Προς το περιεχόμενο

Logan (3.3.2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή ταινία, αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Υστερεί πολύ στο δραματικό κομμάτι. Σαν να μην ήξεραν οι υπεύθυνοι τι θέλανε να βγει.

Διαφωνω λιγο στο κομμάτι αυτό. Ισα ισα που θεωρω οτι το πέτυχαν με το παραπάνω. Βέβαια γουστα ειναι αυτά.

Ως ταινία πάντως μου φάνηκε συγκλονιστική.

Δημοσ.

Αρκετά καλο και δεν είμαι fan των Xmen. Το κοριτσάκι παρα πολύ καλο μέχρι το σημείο στο αμάξι και ο Jackman/Stewart πολύ καλοί overall, ο villain δεν μου άρεσε καθόλου. Overall αρκετά καλο αν και νομίζω το παράκαναν λίγο με το βρισίδι αλλα το gore ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Σίγουρα το καλύτερο Xmen.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν μου αρεσε καθολου, σαν να βιαστηκαν οι παραγωγοι να κανουν μια αρπαχτή και μαζί να τελειώνουν με τους 80+ ηλικιακα xmen,  εγκαινιαζοντας  the next generation...

Δημοσ.

Μολις το ειδα και γω επιτελους.

Μ'αρεσε αρκετα διοτι ηταν προσγειωμενη για super hero ταινια, ειχε τις ανθρωπινες στιγμες μεταξυ των χαρακτηρων οι οποιες δουλεψαν ως ετσι και δεν αισθανθηκαν forced και generic που ειναι σε αλλες αναλογες ταινιες και επισης για το συμβολισμο του σε ενα δυο σημεια.

Ωραιες και γεματες οι σκηνες μαχης, δεν λυπηθηκαν το αιμα και δεν υπηρχε η καταρα του χαμηλου PG.

Τελος μου αρεσε ποσο τρωτος απεικονιζεται ο Λογκαν κυριολεκτικα (στις μαχες) αλλα και μεταφορικα (στις αλληλεπιδρασεις του με τους αλλους δυο κεντρικους χαρακτηρες).

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...