Προς το περιεχόμενο

Logan (3.3.2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μωρέ στο Old Man Logan είχε ασπρίσει, αλλά το nerf που έφαγε στην ταινία, καμία σχέση...

Δημοσ.

Αφού ο γουλβεριν δεν γερνά, αναιρούν όλα όσα γνωρίζουμε

Γερνάει αλλά πολύ πιό αργά από όλους τους άλλους. Επίσης το αδαμάντιο στον σκελετό του καταστρέφει τον οργανισμό του σιγά σιγά.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια αξιζει για κινηματογραφο; Ειμαι μεταξυ logan και kong για σημερα το βραδυ. Δεν ειμαι τρελος φαν των κομικς αλλα αυτο φαινεται πιο προσγειωμενο.

CGI wise Kong αλλα να ξες είναι μέτριο στην καλύτερη με όλο το Godzilla πάντρεμα και το Logan έχει πάρει καλύτερες κριτικές μέχρις στιγμής.

Δημοσ.

Αν κάποιος δεν έχει δει τα wolverine αξίζει να τη δει ή θα είναι εκτός κλίματος;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεις το απλά ανεκτό Origins και το τραγικό Wolverine. Αν γνωρίζεις τί είναι ο Wolverine και οι X-men, πήγαινε κατευθείαν στο Logan.

• Like 5
Δημοσ.

Την είδα στο σινεμάς εψές, πολύ ωραία ταινία(εκτός μερικών πολύ cheese στιγμών).

Αξίζει, μαζί με το Deadpool η καλύτερη με υπερήρωες.

Δημοσ.

Μου άρεσε η ταινία. Για μένα μάλλον η καλύτερη από όλες τις Wolverine/X-Men ταινίες (οι οποίες δε με είχαν πείσει και ιδιαίτερα - πλην των DOFP και Apocalypse που δεν έχω δει). Την απογειώνει το ότι είναι R-rated, κάτι που επιτρέπει στον Logan να φαίνεται πιο οργισμένος και πιο τρομακτικός. Επίσης όσο γερνάει ο Τζάκμαν (και αγριεύει το πρόσωπο του) γίνεται όλο και πιο πιστικός στο ρόλο.

Αρχικά ήμουν πάντως πολύ επιφυλακτικός με το ότι θα πρωταγωνιστούσε ένα κοριτσάκι σε μια τέτοια ταινία, αλλά τελικά έδωσε πολύ καλή ερμηνεία. Μου άρεσε και η ερμηνεία του Χόλμπρουκ.

Αφού ο γουλβεριν δεν γερνά, αναιρούν όλα όσα γνωρίζουμε

Αν ήταν έτσι, δε θα παρέμενε για πάντα βρέφος; :Ρ

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν ήταν έτσι, δε θα παρέμενε για πάντα βρέφος; :Ρ

έκλαψα...

• Like 1
Δημοσ.

Scullbag, για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι κάνεις πλάκα στην αρχή.  :P

Η ταινία εστιάζει στον "Logan" περισσότερο από ότι στον "wolverine", έχει δηλαδή πιο προσωπικό και ανθρώπινο ύφος και λιγότερο "υπερηρωικό". Επoμένως ο τίτλος της ταινίας δεν είναι τυχαίος, αλλά δεν είναι αυτό που συνειρμικά σου έρχεται πρώτο στο μυαλό, lol.

Η αλήθεια είναι ότι εν μέρη έκανα πλάκα, αλλά πολλοί εδώ μέσα τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά, οπότε και γω το τραβάω μετά γιατί μου τι δίνει που μερικές φορές δεν τολμάμε να πούμε κουβέντα :P

Από την άλλη ναι ο τίτλος έχει σημασία. Και δεν εννοώ εξυπνάδες του στιλ X- όπως x-rated, όπως ανέφερε κάποιος παραπάνω. Γιατί να πεις μια ταινία με τον Wolverine, Logan?

Υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος. Θέλαν μέσω του τίτλου, να δείξουν ότι η ταινία έχει πιο προσωπικό στιλ, είναι πιο "σοβαρή", πιο μετριοπαθής, όχι τόσο ξεκάθαρα σουπερηρωϊκή, επικεντρώνεται σε κάτι πέρα από τη δράση. Από τον τίτλο μόνο έφερα στο μυαλό μου εικόνα τον Hugh Jackman να αράζει σε μια βεράντα σε κάποια απομονωμένη καλύβα κάπου στο Τέξας ή στην Αλαμπάμα π.χ. και απ' ότι μου είπαν δεν έπεσα και πολύ έξω. Πηγαίνοντας όλο αυτό ένα βήμα πιο πέρα, καταλαβαίνω ότι ο Hugh Jackman, ηθοποιός ετών 48, δεν την παλεύει να κάνει άλλο τον Wolverine. Και μου την βιδώνει που προτιμούν να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι θέλουμε να δούμε μια ταινία για έναν "γερασμένο" Wolverine, από το να δώσουν τον ρόλο σε έναν νέο ηθοποιό. Ή να γυρίσουν κάτι για το παρελθόν του χαρακτήρα. 

Και κάτι τελευταίο, μ' αρέσει που κανείς δεν έχει θέμα με μια ταινία για ένα Wolverine που προσπαθεί να βγει στη σύνταξη, αλλά αν όπου Wolverine βάζαμε έναν οποιονδήποτε γυναικείο χαρακτήρα, θα ξενέρωναν όλοι. Θυμάμαι κάποιον να λέει σε ένα thread ότι η Scarlett Johansson είναι πολύ μεγάλη για ταινίες δράσεις, και η γυναίκα είναι 32 χρονών. Αλλά μια ταινία, ονόματι Logan, για τον Wolverine μετά την "ακμή" του (με ένα πόστερ που τον κάνει να δείχνει 80 χρονών)? Δεν κρατιόμαστε!

Δημοσ.

Αφού δεν θες να την δεις την ταινία ρε Scull, τι αναλύσεις είναι αυτές; Διαμορφώνεις άποψη συνειρμικά από τον τίτλο και μετά γράφεις παραγγράφους για να υπερασπιστείς την άποψη αυτή, είσαι απίστευτος, lol.

Εγώ πάντως πείστηκα να μην δεις την ταινία. :D

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί να μην δούμε μια τέτοια ταινία και να κάνουν σώνει και καλά recast?

Κανείς δεν προσπαθεί να μας "πείσει" να δούμε μια ταινία για ένα γερασμένο Logan. Η ταινία είναι ψιλο-βασισμένη σε κόμικ και είναι ένα πολύ ωραίο κλείσιμο για το Wolverine που ξέρουμε.

Τι θα γίνει μετά και αν θα γίνει recast και και και... θα τα δούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο, μ' αρέσει που κανείς δεν έχει θέμα με μια ταινία για ένα Wolverine που προσπαθεί να βγει στη σύνταξη, αλλά αν όπου Wolverine βάζαμε έναν οποιονδήποτε γυναικείο χαρακτήρα, θα ξενέρωναν όλοι. Θυμάμαι κάποιον να λέει σε ένα thread ότι η Scarlett Johansson είναι πολύ μεγάλη για ταινίες δράσεις, και η γυναίκα είναι 32 χρονών. Αλλά μια ταινία, ονόματι Logan, για τον Wolverine μετά την "ακμή" του (με ένα πόστερ που τον κάνει να δείχνει 80 χρονών)? Δεν κρατιόμαστε!

Το πρόβλημα με τις "γερασμένες" action heroines φαντάζομαι είναι ότι κανείς δεν θα θέλει μία ταινία δράσης με την πρωταγωνίστρια να πατάει τα στήθια της!..

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο, μ' αρέσει που κανείς δεν έχει θέμα με μια ταινία για ένα Wolverine που προσπαθεί να βγει στη σύνταξη, αλλά αν όπου Wolverine βάζαμε έναν οποιονδήποτε γυναικείο χαρακτήρα, θα ξενέρωναν όλοι. 

Δηλαδη εσενα σε πειραζει απο οτι καταλαβα που τον Wolverine τον κανει ο ιδιος ηθοποιος που μετα απο τοσα χρονια(ναι καλα μαντεψατε)εχει γερασει ο ηθοποιος που παιζει τον Wolverine?Ειπαμε ο Wolverine ειναι απο αδαμαντιο οχι ο hugh jackman ...

Επισης που κολλαει αυτο που λες για γυναικειο χαρακτηρα wolverine δεν μπορω να καταλαβω.

Με λιγα λογια δεν θες να δεις την ταινια για τους δικους σου ψυχολογικους λογους,σεβαστο(σαν αποψη).

Μην το ψειριζουμε παραπανω ομως,ειδικα οταν φτανουμε στο σημειο να γραφονται και αρλουμπες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...