Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα προσωπικά δεν με πολυενθουσίασε. Όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω είναι ένα gimmick.

Τώρα όσοι λένε δεν θα έχει 3rd party support και λοιπά είναι λίγο άκυροι. Nintendo παίρνεις για να παίξεις 1st party παιχνίδια. Δεν ξέρω κανέναν που όταν πήρε μια κονσόλα Nintendo να είχε κατα νού να παίξει Battlefield και Grand Theft Auto.

Αλλά η Nintendo πρέπει να καταλάβει ότι θέλουμε home entertainment και όχι ακόμα ένα on the go. Έχω το κινητό και το 3DS γιαυτά.

Δώσε home entertainment με καλό τηλεχειριστήριο και δυνατά exclusives που τα έχεις ήδη σε καλή τιμή και πούλησες! Και επιτέλους φέρε τα Pokemon σε home κονσόλα. Pokemon Stadium 1 & 2 γαμούσαν άσχημα. Κάνε κάτι τέτιο με τις κανονικές version και θα πλουτίσεις. Τώρα κόλπα τύπου βγάζω τον σκύλο βόλτα και παίρνω μαζί μου την κονσόλα δεν πουλάνε. Άμα κάτσω να παίξω games θα φροντίσω να είμε αναπαυτικά και να κάτσω να λιώσω άσχημα κάνα 2ωρο-3ωρο στον ελεύθερο μου χρόνο, όχι να τα κάνω όλα μαζί.

Απλά το 3ds εχει ήδη κλείσει τον κύκλο του. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για να αντικαταστήσει και το wiiu και το 3ds. 

Αν δεν εχεις σκοπό να το έχεις on the go αγοράζεις και ένα pro controller και το έχεις συνέχεια docked.

Ασε που όταν έρθει η γυναίκα και σου πει "αγάπη μου θέλω να δω το τάδε πράγμα" εσύ σαν μάγκας συνεχίζεις να παίζεις (όπως ακριβώς και στο wiiu). Εγω χρησιμοποιούσα συνέχεια την οθόνη του χειριστηρίου για main οθόνη λόγο του οτι είχαμε μόνο μια τηλεόραση. Οπότε για μενα όλο αυτό μόνο gimmick δεν είναι! Ήταν μια λειτουργία που πραγματικα πριν την ανακοίνωση φοβόμουν(!!!) πως το nx μπορεί να μην το είχε!

Μην κολλάς στο βίντεο που έδειξαν. Φαντάσου εσύ τις προοπτικές! 

• Like 2
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρο mode on:  :mellow:

Βλεπω αρκετους να λενε για 1η μερα αγορα, κλπ. Παιδια αφηστε να περασουν μερικες ωρες/μερες να κουλαρει λιγο το Hype και να το συζητησουμε ξανα.

Μερικα γεγονοτα:

1) Δεν ξερουμε τιμη, επεξεργαστικη ισχυ, διαρκεια μπαταριας,.. Δεν ξερουμε τιποτα κοινως.

2) Για να εχει μια υγιη 3rd party υποστηριξη θα πρεπει να πουλησει ΠΟΛΥ. Αυτη την στιγμη οι 3rd parties βγαζουν το ιδιο παιχνιδι, με ελαχιστες διαφορες, για 3 διαφορετικα μηχανηματα. Το switch οσο δυνατο και να ειναι μαζι με το dock, σιγουρα λογο διαφορετικης φιλοσοφιας επεξεργαστη τουλαχιστον κανει δυσκολο το port. Οποτε για να μπουν στον κοπο πρεπει να εξαπλωθει πολυ στην αγορα.

3) Λατρευω τα παιχνιδια της Nintendo αλλα τα χουνερια σαν του Wii U δεν τα γουσταρω. Οσοι απο εσας εχετε Wii U ειστε ευχαριστημενοι απο την πορεια της κονσολας? Οριστε πλησιαζει το EOL. Τα εβγαλε τα λεφτα της? Ειδικα που αυτη την στιγμη ειναι πιο ακριβη απο PS4 και Xone. Και οι τιμες στα παιχνιδια παραμενουν σταθερες στον θεο για χρονια because Nintendo.

4) Μην ξεχναμε οτι η Nintendo ειναι ο 1ος διδαξας στο ζητημα upgraded specs στην ιδια γενια. Δεν της βγηκε βεβαια αλλα αυτη εκανε την αρχη.

Για αυτο λεω. Αφηστε τις ενθουσιωδεις δηλωσεις και περιμενετε με ψυχραιμια να δειτε αυτη την φορα πως θα παει. Γουσταρω τρελα την Nintendo και τις καινοτομιες που φερνει στο gaming αλλα δεν ειναι και στα καλυτερα της εδω και αρκετα χρονια.

Σοβαρο mode off:  :mrgreen:

• Like 13
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ Nintendo οπότε δεν τρέφω κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα για αυτην αλλά δεν ξερω γιατί, αυτο που είδα μου άρεσε, ισως γιατί είναι κάτι φρέσκο. Αδιαφορώ για speqs, fps, αναλύσεις κτλ, θέλω κάτι καλό να διασκεδάσω. Ελπίζω η Nintendo να τα καταφέρει γιατί έχει ιστορία και παράδοση στον χώρο του gaming και ο ανταγωνισμός με έναν τρίτο παίκτη στο gaming μόνο καλό μπορεί να κάνει για όλους και ιδίως τους παίκτες.

• Like 6
Δημοσ.

Ευτυχως που ειμαι 30 χρονων και εχω λεφτα να αγοραζω αρκετα πραγματα και καλα και αχρηστα. Ενα απο τα καλα των 30αντα!

Αμα ημουν 18-20 θα το ζαχαρωνα με σαλια! Αμα δεν ειχε ο μπαμπας δυσκολα.

Θα κανει κανενα 400αρι παντως.

Αμα το εβγαζαν Xριστουγεννα παντως day one!

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο το ένα λοιπόν, η δύναμη, και άλλο η υποστήριξη.

Eσύ ο ίδιος έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.

Εδώ είπα δυνατή σοβαρή κονσόλα.Δεν είχα πως δυνατή σημαίνει και σοβαρή.

Δημοσ.

οι φήμες λένε για 300 € σκέτο και 400 € bundle λογικά με 3-4 games. Εμένα μου αρέσει αν και φοβάμαι λίγο το cpgpu αν είναι προς το tegra 2 θα είναι οκ.

Δημοσ.

Ναι fail γιατι χρειαζοταν αλλη μια underpowered επιτραπέζια κονσολα να συγκρινουν οι ασχετοι του console section tflops μεταξυ τους.. 

Παρα πολυ καλη ιδεα τη βρισκω.

Οι σχετικοί σε ποιό section βρίσκονται;

https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=micro+sd+128gb

Για ταχυτητα, το BD του ps4 (6x) εχει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ sequential read speed, και ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ μικροτερη random access speed.

Τα παιχνίδια διαβάζονται από τον HDD (full install), οπότε δεν έχουν νόημα τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το κάρβουνο στην διαφήμιση τίποτα άλλο δεν κάνει στην ζωή του απο το πρωί ως το βράδυ παίζει; Έλεος !!!!!!

Θελει να δειξει τη διπλη φυση της κονσολας φορητη-σταθερη και οτι μπορεις να την κουβαλας παντου. Και ποσταρες απλα για να κραξεις τον ηθοποιο στο promo video μιας εταιρειας βιντεοπαιχνιδιων? Ελεος!!!!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...