Προς το περιεχόμενο

Logan (3.3.2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ωραια η ταινια. Ωραιο το στορυ, οι ηθοποιοι, χωρις να βαριεσαι σε καποιο σημειο.

Απλα ειναι διαφορετικο απο ολα τις comic ταινιες πιυ εχουμε δει, με ενα πιο σκοτεινο, και δραματικο χαρακτηρα.

Αν περιμενεται να βλεπεται πολεις να καταστρεφονται, εκρηξεις , και χαρακτηρες με τρελες υπερδυναμεις, δειτε την σε DVD.

Για μενα ανηκει στο top 5 των comic movies.

8/10

Δημοσ.

Apoll : Ξέρεις γιατί ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος ψευτοκουλτουριάρης στον πλανήτη ε;

Γιατί στην κανονική του ζωή δεν κουράζει το μυαλουδάκι του με την ψευτοδουλειά που κάνει, οπότε θέλει να ισορροπήσει αυτό το ψυχολογικό κενό φαίνεται!

Δημοσ.

Apoll : Ξέρεις γιατί ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος ψευτοκουλτουριάρης στον πλανήτη ε;

Γιατί στην κανονική του ζωή δεν κουράζει το μυαλουδάκι του με την ψευτοδουλειά που κάνει, οπότε θέλει να ισορροπήσει αυτό το ψυχολογικό κενό φαίνεται!

Αυτό προφανώς ισχύει και για τους ξένους ψευτοκουλτουριάρηδες που δημιουργούν και βλέπουν τέτοιες ταινίες.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ταινίες όπως το Apocalypse απευθύνονται σε ώριμο, σκληρά εργαζόμενο κοινό, αυτούς σκέφτονται οι παραγωγοί όταν τις συλλαμβάνουν.  

• Like 2
Δημοσ.

Voodooman : Να μην υποθέτεις τίποτα για κανέναν εκτός αν έχεις προσωπική άποψη για το πως δουλεύουν σε άλλες χώρες (εγώ έχω).

Επίσης αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα ,είναι ένα πράγμα το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα ταχύτερα προς την καταστροφή αν πάρεις λάθος αποφάσεις.

Το λέω αυτό γιατί σιγουριά γνώσης για όλα τα θέματα συναντάς μόνο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Or, λέω εγώ τώρα, έχουν διαφορετικό taste in movies maybe?! Απίθανο έτσι?! Όντως αυτό που λες εσύ makes more sense :P Επίσης όταν πλειοψηφία των posts είναι θετικά ποιος πιστεύεις έχει το πρόβλημα?! :D Η ταινία ή εσύ?! :P

Αναφέρομαι κυρίως σε Sites και όχι σε μεμονωμένα Post.

Πάντως να σου πω την αλήθεια θεωρώ ότι η πλειοψηφία είναι την άποψης ότι είναι μέτρια ταινία, αν κρίνουμε και από το IMDB που το Logan έκανε βουτιά από το 9.6 στο 8.8 και ακόμα κατεβαίνει...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως να σου πω την αλήθεια θεωρώ ότι η πλειοψηφία είναι την άποψης ότι είναι μέτρια ταινία, αν κρίνουμε και από το IMDB που το Logan έκανε βουτιά από το 9.6 στο 8.8 και ακόμα κατεβαίνει...

Λάθος είναι που ακολουθηθείς την πλειοψηφία το ζήτημα είναι αν σου άρεσε εσένα όχι στους άλλους, και αν δεν σου άρεσε δεν έχεις το δικαίωμα να λες για τους άλλους που τους άρεσε ότι μάλλον δεν έχουν δει πολλές ταινίες, είναι λάθος αυτό.

Δημοσ.

Ευτυχώς δηλαδή που έχει το Kong την άλλη εβδομάδα και θα ρεφάρουμε μιας και είναι ταινία μόνο για σινεμά!

Μιλάμε είδα το trailer πριν αρχίσει το Logan και έπαθα πλάκα με τον ήχο!

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος είναι που ακολουθηθείς την πλειοψηφία το ζήτημα είναι αν σου άρεσε εσένα όχι στους άλλους, και αν δεν σου άρεσε δεν έχεις το δικαίωμα να λες για τους άλλους που τους άρεσε ότι μάλλον δεν έχουν δει πολλές ταινίες, είναι λάθος αυτό.

Δεν ακολουθώ καμία πλειοψηφία, αναφέρθηκα στην πλειοψηφία επειδή πιο πριν ένα άλλο μέλος μίλησε για πλειοψηφία.

Επίσης πουθενά δεν είπα ότι σε όποιον αρέσει μάλλον δεν έχει δει πολλές ταινίες.

Είπα ότι όποιος έλεγε (κυρίως για Site μιλούσα) ότι το Logan είναι η καλύτερη Comic ταινία (γελάνε και τα τσιμέντα) ε ναι μάλλον δεν έχουν δει πολλές ταινίες.

Αλλά μάλλον προσπαθούσανε να φτιάξουν Hype ή πληρώθηκαν για να τα πουν αυτά (μιας και επαναλαμβάνω μιλάω κυρίως για Site).

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι ψευτοκουλτουριάρης, ενώ ούτε ψευτοδουλειά έχω, ούτε ψευτοπληρώνομαι ούτε στην Ελλάδα ζω.

Είδα το δεύτερο trailer, και απέκτησα την άποψη ότι δεν γουστάρω να δω την ταινία. Είναι προσωπική μου άποψη, και κανείς δεν μπορεί να μου ζητήσει το λόγο σχετικά.

Δημοσ.

Δεν ακολουθώ καμία πλειοψηφία, αναφέρθηκα στην πλειοψηφία επειδή πιο πριν ένα άλλο μέλος μίλησε για πλειοψηφία.

Επίσης πουθενά δεν είπα ότι σε όποιον αρέσει μάλλον δεν έχει δει πολλές ταινίες.

Είπα ότι όποιος έλεγε (κυρίως για Site μιλούσα) ότι το Logan είναι η καλύτερη Comic ταινία (γελάνε και τα τσιμέντα) ε ναι μάλλον δεν έχουν δει πολλές ταινίες.

Αλλά μάλλον προσπαθούσανε να φτιάξουν Hype ή πληρώθηκαν για να τα πουν αυτά (μιας και επαναλαμβάνω μιλάω κυρίως για Site).

Ζήτω συγνώμη τότε σε παρεξήγησα.

Όσο αυτά  που λες για πληρωμή ισχύει και το κάνουν σε πολλές ταινίες 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι ψευτοκουλτουριάρης, ενώ ούτε ψευτοδουλειά έχω, ούτε ψευτοπληρώνομαι ούτε στην Ελλάδα ζω.

Είδα το δεύτερο trailer, και απέκτησα την άποψη ότι δεν γουστάρω να δω την ταινία. Είναι προσωπική μου άποψη, και κανείς δεν μπορεί να μου ζητήσει το λόγο σχετικά.

Το ξέρω για αυτό απευθύνθηκα σε εσένα.

Δημοσ.

Σε θεμα που αφορα ταινια που δεν θελεις να δεις/δεν σε ενδιαφερει(σεβαστο φυσικα) για ποιο λογο συμμετεχεις/σχολιαζεις δεν μπορω να καταλαβω ομως.

θεωρώ ότι η πλειοψηφία είναι την άποψης ότι είναι μέτρια ταινία, αν κρίνουμε και από το IMDB που το Logan έκανε βουτιά από το 9.6 στο 8.8 και ακόμα κατεβαίνει...

Για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε για να θεωρειται μια ταινια μετρια απο πλευρας βαθμολογιας ξερεις τι βαθμο πρεπει να συγκεντρωσει γενικα? 5 με 6/10 περιπου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...