skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις γύρισα από Logan. Μετριάντζα στα όρια της αρπαχτής. Το θεωρώ καθαρά filler στην σειρά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποιοι ηθοποιοί! 6,5 στα 10 του δίνω! Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει για cinema. Μόνο dvd για να μην έχετε κενά στην εξέλιξη της σειράς. Κρίμα τέτοια βουτιά μετά το επικό Apocalypse. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από skiabox 1
Apoll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλους. Απλά ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που από την μια λένε ότι φαίνεται μάπα και από την άλλη τρέχουν να το δουν και μετά πρίζουν τα @@ κατά την διάρκεια της προβολής στους υπόλοιπους που ψηνόμαστε πραγματικά να το απολαύσουμε. Κατά τα άλλα τα πρώτα σχόλια και κριτικές, τόσο από κριτικούς, όσο και από fan είναι πολύ θετικά, οπότε χλωμό το βλέπω να είναι μάπα, εκτός αν περιμένεις κάτι εντελώς διαφορετικό ή δεν είναι του γούστου σου τέτοιες ταινίες. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Voodooman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το Logan είναι μία κανονική, σοβαρή ταινία, πολύ μακριά από την συντριπτική πλειοψηφία των hero movies της οκάς. Πολλοί την βάζουν δίπλα στο Deadpool επειδή είναι R-rated, επειδή ξεφεύγει από την γλυκανάλατη συνταγή, επειδή τολμάει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό αδικεί το Logan, γιατί δεν είναι ακατάλληλη για το ακατάλληλο και για το hype, αλλά γιατί έτσι πρέπει να είναι. Ας ελπίσουμε πλέον να δούμε περισσότερες ταινίες με ήρωες σε αυτό το στυλ. Ας συνεχιστούν οι ταινίες για εφήβους και ποπ-κορν, αλλά ας βλέπουμε και κάποιες προορισμένες για πιο ώριμο κοινό. 12
solidsnake222 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μόλις γύρισα από την ταινία πολύ καλή ταινία σοβαρή(στα περισσότερα σημεία) και πολύ συναισθηματικη μιας και ειναι η τελευταία ταινία του hugh jackman και αυτό μας το δίνει να το καταλάβουμε ο ηθοποιός μέσω της καταπληκτικής ερμηνειας του θα έγραφα περισσότερα αλλά Θέλω να αποφύγω τα spoils γιατί ειναι κρίμα για τα παιδιά που θα πάνε να την δούνε! 10/10 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2017 από solidsnake222 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλό ήταν, για τελευταία ταινία του Wolverine.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μόλις γύρισα και εγώ. Ο Ορισμός της μετριότητας η ταινία. Έχω ξεκαρδιστεί με μερικούς που έλεγαν ότι μάλλον πρόκειται για την καλύτερη Comic ταινία... Μάλλον αυτοί που το είπαν δεν έχουν δει πολλές ταινίες. Σίγουρα δεν θα περάσεις και άσχημα αν την δεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βγαίνεις από το Cinema φωνάζοντας "ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!" (όπως έκαναν όλοι όσοι έβγαιναν από το Cinema μετά από κάθε ταινία Batman του Nolan.) Anyway, τελειώνοντας, όποιος θέλει ας πάει να την δει, δεν θα περάσει άσχημα όπως είπα, αλλά δεν θα χάσει απολύτως τίποτα αν περιμένει το DVD να κυκλοφορήσει. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 DVD? Βασικά θα έλεγα μέχρι να βγει σε Torrent αλλά είπα ας μην ρίξω το επίπεδο της συζήτησης. 1
Rockavlon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μόλις γύρισα από Logan. Μετριάντζα στα όρια της αρπαχτής. Το θεωρώ καθαρά filler στην σειρά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποιοι ηθοποιοί! 6,5 στα 10 του δίνω! Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει για cinema. Μόνο dvd για να μην έχετε κενά στην εξέλιξη της σειράς. Κρίμα τέτοια βουτιά μετά το επικό Apocalypse. Μόλις γύρισα και εγώ. Ο Ορισμός της μετριότητας η ταινία. Έχω ξεκαρδιστεί με μερικούς που έλεγαν ότι μάλλον πρόκειται για την καλύτερη Comic ταινία... Μάλλον αυτοί που το είπαν δεν έχουν δει πολλές ταινίες. Σίγουρα δεν θα περάσεις και άσχημα αν την δεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βγαίνεις από το Cinema φωνάζοντας "ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!" (όπως έκαναν όλοι όσοι έβγαιναν από το Cinema μετά από κάθε ταινία Batman του Nolan.) Anyway, τελειώνοντας, όποιος θέλει ας πάει να την δει, δεν θα περάσει άσχημα όπως είπα, αλλά δεν θα χάσει απολύτως τίποτα αν περιμένει το DVD να κυκλοφορήσει. 2
Gilmaru Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό γιατί πολύ δύσκολα θα τύχει να μην απολαύσω την ταινία που θα πάω να δω. Το κάναμε στα 15 μας, από ένα σημείο και έπειτα μαθαίνεις και ξέρεις τι να περιμένεις από κάθε ταινία, αν θα σε ευχαριστήσει ή όχι, και σε ποια φάση χρειάζεται να είσαι για να περάσεις καλά βλέποντάς την. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έχω ξεκαρδιστεί με μερικούς που έλεγαν ότι μάλλον πρόκειται για την καλύτερη Comic ταινία... Μάλλον αυτοί που το είπαν δεν έχουν δει πολλές ταινίες. Or, λέω εγώ τώρα, έχουν διαφορετικό taste in movies maybe?! Απίθανο έτσι?! Όντως αυτό που λες εσύ makes more sense Επίσης όταν πλειοψηφία των posts είναι θετικά ποιος πιστεύεις έχει το πρόβλημα?! Η ταινία ή εσύ?! 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κρίμα τέτοια βουτιά μετά το επικό Apocalypse. ok, sold for logan τώρα και επίσημα σήμερα προβολή 1
dekulinkgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Χθες το ειδα.Μου αρεσε παρα πολυ ειδικα αμα το συγκρινουμε με το apocalypse που το θεωρω μετριοτατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα