Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω μια καρτα γραφικων της nVidia το μοντελο gtx275 για την γενια της πιστευω αρκετα καλη μεχρι σημερα,λοιπον το προβλημα ειναι οτι απο τοτε που αλλαξα απο 1366 ΜοΒο σε 1156 με πιο εξελιγμενο επεξεργαστη το μηχανημα κολλαει και κρασαρει οχι παντα συνηθως σε games αλλα αργει παρα πολυ στο ανοιγμα και στο κλεισιμο ενω στην προηγουμενη MoBo πεταγε σε ολα ! MOBO ASrock h55m-le 1156 Cpu 870 Intel i7 2,93 Ghz 6Gb Ram Με εκτιμηση Νικος 

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω μια καρτα γραφικων της nVidia το μοντελο gtx275 για την γενια της πιστευω αρκετα καλη μεχρι σημερα,λοιπον το προβλημα ειναι οτι απο τοτε που αλλαξα απο 1366 ΜοΒο σε 1156 με πιο εξελιγμενο επεξεργαστη το μηχανημα κολλαει και κρασαρει οχι παντα συνηθως σε games αλλα αργει παρα πολυ στο ανοιγμα και στο κλεισιμο ενω στην προηγουμενη MoBo πεταγε σε ολα ! MOBO ASrock h55m-le 1156 Cpu 870 Intel i7 2,93 Ghz 6Gb Ram Με εκτιμηση Νικος

Στην αλλαγή μητρικής έκανες φορματ?

Για πιο λόγο πηγές από 1366 σε 1156?ακομα και ο 920 είναι στα ίδια η και καλύτερος από τον 870

• Moderators
Δημοσ.

αλλαξα μητρικη γιατι η αλλη πεθανε και επεσε ενας 870 στα χερια μου οποτε καταλαβαινεις :mellow: οχι δεν εκανα φορματ επρεπε??

Καλό θα ήταν για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα από τα προηγούμενα driver της μητρικής
  • Moderators
Δημοσ.

Στα προηγούμενα windows που είχα sp1 δεν μου έκανε υpdate εχει καμια σχεση αυτό μήπως είχαν εξ αρχής θέμα τα windows?

Δεν ξέρω για αυτό όπως και να έχει δοκίμασε ένα format και περνά τους τελευταίους οδηγούς για μητρική και κάρτα γραφικών, αν και πάλι έχεις θέματα σκέψου και τι ενδεχόμενο να ξεκινάει να παθαίνει η κάρτα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...