Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνάδελφε,

Με την ίδια ορθογραφία γράφεις και τον κώδικα?

Just asking.

Δεν υξερα οτι μπορω να προγραματισω Java στα ελληνικα.

• Like 2
Δημοσ.

Απο την αλλη αν δεν μπορεις να συννενοηθείς στα Ελληνικα, δεν προκειται να σε προσλαβουν καπου εγχωρια.

Στο θεμα μας.

Τι τους θες τους αλλους προγραμματιστές? Group projects?

• Like 1
Δημοσ.

Ζουσα και δουλευα αμερικη. Βασικα ψαχνω σιτε που μπορω να βαλω αγγελια και να την δουν αυτοι που πρεπει. Δοκιμασα ΧΕ και δεν ενδιαφερθηκε κανενας. 

Javadoc στα αγγλικα μονο φυσικα. 

Εχω πολα projects που θελω να κανω outsource, θελω να φτιαξω δικια μου ομαδα προγραματιστων. 

Δημοσ.

Δυσκολο να την δουν αυτοι που πρεπει, ειδικα Ελλαδα που οι απαιτησεις ειναι οτι να "ναι, και στο καριερα/linkedin να βαλεις, κατα 90% θα πρεπει να στειλεις βιογραφικο κλπ για κατι που σε ενδιαφερει. 

Δημοσ.

Δυσκολο να την δουν αυτοι που πρεπει, ειδικα Ελλαδα που οι απαιτησεις ειναι οτι να "ναι, και στο καριερα/linkedin να βαλεις, κατα 90% θα πρεπει να στειλεις βιογραφικο κλπ για κατι που σε ενδιαφερει. 

Εγω θελω να προσλαβω, οχι οι αλλοι να με προσλαβουν.

Δημοσ.

Εγω θελω να προσλαβω, οχι οι αλλοι να με προσλαβουν.

Οκ τοτε θα χρειαστει να προσδιορισεις τι ζητας, τι γλωσσες χρειαζονται, ποσους θες, ηλικια , μισθο, στρατο κλπ.

Νομιζω το καριερα και το linkedin εχουν τομεις για επιχειρήσεις/ιδιωτες, και μετα εμφανιζονται σε οσους αναζητουν εργασια.

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμή που θα βάλεις μια αγγελία που θα είναι ακριβής στην περιγραφή....ελληνικά/αγγλικά δεν έχει σημασία και εφόσον αναγράφει με σαφήνεια τι χρειαζεσαι και τι παρέχεις ακόμα και σε κομμάτι χαρτί να την βάλεις και να την πετάξεις σε 1 μπουκάλι στην θάλασσα θα βρεις άτομα αυτήν την εποχή.....

Πολλοί εδω μέσα θα δουλέψουν ακόμα και με την υπόνοια οτι θα ανταμοιφθούν για την εργασία τους αρκει να μην έχεις τρελλές απαιτήσεις...εαν κάποιος έχει τις δυνατότητες θα βρει δουλειά ...στο κάτω της γραφής καλύτερα να μάθει ακόμα 1 framework παρά να ασχολείται με "κενές" αγγελίες που ζητάνε τον ουρανό και την γη για 500€ /μήνα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...