basilis.f Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας εχω μια καρτα γραφικων την msi gtx 750 1gb με chipset της nvidia και θελω να ρωτησω αν μπορει να τρεξει με δυο οθονες η καρτα εχει 3θυρες μια hdmi μια vga και ενα αλλο μαυρο που δεν ξερω τι ειναι Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2016 από basilis.f
CheOnWeb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 DVI είναι και αν έχεις την επιλογή να την προτιμήσεις απ΄την vga. Δεν ξέρω για την απόδοση που θα έχει (φαντάζομαι ότι εξαρτάται απ' τη χρήση). Με την GeForce GT 740 (2GB) τρέχω 3 οθόνες.
basilis.f Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 οποτε αν βαλω αυτο το μπλε γτ μαυρο δεν νομιζω να εχω μπορω να τρεξω και αυτην με το hdmi Και την αλλη με το μπλε? DVI είναι και αν έχεις την επιλογή να την προτιμήσεις απ΄την vga. Δεν ξέρω για την απόδοση που θα έχει (φαντάζομαι ότι εξαρτάται απ' τη χρήση). Με την GeForce GT 740 (2GB) τρέχω 3 οθόνες. οποτε αν βαλω αυτο το μπλε γτ μαυρο δεν νομιζω να εχω μπορω να τρεξω και αυτην με το hdmi Και την αλλη με το μπλε?
Zandim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τι συνδεσεις δεχεται η 2η οθονη που θες να βαλεις?
basilis.f Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τι συνδεσεις δεχεται η 2η οθονη που θες να βαλεις? vga και hdmi το δοκιμασα ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα