Προς το περιεχόμενο

Z3 compact από Lollipop σε Marshmallow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το εν λόγω κινητό για ένα σεβαστό διάστημα και επειδή η οθόνη του ήταν λίγο μικρότερη από όσο τελικά ήθελα, το έδωσα σε μια φίλη μου. Κάποια στιγμή, της ήρθε αναβάθμιση (ΟΤΑ) σε Marshmallow. ΝΑ σημειώσω ότι όσο είχα εγώ τη συσκευή στα χέρια μου. καθότι και "σούπερ" power user, δε μου έχει βγάλει ούτε το παραμικρό θέμα και η μπαταρία ήταν βράχος. Στη φίλη μου, της πέφτει σχετικά ραγδαία η μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου και το Android System είναι πάντα πάνω από 50%... Της είχα κάνει κάποια στιγμή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να στρώσει αλλά πάλι τα ίδια... Τι έχετε να μου προτείνετε που να μην περιλαμβάνει ρουτ ή διαγραφή αρχείων (ξανά) μιας και δε λειτούργησε;...

Δημοσ.

Είχα το εν λόγω κινητό για ένα σεβαστό διάστημα και επειδή η οθόνη του ήταν λίγο μικρότερη από όσο τελικά ήθελα, το έδωσα σε μια φίλη μου. Κάποια στιγμή, της ήρθε αναβάθμιση (ΟΤΑ) σε Marshmallow. ΝΑ σημειώσω ότι όσο είχα εγώ τη συσκευή στα χέρια μου. καθότι και "σούπερ" power user, δε μου έχει βγάλει ούτε το παραμικρό θέμα και η μπαταρία ήταν βράχος. Στη φίλη μου, της πέφτει σχετικά ραγδαία η μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου και το Android System είναι πάντα πάνω από 50%... Της είχα κάνει κάποια στιγμή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να στρώσει αλλά πάλι τα ίδια... Τι έχετε να μου προτείνετε που να μην περιλαμβάνει ρουτ ή διαγραφή αρχείων (ξανά) μιας και δε λειτούργησε;...

κάνε downgrade σε lollipop τα updates της sony ήταν πάντα μάπα αντί να αναβαθμίζουν τις συσκευές τις υποβαθμίζουν
Δημοσ.

Βαλε την sony concept rom (ειναι σχεδον stock android), ειναι εξαιρετικη.

Δεν απαιτει root ή διαγραφη αρχειων, αν και καλο θα ηταν να γινει factory reset.

Δημοσ.

κάνε downgrade σε lollipop τα updates της sony ήταν πάντα μάπα αντί να αναβαθμίζουν τις συσκευές τις υποβαθμίζουν

Και οχι μονο αυτής, όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν...

Δημοσ.

1ον:πώς κάνω downgrade και 2ον: γίνεται να μη χάσει αρχεία;

Βαλε την sony concept rom (ειναι σχεδον stock android), ειναι εξαιρετικη.

Δεν απαιτει root ή διαγραφη αρχειων, αν και καλο θα ηταν να γινει factory reset.

Η περιγραφή της εγκατάστασης της καινούριας ρομ αναφέρει ότι θα χαθούν όλα τα αρχεία...
Δημοσ.

Η περιγραφή της εγκατάστασης της καινούριας ρομ αναφέρει ότι θα χαθούν όλα τα αρχεία...

1]

http://www.xperiablog.net/2014/08/16/create-your-own-ftf-firmware-files-using-xperifirm-and-flashtool-guide/

2]

πάρε back up

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να διαλεξεις να μην σβηστουν τα αρχεια, αλλα ειναι καλυτερο να σβηστουν μιας και μπαινει διαφορετικο τελειως λειτουργικο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...