iordanis120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Που και πως συνηστατε ,φιλοι προγραματιστες, μπορω να βρω αλλους προγραματιστες για προσληψη. Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα συνάδελφε, Με την ίδια ορθογραφία γράφεις και τον κώδικα? Just asking. 22
iordanis120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα συνάδελφε, Με την ίδια ορθογραφία γράφεις και τον κώδικα? Just asking. Δεν υξερα οτι μπορω να προγραματισω Java στα ελληνικα. 2
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Απο την αλλη αν δεν μπορεις να συννενοηθείς στα Ελληνικα, δεν προκειται να σε προσλαβουν καπου εγχωρια. Στο θεμα μας. Τι τους θες τους αλλους προγραμματιστές? Group projects? 1
iordanis120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ζουσα και δουλευα αμερικη. Βασικα ψαχνω σιτε που μπορω να βαλω αγγελια και να την δουν αυτοι που πρεπει. Δοκιμασα ΧΕ και δεν ενδιαφερθηκε κανενας. Javadoc στα αγγλικα μονο φυσικα. Εχω πολα projects που θελω να κανω outsource, θελω να φτιαξω δικια μου ομαδα προγραματιστων.
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δυσκολο να την δουν αυτοι που πρεπει, ειδικα Ελλαδα που οι απαιτησεις ειναι οτι να "ναι, και στο καριερα/linkedin να βαλεις, κατα 90% θα πρεπει να στειλεις βιογραφικο κλπ για κατι που σε ενδιαφερει.
iordanis120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δυσκολο να την δουν αυτοι που πρεπει, ειδικα Ελλαδα που οι απαιτησεις ειναι οτι να "ναι, και στο καριερα/linkedin να βαλεις, κατα 90% θα πρεπει να στειλεις βιογραφικο κλπ για κατι που σε ενδιαφερει. Εγω θελω να προσλαβω, οχι οι αλλοι να με προσλαβουν.
jimakos234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εγω θελω να προσλαβω, οχι οι αλλοι να με προσλαβουν. Οκ τοτε θα χρειαστει να προσδιορισεις τι ζητας, τι γλωσσες χρειαζονται, ποσους θες, ηλικια , μισθο, στρατο κλπ. Νομιζω το καριερα και το linkedin εχουν τομεις για επιχειρήσεις/ιδιωτες, και μετα εμφανιζονται σε οσους αναζητουν εργασια. 2
iordanis120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κυριως ψαχνω full-stack και καποιους που μολις τελιωσαν πανεπηστημιο. Πρεπει να ειμαι premium για το linkedin
paparovic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πρεπει να ειμαι premium για το linkedin $60 κάνει το business plus....
pmav99 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πρεπει να ειμαι premium για το linkedin Βλέπω ότι υπάρχουν σοβαρά εμπόδια... 10
mentoras28 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 http://www.kariera.gr http://www.skywalker.gr http://www.computerades.gr( το μονο τζαμπα) 1
kostas.xatzigeorgiou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 εγώ μπορώ να έρθω να δουλέψω τζάμπα άμα θέλεις πάντως.. μόνο το καφέ θα μου πληρώσεις.. άμα έχεις και καμιά γραμματέα εμφανίσιμη ακόμα καλύτερα.. 2
masteripper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Απο την στιγμή που θα βάλεις μια αγγελία που θα είναι ακριβής στην περιγραφή....ελληνικά/αγγλικά δεν έχει σημασία και εφόσον αναγράφει με σαφήνεια τι χρειαζεσαι και τι παρέχεις ακόμα και σε κομμάτι χαρτί να την βάλεις και να την πετάξεις σε 1 μπουκάλι στην θάλασσα θα βρεις άτομα αυτήν την εποχή..... Πολλοί εδω μέσα θα δουλέψουν ακόμα και με την υπόνοια οτι θα ανταμοιφθούν για την εργασία τους αρκει να μην έχεις τρελλές απαιτήσεις...εαν κάποιος έχει τις δυνατότητες θα βρει δουλειά ...στο κάτω της γραφής καλύτερα να μάθει ακόμα 1 framework παρά να ασχολείται με "κενές" αγγελίες που ζητάνε τον ουρανό και την γη για 500€ /μήνα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα