jpaokx Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μπορείς να μιλησεις σε κάποιον υπεύθυνο εκείνη την ωρα.
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οταν μια ταινια ειναι ανω των 18 και βλεπω παιδια στην αιθουσα, μπορω να μιλησω σε καποιο υπευθυνο αργοτερα; Ειναι παρανομο; Ναι ειναι παρανομο, αλλα δεν θα γινει τιποτα. Αναδουλειες βλεπεις και κυνηγανε να βρουνε θεατες με τα τηλεσκοπια.
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Και εγω τι φταιω να μου μαμανε ετσι την εμπειρια θεασης; Χιλιες φορες να την εβλεπα στο σπιτι.. Θα το σκεφτω να ξαναπαω κινηματογραφο για να δω σοβαρη ταινια. 1
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Και εγω τι φταιω να μου μαμανε ετσι την εμπειρια θεασης; Χιλιες φορες να την εβλεπα στο σπιτι.. Θα το σκεφτω να ξαναπαω κινηματογραφο για να δω σοβαρη ταινια. Σου συνεβει σε village; Ειναι συνηθες φαινομενο αυτο, λενε στο προσωπικο να μην κανουν επιπληξεις εκτος και αν βαζουν φωτια στην αιθουσα πχ. Προτιμησε μικροτερο/τοπικο κινηματογραφο, εχεις καλυτερες πιθανοτητες να αποφυγεις τετοιες καταστασεις. Και εγω μαζι σου ειμαι, για κατι τετοιους σταματησα να πηγαινω κινηματογραφο συστηματικα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yIl_FiV8V6E (κάπως πρόλαβα πριν το δει ο Thresh ) 5
moumos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Με την ευκαιρία του τριημέρου κατάφερα και είδα την ταινία. Με άρεσε πολύ και πραγματικά είναι μια ταινία που ξεφεύγει από τις κλασικές ταινίες με υπερήρωες. Θα την ξαναδώ αυτές τις μέρες για να προσέξω τις λεπτομέρειες.
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το Shane που ηταν μεσα στην ταινια, δειτε το. πολυ καλο γουεστερν. επσιης, μονο σε εμενα η πιτσιρικα εφερνε πολυ στην Mathilda απο Leon? 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 comic Στο comic πάντως τους είχε σκοτώσει ο Wolverine. Νόμιζε ότι την έπεσαν super villains στο X-Mansion αλλά ήταν μια οφθαλμαπάτη του Mysteriο. Έγινε ράκος, προσπάθησε να αυτοκτονήσει (τρένο), αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του regen του το οποίο προφανώς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδαμε στην ταινία. Ήταν ακόμα τούμπανο, σκότωσε Red Skull και Hulk... Που μπορώ να το βρω;Ή εάν υπάρχει σε επεισόδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Googlαρε για Old Man Logan, όλο και κάτι θα βρεις λογικά.
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 καλα το Logan δεν εχει καμια σχεση με Old Man Logan. ποιος ξερει ομως, ισως σε 20 χρονια τα X-Men να επιστρεψουν στην Marvel και να γυριστει η συγκεκριμενη ταινια με εναν 70αρη Jackman...
Getta Robo Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Την ειδα και εγω, και ναι μιλαμε για μια φοβερη ταινια υπερηρωων, αλλα και γενικοτερα μια πολυ καλη ταινια δρασης και δραματος. Απο τις πολυ σπανιες περιπτωσεις που ταινια μπορει και να ξεπερναει το "αντιστοιχο" κωμικ, το Wolverine: old man Logan ηταν τουλαχιστον κατωτερο των προσδοκιων. Μοναδικο παραπονο μου, το τελευταιο δεκαλεπτο περιπου, οπου ειχε κανει και τεραστια κοιλια η ταινια εκει. Δεν ηταν καλη ιδεα ουτε υλοποιηση αυτη η εξελιξη. Το καλο ομως ειναι, πως λογικα θα δουμε συνεχεια/συνεχειες με το "νεο αιμα". Για το αν ειναι τωρα η καλυτερη ταινια υπερηρωων.. Δυσκολη απαντηση. Σιγουρα ομως ειναι στις 3 αγαπημενες μου μαζι με το Unbreakable και το Dredd. Δεν ξερω αν πηγε κατι λαθος στην εκδοση που ειδα, δεν υπηρχε καμια επιπλεον σκηνη στο τελος. Ισως υπαρξει μια πιο εκτεταμενη εκδοση με περισσοτερες σκηνες. 1
gpgalanis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πολύ μέτρια ταινία, γεμάτη κλισέ και φαινόταν από το trailer κιόλας. Αν στην θέση του Wolverine ήταν οποιαδήποτε άλλος χαρακτήρας θα είχε περάσει απαρατήρητη.
firewalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλή ταινία, αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Υστερεί πολύ στο δραματικό κομμάτι. Σαν να μην ήξεραν οι υπεύθυνοι τι θέλανε να βγει.
john1987 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καλή ταινία, αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Υστερεί πολύ στο δραματικό κομμάτι. Σαν να μην ήξεραν οι υπεύθυνοι τι θέλανε να βγει. Συμφωνώ 100% - κάτι έλειπε..
kostool13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Το τελευταίο κομμάτι της ταινίας είναι πολύ αδύναμο και αταίριαστο με το κλίμα της υπόλοιπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα