txcellas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κοιτάω στο eBay κάποια gps tracker για το αμάξι. Έχει χρησιμοποιήσει η γνωρίζει κάποιος κάποια συσκευή;
HamerZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τελευταία δοκίμασα (από ebay) το: Site: GPRSGSM GPS Tracker System Car Truck Vehicle Tracking Device Locator TK104 MA86 με θετικά την διάρκεια της μπαταρίας και την ύπαρξη και εσωτερικής κεραίας. Παλιότερα, (εδώ και 3 χρόνια) είχα αγοράσει Site: TK103A για 3 φορτηγά, αλλά τότε ήταν με μικρότερη μπαταρία και εξωτερική μόνο κεραία. Όλα δουλεύουν ακόμη.
txcellas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1)στελνεις μηνυμα για να δεις την τελευταια στιγμη που βρισκοταν το gps και σου ερχεται μηνυμα και βλεπεις απο το google maps? 2) Εχει τη δυνατοτητα να βλεπεις online που βρισκεται; 3) ειναι αξιοπιστο το gps? 4) υποθετω οτι ειναι συμβατες οι ελληνικες σιμ;
kage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://banggood.com/Smart-Mini-GPS-Tracker-Anti-Lost-Anti-Theft-Vibration-Alarm-Phone-Alert-For-Bikes-p-1089233.html Και το tk106 δειχνουν ιστορικο διαδρομης me data και οχι με sms Δηλ βαζεις φοιτητικη sim με data ή sms και εισαι μια χαρα.ξαναγεμιζεις τα πακετα ονλινε απο το app της συνδεσης σου Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2016 από kage 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν πάρεις gps tracker επειδή είχα στο αμάξι μου (βέβαια είχα ένα αρκετά ακριβό με σύνδεση με καλώδια στο μοτέρ κτλπ,μου το είχε βάλει ο ηλεκτρολόγος του αυτοκινήτου που εχω) καλό θα ήταν να το κρύβεις σε ένα σημείο αν έχεις στο πορτμπαγκάζ κάτω από ρεζέρβα κτλπ ώστε σε περίπτωση κλοπής να μην το πάρουν γραμμή επιτόπου και το πετάξουν. Εμένα εστελνα μνμ στον αριθμό που είχε με την κάρτα sim και μ έστελνε συντεταγμένες ακριβώς που είναι (latitude,longtitude) αν τα γράφω σωστα και τα έβλεπα στο google maps Είναι συμβατές οι ελληνικές sim και μπορείς να βλέπεις που είναι το αυτοκίνητο σε περίπτωση που το δώσεις σε κανεναν αλλον να πάει κάπου,σε περίπτωση κλοπής κτλπ. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από stelios18120 1
txcellas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα! Ψάχνω είτε για το αμάξι είτε για τη μηχανή. Αφαιρούμενο δηλαδή χωρίς παροχή ενέργειας από το αμάξι-μηχανάκι! Ποιο είχες εσυ φίλε;
leonidas_fs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγω εχω πάρει τo GPS Tracker της Teltonika FM1120. Πολύ δυνατό και τρομερά αξιόπιστο! 1
free4you Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 http://banggood.com/Smart-Mini-GPS-Tracker-Anti-Lost-Anti-Theft-Vibration-Alarm-Phone-Alert-For-Bikes-p-1089233.html Και το tk106 δειχνουν ιστορικο διαδρομης me data και οχι με sms Δηλ βαζεις φοιτητικη sim με data ή sms και εισαι μια χαρα.ξαναγεμιζεις τα πακετα ονλινε απο το app της συνδεσης σου Καλησπέρα, επειδή έχω δει το gps του link που παραθέτεις και λέω να το πάρω είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί και με data? Δηλαδή δίνει συντεταγμένες χωρίς να χρειάζεται να στέλνεις sms? Το λέω γιατί τα gadget αυτού του τύπου όλα λειτουργούν με sms μέσω gsm δίκτυο! Το έχεις χρησιμοποιήσει ή απλά το είδες και είπες να το προτείνεις?
txcellas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι το 106 το κάνει αυτό. Σίγουρα θα πέφτει η μπαταρία πιο γρήγορα. Εγώ βλέπω να παίρνω το 102b
free4you Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τελικά εγώ προπαρήγγειλα αυτό:http://www.banggood.com/Smart-Mini-GPS-Tracker-Anti-Lost-Anti-Theft-Vibration-Alarm-Phone-Alert-For-Bikes-p-1089233.html?p=Z919043566054201601K Είναι σε εξαιρετική τιμή αυτές τις μέρες γιατί είναι preorder αλλά θα είναι διαθέσιμο στις 28/10 οπότε δεν θα περιμένω πολύ. Το παρακολουθούσα μέρες αλλά έπαιζε γύρω στα 25€... Λέει ότι έχει και δικό του app για να κάνεις live tracking. Ελπίζω να βγει καλό και να καλύψει τις προσδοκίες μου!
visualizer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τελικά εγώ προπαρήγγειλα αυτό:http://www.banggood.com/Smart-Mini-GPS-Tracker-Anti-Lost-Anti-Theft-Vibration-Alarm-Phone-Alert-For-Bikes-p-1089233.html?p=Z919043566054201601K Είναι σε εξαιρετική τιμή αυτές τις μέρες γιατί είναι preorder αλλά θα είναι διαθέσιμο στις 28/10 οπότε δεν θα περιμένω πολύ. Το παρακολουθούσα μέρες αλλά έπαιζε γύρω στα 25€... Λέει ότι έχει και δικό του app για να κάνεις live tracking. Ελπίζω να βγει καλό και να καλύψει τις προσδοκίες μου! Έχεις δει πουθενά reviews?
free4you Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Όχι, αλλά για τα 19€ που κάνει φαίνεται να αξίζει το ρίσκο... Είναι πολλά υποσχόμενο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα