{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oVH2vdgmnw4&t=0s
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=isUXEptcRY0&t=10s Οσον αφορα τα παιχνιδια σε γενικες γραμμες οπως εχω ξαναπει ειναι ψιλο spot on σε αυτα που λεει. Στις ταινιες παλι(και ειδικα με υπερ ηρωες)κυριαρχει το μικρο παιδι μεσα του και γενικα μοιραζει απλοχερα υψηλες βαθμολογιες. Δεν μπορω να πω για το logan αν ισχυει γιατι δεν το εχω δει ακομα αλλα σε αρκετες αλλες δυστηχως ισχυε.
W0zzAp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Και μενα μου αρεσε το Logan.Αρκετα δραματικο πιο ωριμο και πιο brutal στις σκηνες δρασης γιαυτο αλλωστε και το R rated.Πολυ καλοι οι Jackman-Stewart ως γνωστων και το κοριτσακι επισης.Η ταινια κεντραρει περισσοτερο στο κομματι των χαρακτηρων και το road trip που κανουν και οχι τοσο πολυ στην δραση(μιας και ο wolverine εχει γερασει κιολας )που ισως καποιοι απογοητευτουν.Ωραιο φιναλε για τον Jackman ως wolverine που τον εκανε ισως τον πιο συμπαθεστατο χαρακτηρα στις ταινιες υπερηρωων. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εν μερη φιναλε και για τον Stewart αφου δεν θα ξαναπαιξει σε επομενη ταινια xmen. 1
Scullbag Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ψήνομαι να μην το δω λόγω ονόματος. Είναι σαν τίτλος τραγουδιού της Lana Del Rey.
solidsnake222 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ψήνομαι να μην το δω λόγω ονόματος. Είναι σαν τίτλος τραγουδιού της Lana Del Rey. Αυτό ναι μάλιστα, ειναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα να μην δεις την ταινία. 7
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτό ναι μάλιστα, ειναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα να μην δεις την ταινία. fixed 1
Scullbag Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αυτό ναι μάλιστα, ειναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα να μην δεις την ταινία. Είναι ναι. Μπορείς να βγάλεις άπειρα συμπεράσματα από το marketing για μια χολυγουντιανή ταινία. Όλα όσα περιέχονται και περιβάλλουν μια ταινία είναι σοβαρά και εξαντλητικά μελετημένα, ποτέ τυχαία, οπότε μπορείς να επιχειρηματολογήσεις για τον τύπο/είδος/target group/κτλ μιας ταινίας μέσα από σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή.
Wayward Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Όπως το Captain Fantastic ήταν για οπαδούς της Marvel και το Little Miss Sunshine απευθυνόταν σε κορίτσια 3 εως 8 που βλέπουν Πέππα το γουρουνάκι? Να αποκλείεις μια ταινία διότι ο τίτλος σου θυμίζει το χ άσχετο πράγμα είναι αστείο τουλάχιστον για εμένα. 4
solidsnake222 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ρε τι να λέμε το παλικάρι καταδίκασε ταινία από το όνομα της Ότι και να πούμε ειναι περιττό ΥΓ. Δηλαδή το X-Men σου θύμιζε gay πορνό? anyway Καλή συνέχεια! 5
Gilmaru Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Scullbag, για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι κάνεις πλάκα στην αρχή. Η ταινία εστιάζει στον "Logan" περισσότερο από ότι στον "wolverine", έχει δηλαδή πιο προσωπικό και ανθρώπινο ύφος και λιγότερο "υπερηρωικό". Επoμένως ο τίτλος της ταινίας δεν είναι τυχαίος, αλλά δεν είναι αυτό που συνειρμικά σου έρχεται πρώτο στο μυαλό, lol. 3
kargo130 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τελικα ρε παιδια αξιζει για κινηματογραφο; Ειμαι μεταξυ logan και kong για σημερα το βραδυ. Δεν ειμαι τρελος φαν των κομικς αλλα αυτο φαινεται πιο προσγειωμενο.
johnbond Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αν κάποιος δεν έχει δει τα wolverine αξίζει να τη δει ή θα είναι εκτός κλίματος;
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αν κάποιος δεν έχει δει τα wolverine αξίζει να τη δει ή θα είναι εκτός κλίματος; Καλύτερα δες τα πρώτα. Τελικα ρε παιδια αξιζει για κινηματογραφο; Ειμαι μεταξυ logan και kong για σημερα το βραδυ. Δεν ειμαι τρελος φαν των κομικς αλλα αυτο φαινεται πιο προσγειωμενο. Kong αξίζει πιο πολύ για cinema. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα