Προς το περιεχόμενο

NEXBOX A95x S905X

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρέλαβα χτες το συγκεκριμένο media player και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν αναπαράγω μέσω kodi ένα αρχείο με ήχο dts, τον οποίο ήχο στέλνω στον ενισχυτή μου passthrough, μου κάνει ο ήχος στιγμιαίες διακοπές ανά 10 δευτερόλεπτα. Απεγκατέστησα την προεγκατεστημένη έκδοση του kodi και κατέβασα και πέρασα την τελευταία από google play και αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο, όπως και από spmc που δοκίμασα. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?

Επίσης δεν μπορώ να δω τους shared φακέλους από το pc μου με τα υπόλοιπα προγράμματα του tv box. Ούτε με τον ενσωματωμένο media player, ούτε με τον file browser που έχει, ούτε με τον mx player που κατέβασα. Και το pc και το nexbox είναι συνδεδεμένα στο router μου μέσω ethernet. Μέσω kodi βλέπω τους shared φακέλους μου κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν την έχω κάνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν κάτι μέρες σύνδεση και εγώ το δικό μου box στην TV, αρχικά δεν μπορώ να λειτούργησε σωστά ένα wireless Microsoft mouse που έχω ενώ το έχω συνδέσει κανονικά μέσω Bluetooth. Επίσης, δεν μου κάνει ota update. Βρίσκει μια ενημέρωση, την κατεβάζει αλλά έπειτα πετάει μήνυμα λάθους ότι δεν μπορεί να την ξεzipαρει. Συμβαίνουν σε κάποιον άλλο παρόμοια θέματα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το μηχάνημα πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Το wifi μια συνδέεται μια όχι, άμα συνδεθεί κάνει κάτι τρελά βυθίσματα στην ταχύτητα που δεν ξέρεις γιατί. Πρόσφατα έκανε μια OTA αναβάθμιση και από τότε όταν βγάζεις την πρίζα και την ξαναβάζεις ξεκινάει με γλώσσα συστήματος τα κινέζικα και χάνει και ώρα-ημερομηνία. Το βάζεις να παίρνει αυτόματα ωρα-ημερομηνία από το δίκτυο και ενώ συνδέεται στο wifi δεν βάζει τη σωστή. Με το mk808b plus που εχω εδώ και κάνα δύο χρόνια πιο καλά δουλεύω απ ότι με αυτό το μαραφέτι.

Δημοσ.

Αυτό το μηχάνημα πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Το wifi μια συνδέεται μια όχι, άμα συνδεθεί κάνει κάτι τρελά βυθίσματα στην ταχύτητα που δεν ξέρεις γιατί. Πρόσφατα έκανε μια OTA αναβάθμιση και από τότε όταν βγάζεις την πρίζα και την ξαναβάζεις ξεκινάει με γλώσσα συστήματος τα κινέζικα και χάνει και ώρα-ημερομηνία. Το βάζεις να παίρνει αυτόματα ωρα-ημερομηνία από το δίκτυο και ενώ συνδέεται στο wifi δεν βάζει τη σωστή. Με το mk808b plus που εχω εδώ και κάνα δύο χρόνια πιο καλά δουλεύω απ ότι με αυτό το μαραφέτι.

Στο HDMI cec απενεργοποιήσετε την αλλαγή γλώσσας

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις απέκτησα και εγώ το εν λόγω TV Box. Μέχρι τώρα όλα καλά αν και είμαι στη φάση του setup του ακόμα. Έχω όμως μερικές απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας:

1. Τι είναι το HDMI cec και πρέπει να είναι απενεργοποιημένο ή ενεργοποιημένο?
  2. Οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες είναι παλιές εκδόσεις και όταν μπαίνω στο Play store δεν μου βγάζει αναβαθμίσεις τους. Να φανταστώ πρέπει να τις διαγράψω και να κατεβάσω εκ νέου τις αντίστοιχες ενημερωμένες ώστε να υπάρχει υποστήριξη σε νέες εκδόσεις τους?
  3. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να προγραμματίσω τα μπλε κουμπιά που έχει το controller του TV Box για να διαχειρίζομαι με αυτό και την τηλεόραση μου? Το ξέρω ότι γράφει οδηγίες από κάτω από το controller αλλά δεν βγάζω άκρη με το τι πρέπει ακριβώς να κάνω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

1. το HDMI CEC πρεπει να το υποστηριζει και η τηλεοραση. ουσιαστικά ελεγχεις το tvbox με το remote της τηλεόρασης.

2. ναι δοκιμασε να τις διαγραψεις τελείως.

3. δεν το χω ψαξει.

γενικα το μηχανάκι ειναι άψογο για τα 30 ευρω που κόστισε .δεν κολλάει πουθενά, το ηθελα για την κρεββατοκάμαρα για σειρές το βράδυ. αλλα ότι του βαλα μεχρι 1080p  15gb το παιξε χωρις καθολου buffer το kodi αλλα γενικά θελει ΚΑΛΟ ασυρματο ρουτερ αν ειναι και μακριά κολας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης του box αυτού χωρίς κανένα πρόβλημα ξαφνικά δεν ανοίγει! Πατάω το power, δείχνει το logo του στην οθόνη και μετά τίποτα, μαύρη οθόνη! Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω εκτός από το να στείλω στον Κινέζο και να τον βρίσω?

Ευχαριστώ πολύ!

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρατήρησα ότι ο 3ος πυρήνας είμαι πρέσβης σταματημένος. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ αν είναι αστοχία; το είδα και από cpuz Αλλά και από παρακολούθηση των πυρήνων.

Ρωτάω για να είμαι σίγουρος.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...