? Η Φιατ? Η sony εχει 18 first party studios και η MS αλλα 9 για game developing μονο, ενω η nintendo 7. Οσο για τα παιχνιδια, τα owned franchises, μονο απο πλευρας Sony ειναι καμια 300αρια και μπορεις να τα δεις στη wiki. Ναι ρε φίλε όταν έφτιαχνε η Nintendo κονσόλες η sony ανακάλυπτε το Walkman. Όταν δω τη Sony & ms ως εταιρίες videogame θα πρέπει ή μία να έχει καταργήσει τις μαύρες συσκευές και η άλλη τα windows. Το ότι αγοράζει στούντιο δεν εστί ότι έγιναν εταιρίες videogame απλά δραστηριοποιούνται και σε αυτό το τομέα. Για τις πωλησεις τωρα, απο τα 101 εκατομμυρια κομματια του Wii πεσαμε στα 13 εκατομμυρια κομματια του Wii U. Δεν εφυγαν 88 εκατομμυρια πελατες? Δεν εχει σημασια αν πηγαν σε sony και MS (πολλοι πηγαν - μονο το ps4 εχει 43.5 εκατομμυρια πωλησεις σε 2.5 χρονια), σημασια εχει οτι εχασες το 88% των αγοραστων σου. Εντάξει έφυγαν και πήγαν στο ps4 όλοι τους οι ps3 πελάτες που πήγαν πέθαναν; Όλα πούλησαν λιγότερα κομμάτια από την περασμένη γενιά με τους πελάτες του Wii να έχουν αγοράσει tablet PC ή κινητό και να παίζουν εκεί τα παιχνίδια τους.Εκτος αν θεωρεις πως όσοι αγόρασαν Wii ήταν όλοι τους gamers. -.- Αν σε ενδιαφερει μονο το software, δλδ τα παιχνιδια δε θα χεις προβλημα παντως. Γιατι αν συνεχισει ετσι θα το κλεισει το μαγαζακι, οπως η sega, αλλα μετα θα αναγκαστεις να παρεις και συ ps4/xbox που τοσο μισεις, αν θες να παιζεις τα παιχνιδια της. Κάτσε μη κλείσει καμία Sony γιατί ούτε κινητά πουλάει πλεόν ουτε TV laptop τυχερή είναι που κάνανε μαλακιες οι άλλοι δύο έως τώρα σε αυτή τη γενιά και έπεσε μαρουλακι. Edit: Τωρα ειδα τις απαντησεις σου γιατι τις εβαλες μεσα στο quote και δε τις πηρα χαμπαρι. Εβγαλες ολα τα τοπ παιχνιδια της αγορας βαρετα και αχρηστα, βαθμολογιες και πωλησεις ασημαντες. Ναι, γιατι η δικη σου η γνωμη ειναι αυτη που μετραει. Βαρετα είναι τι να κάνουμε;Δεν το λέω μόνο εγω εξάλλου αλλά και οι συνολικές πωλήσεις που δεν φτάνουν καν το download του χαζουpokemon go. Μιλαμε για οικιακη κονσολα τρεχουσας/επομενης γενιας και συ βαζεις μεσα την ιστορια της εταιρειας και το 3ds. Οι απαντησεις σου δε θα μπορουσαν να ειναι πιο ακαιρες και ακυρες. Αμα τωρα εσυ εισαι τοσο κολλημενος και βρισκεσαι σε αρνηση με γεια σου με χαρα σου. Ακόμα μιλάς για οικιακή κονσόλα; Μάλλον δεν είχες το video ή δεν ξέρεις τι σημαίνει hybrid. 1
Steve_Sheep Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Φίλε agnvstos_X - άστο ρε φιλαράκι μου. Εσύ είσαι ο κολλημένος και βρίσκεσαι σε άρνηση. Όπως σού είπε ο φίλος από επάνω μάλλον δεν είδες το βίντεο ή δεν κατάλαβες τι ήθελε να περάσει η εντάξει το κάπως "αμερικανιά" reveal trailer. Αν και συμφωνώ σε κάποια από τα πράγματα που γράφεις ούτε θα σχολιάσω το ηλίθιο σχόλιο σου για το "ηλίθιο" σχόλιό μου (γιατί ήταν /sarcasm - ούτε αυτό το κατάλαβες) πχ ότι η νίντυ δεν είναι απυρόβλητη κριτικής κτλ, εσύ επιμένεις και παραθέτεις σχόλια για νούμερα για πωλήσεις και εκατομμύρια κτλ. - Το wii ήταν κάτι .. παράδοξο. Πώλησε στους casuals - άλλωστε μπορεί να πωλήθηκαν 100+ εκατομμύρια αλλά το πόσα παιχνίδια αυτοί αγόραζαν ήταν κάτι άλλο. Αυτοί απλά μόλις πέρασε το novelty των motion controls πήγαν στα τηλέφωνα τα ταμπλετ. κτλ.. - Άντε και να δεχτώ ότι το WII-U ήταν μια OPEN BETA του switch. - Απ' όλα τα εκατομμύρια των ps360 οι υπόλοιποι που είναι? Μόνο από την Nintendo φύγαν? - Εσύ θεωρείς αυτήν την γενιά επιτυχημένη καθαρά λόγω πωλήσεων? Τότε που είναι τα άλλα 150 εκατ. πελάτες? - Έχουν τα twins (ps4one) την ίδια ποιότητα, ποσότητα software? Όλα αυτά τα games που αναφέρεις από πότε είναι? - Εσύ τι περίμενες να κάνει η Nintendo - να βγάλει ΑΛΛΟ ένα διδυμάκι και πόσο κομμάτι της πίτας να πάρει? Και γιατί θα το αγόραζε κάποιος για να ξαναπαίξει fifa17 πχ σε άλλη μια κονσόλα?? Τι support θα είχε από western party? Χωράει η αγορά ΑΛΛΗ μία κονσόλα από τα ίδια? Τα pc? δεν ανταγωνίζονται τις κονσόλες? Για αυτό σε παρακαλώ ας αφήσουμε τα σχόλια και το fanboyism (βάζω και εμένα μέσα) και προσπάθησε να καταλάβεις ΠΟΥ απευθύνεται αυτό το μηχάνημα. Να σου πω και εγώ θα προτιμούσα ένα NX με 10 TF όλο custom κτλ. Αλλά δεν βλέπω τι θα έκανε διαφορετικό και κυρίως που θα έπαιρνε ένα κομμάτι μιας αγοραστικής πίτας που όλο συρρικνώνεται. Για μένα ήταν η μόνη διέξοδος της N. Παίζει μπάλα πλέον μόνη της στο handheld κομμάτι και ότι τσιμπήσει και από home. Δεν είναι wii/GCN αυτό . Είναι ο διάδοχος των φορητών της στην πραγματικότητα. Το wii-u πούλησε σε κάτι μπαμπάδες σαν και μένα με μικρά παιδιά που έχουν Pc και θέλουν και να παίζουν και κάτι διαφορετικό όταν δεν υπάρχει χρόνος - όρεξη για pc gaming, για πάρτυ mode κτλ. και Nintendo fanboys. Υγ.:1 Να μην ανησυχείς για την N. για την Sony και την MS να ανησυχείς. Για την Sony ως εταιρεία που βλέπει ότι τα PC (έτσι δεν λέει ο κύριος HOUSE?) ως απειλή και το PlayStation ως μόνο κερδοφόρο κομμάτι της και προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από αυτό που κάνει η MS. Η MS δεν κινδυνεύει οικονομικά φυσικά. αλλά αν βγάλει τίποτα Windows 10 ΧΒΟΧ edition να δω που θα πάει το xbox division και το xbox brand σαν hardware. Υγ.2: Το switch Με κατάλογο παιχνιδιών του 3ds και του wii-u προσφέρει πιο πολλά πλέον - σόρρυ αυτή είναι η αλήθεια για κάποιον που έχει pc Και θέλει 2η κονσόλα. Στο φορητό κομμάτι το οποίο είναι και μεγάλο παίζει μπάλα μόνη της - μια χαρά επικερδής ήταν και θα είναι. Δεν θα δείτε Mario στο ps4 ποτέ! 1
stefangtx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 φοραει μπαταρια και κανει render? "εξελιξη του gaming" κρυφογελανε τα SLI στην γωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα