SOADNICK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Την είδα στο σινεμάς εψές, πολύ ωραία ταινία(εκτός μερικών πολύ cheese στιγμών). Αξίζει, μαζί με το Deadpool η καλύτερη με υπερήρωες. Αρκετα καλη ταινια πραγματι (το Deadpool δε το εχω δει), αλλα υπαρχει και η τριλογια Batman και το Watchmen. 1
Mpiftekis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Την είδα κι εγώ χθες. Εμένα μου άρεσε αρκετά. Ήταν πιο "σοβαρή" απ'τις υπόλοιπες ταινίες των X-men. Επιπλέον, θύμιζε πάααααααρα πολύ το Last of us. Ακόμα κι η μουσική κάπου πρέπει να είναι ίδια με τη μουσική απ'το main menu του παιχνιδιού!!!
kostool13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αρκετα καλη ταινια πραγματι (το Deadpool δε το εχω δει), αλλα υπαρχει και η τριλογια Batman και το Watchmen. Το Watchmen δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι deep αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ακόμη stylized άψυχη και άχρωμη hackιά του Snyder. Αντέγραψε καρέ-καρέ το graphic novel αλλά κατάφερε να κάνει το αποτέλεσμα ψεύτικο και ξύλινο και από αισθητική και από ερμηνείες (με εξαίρεση ίσως τον Jackie Earle Haley). Και σα να μην έφτανε αυτό έκανε και μερικές δικές του γελοίες προσθήκες όπως τον τρόπο που έδειξε τη sex scene του Night Owl με τη Silk Spectre, τη slow motion επίθεση του Night Owl στον Ozymandias μετά το θάνατο του Rorschach, αλλά και το ρόλο του Dr.Manhattan στο endgame του Ozymandias. Στην κατηγορία ποιοτικών superhero ταινιών πιο εύκολα θα έβαζα το Spiderman 2 του Raimi ή το X-Men 2. Sorry για το offtopic 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 To watchmen αποτελει το ζωντανο παραδειγμα οτι καποια εργα εχουν φτιαχθει για να αποτυπωθουν σε ενα συγκεκριμενο μεσο -το κομικ- και για τιποτε απολυτως αλλο... το watchmen βλεπεται ευχαριστα γτ το πρωτοτυπο υλικο ειναι τοσο μα τοσο καλο που ακομα και μια τοσο αθλια γυρισμενη και αψυχη ταινια οπως αυτο το σκουπιδι του Σναηντερ καταφερνει να γινει εστω και μια no brainer ευχαριστη ενοχη απολαυση.... αλλα παραμενει ενα αψυχο ξυλινο ανεμπνευστο σκουπιδι για τους millenials..
Voodooman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Sorry για το offtopic Και εγώ συμφωνώ με την κριτική, αλλά sorry καλύτερα να ζητήσεις για τα spoilers! 2
Luxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Γνωριζουμε μεχρι ποτε θα εχει προβολες; Επειδη στα site του odeon και village εχουν μονο για τεταρτη, πεμπτη ολες τις ταινιες τους. Θα παιχτει και την επομενη εβδομαδα; Δυστυχως τηλεφωνο δε μπορω να παρω εχουν χρεωση ανα λεπτο. Τραγικοι.
pontez2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έχω μερικές απορίες για τη ταινία. Τις βάζω σε spoiler για να μην διαβάσει κανείς υπόθεση. Προσοχη, περιέχει πληροφορίες για τη ταινία. Μη το ανοίξετε αν δε την έχετε δει. 1. Δεν κατάλαβα. Οι υπόλοιποι μεταλλαγμένοι έχουν πεθάνει σε αυτή την εποχή; Η τριάδα είναι οι μόνοι που έχουν μείνει; 2. Τι ακριβως έχει ο wolv? Γιατί δεν γιατρεύεται; Λόγω γήρατος ας πουμε δεν μπορει να επουλώσει τις πληγές του; 3. Για ποιο λόγο του ειπε ο γιατρός ότι πεθαινει; Άκουσα να λέει (στα αγγλικά) ότι αυτό που έχεις μέσα σου σε τρώει. Για το τιτάνιο εννοούσε ή κάτι άλλο; 4. Στο τέλος, έχουμε τέλος; Πάει δηλαδή; Παπαλα; 5. Yπάρχει extra σκηνη; Δεν μπορεσα να κάτσω στους τίτλους τέλους. Πάρα πολύ συναισθηματική ταινία. Θέλω να την ξαναδώ διότι η παρέα που πήγα είχε διάθεση για πλάκα και έχασα αρκετά σημεία. Μου έχει αφήσει μια εξαιρετική εντύπωση και μια συναισθηματική φόρτιση. Ανάλογα συναισθήματα μου δημιούργησε το «Creed». Γενικά αυτή η φάση του υπερήρωα που βρίσκεται σε παρακμή μου δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα.
kostool13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Και εγώ συμφωνώ με την κριτική, αλλά sorry καλύτερα να ζητήσεις για τα spoilers! Σε ταινία σχεδόν 10ετίας; Από που και πίσω είναι το επιτρεπτό όριο στο 2017, Sixth Sense? Έχω μερικές απορίες για τη ταινία. Τις βάζω σε spoiler για να μην διαβάσει κανείς υπόθεση. Προσοχη, περιέχει πληροφορίες για τη ταινία. Μη το ανοίξετε αν δε την έχετε δει. 1. Οι βασικοί σίγουρα ναι. 2. Από ότι καταλαβαίνω το αδαμάντιο πλέον δηλητηριάζει τον οργανισμό του. 3. βλ.2 4. Ναι. 5. Όχι 1
V for Vagelis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έχω μερικές απορίες για τη ταινία. Τις βάζω σε spoiler για να μην διαβάσει κανείς υπόθεση. Προσοχη, περιέχει πληροφορίες για τη ταινία. Μη το ανοίξετε αν δε την έχετε δει. 1. Δεν κατάλαβα. Οι υπόλοιποι μεταλλαγμένοι έχουν πεθάνει σε αυτή την εποχή; Η τριάδα είναι οι μόνοι που έχουν μείνει; 2. Τι ακριβως έχει ο wolv? Γιατί δεν γιατρεύεται; Λόγω γήρατος ας πουμε δεν μπορει να επουλώσει τις πληγές του; 3. Για ποιο λόγο του ειπε ο γιατρός ότι πεθαινει; Άκουσα να λέει (στα αγγλικά) ότι αυτό που έχεις μέσα σου σε τρώει. Για το τιτάνιο εννοούσε ή κάτι άλλο; 4. Στο τέλος, έχουμε τέλος; Πάει δηλαδή; Παπαλα; 5. Yπάρχει extra σκηνη; Δεν μπορεσα να κάτσω στους τίτλους τέλους. 1. Δε θυμάμαι αν το ξεκαθάριζε η ταινία. Νομίζω δε γεννιούνται νέοι μεταλλαγμένοι. Οι παλιοί (όσοι ενδεχομένως έχουν επιζήσει) ίσως απλά να είναι διασκορπισμένοι και να κρύβονται σε απομονωμένες περιοχές, όπως ο Caliban, και να κρατουν χαμηλό προφίλ. 2. Βλέπε απάντηση kostool. Επίσης νομίζω τον επηρεάζει πλέον σωματικά και η πεσμένη ψυχολογική του κατάσταση, καθώς και ότι έχει αρχίσει να γερνάει (για τα δεδομένα του). 1
pontez2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Eυχαριστώ παιδιά Σε συνέχεια των παραπάνω, ειχα διαβάσει προσφατα ένα άρθρο που ο Τζάκμαν οριζε ως αντικαταστάτη του ως wolverin έναν άλλο ηθοποιό. Αυτό δε σημαίνει οτι ο wolv συνεχίζει κανονικά;
kostool13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μπορεί να βάλουν καινούριο ηθοποιό αν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το χαρακτήρα στο timeline που συνεχίζεται μετά το X-Men Apocalypse... 1
Luxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Έχω μερικές απορίες για τη ταινία. Τις βάζω σε spoiler για να μην διαβάσει κανείς υπόθεση. Προσοχη, περιέχει πληροφορίες για τη ταινία. Μη το ανοίξετε αν δε την έχετε δει. 1. Δεν κατάλαβα. Οι υπόλοιποι μεταλλαγμένοι έχουν πεθάνει σε αυτή την εποχή; Η τριάδα είναι οι μόνοι που έχουν μείνει; Απ'οτι εδειξε η ταινια, 7 απο αυτους σκοτωσε αθελα του ο ιδιος ο εξεβιερ απο την κριση πανικου που ειχε παει περυσι. Το πως ακριβως πεθαναν βεβαια δε το καταλαβα. Το Logan είναι μία κανονική, σοβαρή ταινία, πολύ μακριά από την συντριπτική πλειοψηφία των hero movies της οκάς. Πολλοί την βάζουν δίπλα στο Deadpool επειδή είναι R-rated, επειδή ξεφεύγει από την γλυκανάλατη συνταγή, επειδή τολμάει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό αδικεί το Logan, γιατί δεν είναι ακατάλληλη για το ακατάλληλο και για το hype, αλλά γιατί έτσι πρέπει να είναι. Ας ελπίσουμε πλέον να δούμε περισσότερες ταινίες με ήρωες σε αυτό το στυλ. Ας συνεχιστούν οι ταινίες για εφήβους και ποπ-κορν, αλλά ας βλέπουμε και κάποιες προορισμένες για πιο ώριμο κοινό. Μετα το Batman του Nolan απο τις καλυτερες ταινιες με σουπερ-ηρωες χαλαρα. Προφανως και να μην αρεσε τοσο σε ηλικιες 15-20 που περιμεναν να δουν ισως εναν wolverine να τα δινει ολα για ολα.. Απογοητευτηκα απο το κοινο.. Ειδα αρκετα ανηλικα ατομα. Δεν υπαρχει καποιος ελεγχος; Για να μη μιλησω για 2 ηλιθια κοριτσια πισω μου που φωναζαν συνεχως και ξευτιλιζαν την ταινια. Σκεφτομαι σοβαρα να μη ξαναπαω κινηματογραφο. Σπιτι μου θα ειχα καλυτερη εμπειρια, συναισθηματικη τουλαχιστον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απ'οτι εδειξε η ταινια, 7 απο αυτους σκοτωσε αθελα του ο ιδιος ο εξεβιερ απο την κριση πανικου που ειχε παει περυσι. Το πως ακριβως πεθαναν βεβαια δε το καταλαβα. comic Στο comic πάντως τους είχε σκοτώσει ο Wolverine. Νόμιζε ότι την έπεσαν super villains στο X-Mansion αλλά ήταν μια οφθαλμαπάτη του Mysteriο. Έγινε ράκος, προσπάθησε να αυτοκτονήσει (τρένο), αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του regen του το οποίο προφανώς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδαμε στην ταινία. Ήταν ακόμα τούμπανο, σκότωσε Red Skull και Hulk... 1
Kasrith Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Απογοητευτηκα απο το κοινο.. Ειδα αρκετα ανηλικα ατομα. Δεν υπαρχει καποιος ελεγχος; Για να μη μιλησω για 2 ηλιθια κοριτσια πισω μου που φωναζαν συνεχως και ξευτιλιζαν την ταινια. Σκεφτομαι σοβαρα να μη ξαναπαω κινηματογραφο. Σπιτι μου θα ειχα καλυτερη εμπειρια, συναισθηματικη τουλαχιστον. Άσε και εγώ ήμουν έτοιμος για φόνο στην σκηνή που ο Xavier νόμιζε πως μιλούσε στον Logan και τελικά τρώει τα claws στο στήθος χτυπούσε σε όλη την σκηνή ένα κινητό και είχαμε γυρίσει οι μισοί να κράξουμε και χάσαμε την στιγμή που τον μαχαίρωσε
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οταν μια ταινια ειναι ανω των 18 και βλεπω παιδια στην αιθουσα, μπορω να μιλησω σε καποιο υπευθυνο αργοτερα; Ειναι παρανομο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα