Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω παραγγείλει το Macbook pro με retina και είμαι έτοιμος να περάσω από το κατάστημα να τον πάρω, αλλά η ανακοίνωση για το Apple event στις 27/10 με κόλλησε λίγο.

Βασικά το  σκάλωμα που έχω είναι εαν υπάρχει καμία περίπτωση για γεναία μέιωση τιμής στα υπάρχοντα μοντέλα.

Αν ισχύουν αυτά που γράφουν για αφαίρεση όλων των θυρών επέκτασης από το καινούργιο μοντέλο, σίγουρα προτιμώ το παλιό, εφόσον πάλι από ότι ακούγεται οι διαφορές δεν θα είναι τεράστιες στα θέματα που με ενδιαφέρουν (κυρίως οθόνη, αυτονομία η επεξεργαστική ισχύς δεν με ενδιαφέρει πολύ όυτε το επιπλέον display που θα έχει το νεο Macbook.

Παρεπιπτόντως το μοντέλο που έχω παραγγείλει είναι με τα 256gb δίσκο και είναι στα 1600€, σε 36 άτοκες δόσεις. Το ποσό είναι το μέγιστο που μπορώ να διαθέσω (και αυτό με υποχωρήσεις....) και η αγορά με δόσεις επίσης απαραίτητη....

Κάθε συμβουλη δεκτή....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ειναι και εύκολα να δώσεις 1600€ και σε μια εβδομάδα να ανακοινωθούν τα νέα. Γνώμη μου αν και το παραγγειλες ακύρωσε το αν μπορεις χωρίς να επιβαρύνσεις ούτε εσυ ούτε και το καταστημα(αν ειναι εφικτό) και περίμενε. Θα δουμε μεγάλες αλλαγές πιστευω στις επιδόσεις των νέων μοντέλων. Όσο για την κατάργηση θυρών στο pro δεν το νομιζω να το κάνουν στο air ισως αλλα το αλλο εχει χώρο για θύρες.

Δεν ειναι και εύκολα να δώσεις 1600€ και σε μια εβδομάδα να ανακοινωθούν τα νέα. Γνώμη μου αν και το παραγγειλες ακύρωσε το αν μπορεις χωρίς να επιβαρύνσεις ούτε εσυ ούτε και το καταστημα(αν ειναι εφικτό) και περίμενε. Θα δουμε μεγάλες αλλαγές πιστευω στις επιδόσεις των νέων μοντέλων. Όσο για την κατάργηση θυρών στο pro δεν το νομιζω να το κάνουν στο air ισως αλλα το αλλο εχει χώρο για θύρες.

Ξέχασα να σ πω πως οι τιμές τους αποκλείετε να πέσουν για κανενα 2μηνο στην ελλαδα

Δημοσ.

Ξέχασα να σ πω πως οι τιμές τους αποκλείετε να πέσουν για κανενα 2μηνο στην ελλαδα

Οκ περισρότερο με ενδιαφέρει το τελευταίο, αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση πτώσης τιμών άμεσα στα υπάρχοντα μοντέλα. Υποτίθεται ότι τα 1600€ είναι σε προσφορά από τα καταστήματα, με αρχική αξία 1800€ περίπου. Αν τα 1800€ είναι η τιμή που θα παίξει το καινούργιο μοντέλο (μιλώ πάντα για τιμές στα καταστήματα που μπορούν  να δώσουν μεγάλο αριθμό δόσεων), σαφώς κλέινω προς την αγορά του παλιού....

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, αν μπορείς, περιμένεις μια βδομάδα, βλέπεις τι ανακοινώνεται και πράττεις αναλόγως. Δεν πρόκειται να αποσυρθούν από την ελληνική αγορά τα "παλιά" αν δεν πουληθούν. Έχεις αρκετό χρόνο.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο συμφορουμίτη, οι τιμές εδώ στην Ελλάδα αργούν (?) περίπου 50 ημέρες να προσαρμοστούν και αυτό έχει να κάνει με τις ποσότητες αποθέματος και την ισοτιμία δολαρίου-ευρώ καθώς και την τιμή αγοράς του skroutzoμάγαζου αν πρόκειτε για ανεξάρτητη εισαγωγή.

Περίμενε και θα με θυμηθείς...50 ημέρες και κέρδισες. Επιπλέον οι τιμές Αγγλία (λόγω μεγαλύτερης ζήτησης) πέφτουν στις 20ημέρες.

Δημοσ.

δεν ειναι παλιοπισο να πεφτουν οι τιμες του .  και  δε προκειτε να κανει κατο απο 1700-1800

αν εισαι οικονομκα ζωρισμενος , παρε αυτο που θες τωρα

Δημοσ.

Εγω ειμαι 3 μηνες στην αναμονη για να παρω macbook και περιμενω οχι την ανακοινωση αλλα να δω ακριβως πως θαναι τα νεα μοντελα.

Οπως και να εχει δε συνιστα λογικη αγορα των υπαρχοντων mbp απο τη στιγμη που θα ανακοινωθουν τα νεα σε μια εβδομαδα..

Το χρονικο διαστημα πλεον ειναι πολυ μικρο και πιστευω αξιζει η αναμονη. Τουλαχιστο να δεις τι ακριβως θα εχουν πανω.

Δημοσ.

Σίγουρα η καλύτερη περίπτωση είναι να περιμένεις να βγει και το νέο macbook pro οπότε θα έχεις δύο μοντέλα να συγκρίνεις και να αποφασίσεις. Όσο για την τιμή του παρόντος μοντέλου, μην φοβάσαι , δεν πρόκειται ν' ανέβει με την άφιξη του νέου μοντέλου. Ίσως και να βγει σε καλύτερη προσφορά μάλιστα. Πέρυσι το macbook pro με τα 256GB είχε 100€ παραπάνω. Λίγες μέρες μείνανε άλλωστε. Προσωπικά πιστεύω πως το νέο mac book pro θα έχει επεξεργαστή έκτης γενιάς, σίγουρα  USB-C και θα έρχεται με το Sierra ΟSX. Φήμες λένε ότι θα είναι λεπτότερο από το 2015 μοντέλο.

Αν είναι το πρώτο σου mac θα σε συμβούλευα να σκεφτείς να του αφιερώσεις κι έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να κάνεις backup με το time machine.   

δεν ειναι παλιοπισο να πεφτουν οι τιμες του .  και  δε προκειτε να κανει κατο απο 1700-1800

αν εισαι οικονομκα ζωρισμενος , παρε αυτο που θες τωρα

Στην βάση έχεις δίκιο αλλά πιστεύω πως σίγουρα θα πέσει η τιμή του macbook Pro 2015 με την έλευση του 2016 μοντέλου. Ίσως κερδίσει 200€ αν περιμένει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πω, πω τσάμπα μάλλον το περίμενε : http://www.macuser.gr/macbook-pro-2016-times-ellada-24964/ 

Οι τιμές δεν πλησιάζονται, για να μην πώ για τους αντάπτορες που θα χρειασθώ με το καινούργιο....

Αγοράζεις αυτόν και είσαι μια χαρά, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.

http://www.satechi.net/index.php/computer/connectivity/hubs/type-c/satechi-type-c-hub-with-pass-through-for-charging-ethernet-port-4k-hdmi-output-sd-micro-card-reader-3-usb-3-0-ports-silver

εναλλακτικά δες:

http://minix.com.hk/en/products/neo-c-usb-c-multiport-adapter

https://www.hypershop.com/products/usb-c-5-in-1-hub-with-pass-though-usb-c-charging

Επίσης μπορείς πάντα να αγοράσεις το προηγούμενο μοντέλο το οποίο δεν έχει καταργηθεί.

Δημοσ.

Η κατάλληλη εποχή για αγορά MacBook είναι ο τρέχοντας μήνας ή οι αρχές του Δεκεμβρίου και αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα μοντέλα 2015 (αυτά του 2016 είναι σε... τιμές στρατόσφαιρας).

Και εγώ θέλω να τσιμπήσω ένα MacBook Pro και περιμένω καρτερικά έτσι ώστε να πέσουν οι τιμές για τα 2015 μοντέλα. Ήδη έχουν πέσει αρκετά τις τελευταίες 2 εβδομάδες

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εγώ μόλις το προηγούμενο Σάββατο χτύπησα ένα 13αρι του 2015 από skroutz νομίζω είναι η καλύτερη εποχή, άντε να πέσουν κανά 20αρι-30αρι παρακάτω δεν πάει, ας μην ξεχνάμε ότι με 1100 ευρώ περίπου παίρνουμε macbook pro και όχι air άλλες φορές ούτε που θα μας πέρναγε από το μυαλό αυτή η τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όσο για τα νέα, είναι υπερκοστολογημένα χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις οπότε δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο εκτός και αν κάποιος το παίρνει μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει macbook και το τελευταίο μοντέλο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...