Runner25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 εχω ενα δισκο seagate 1 tera αχρησιμοποιτητο με 43 τις 100 υγεια στο σεντιλελ. αυτος ο δισκος ηταν εξωτερικος τον εβαζα επανω μονο για backup ξαφνικα βλεπω με το σεντινελ οτι εχει πολυ χαμηλη υγεια εντωμεταξυ οποτε τον εβαζα επανω μου ζητουσαν τα windows να τρεξουν ρουτινα επισκευης αλλα το περνουσα στο ετσι προχθες ξηλωσα την θηκη και τον εβαλα στον υπολογιστη της υπογραφης σαν εσωτερικο μπας και δω χαιρι δεν εγινε τιποτα ο δισκος παρεμεινε με χαμηλη υγεια το θεμα ειναι οτι λειτουργει απροβληματιστα δεν αποσυνδεεται και δεν κολαει δεν δεν δεν γενικα μια χαρα τωρα μπορω να τον λειτουργησω (οχι να βασιστω επανω του απλα να τον εχω) υπαρχει καποια λυση η να τον βαψω μπλε και να τον πεταξω στη θαλλασα
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν αφήνεις μόνο σε αυτόν σημαντικά αρχεία και τον λειτουργείς κανονικά μέχρι να τα παίξει. Μπορεί να αντέξει και χρόνια. 1
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Απλά έχεις δεύτερο back up τα αρχεία σου , αν τύχει κάτι να μην χαθούν , αν θες κάνε έλεγχο με το διαγνωστικό του κατασκευαστή 2
KNSM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Πως ελεγχουμε τν υγεια ενος εξ.δισκου; Με το Hard Disk Sentinel, googlαρε και κατεβασε το.
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστωω!! Απλά να έχεις υπόψη ότι είναι μια ένδειξη μόνο, μην το ακολουθείς και τυφλά. Εννοώ ότι δίσκος με 100% μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί την άλλη μέρα και δίσκος με 10% να παίζει για χρόνια. 2
KNSM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ετσι ειναι αλλα σου δινει μια εικονα, αν δεις δισκο 10% δεν τον πετας βεβαια αλλα δεν κρατας και σημαντικα αρχεια μεσα. 1
Alex-V Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σε τοσο χαμηλη υγεια η επιδοδη προσωπικα τον πεταω. Αν μιλαμε για 95-98% υγεια, τοτε αλλαζει το θεμα. Τοσο χαμηλα ειναι αχρηστος.
johnis1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω ένα δίσκο WD που μου βγάζει 100% υγεία σε laptop του 2010 που λειτουργεί συνέχεια. Δεν έχω χάσει κανένα αρχείο όμως ο δίσκος λειτουργεί υπερβολικά αργά και δείχνει συνέχεια load στο 99% όταν φορτώσεις κάποιο πρόγραμμα. Ταχύτητες μεταφοράς για κλάμματα. Τί φταίει? Είμαι σε έρευνα για αντικατάσταση γιατι το λαπτοπ σέρνεται και πιστευω οτι φταιει ο δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα