Προς το περιεχόμενο

NEXBOX A95x S905X

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω μια noobiki ερώτηση τις εφαρμογές πως μπορούμε να τις κλείσουμε απο το τηλεκοντρόλ?Π.Χ στα android πατάς το home και στα ανοίγει και τα κλείνεις με τη μια εδώ τι πατάμε για εμφανιστούν για να τα κλείσουμε?Αν πας στα settings > apps μπορείς να τα κλείσεις ένα ένα αλλά θέλω έναν τρόπο χωρίς να πας στα settings.

Τελικά γενικά τα ΝΕΧΒΟΧ δεν την υποστηρίζουν αυτή την επιλογή οπότε αναγκάστηκα και κατέβασα έναν task manager.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πηρα και ευω ενταξει ειναι απιστευτα μικρο.......ξερεται ρε παιδια καμια εφαρμογη για να κανω remote to τηλεφωνο μου με το tv box το μονο που νρηκα ε8ναι το DROID mote αλλα κανει σχεδον 4 ευρω.

Έχει βρει κάποιος πως να μένει συνέχεια ανοιχτό και ας είναι αδρανές; Το μεγαλύτερο διάστημα είναι τα 30 λεπτά.

Το πηρα και ευω ενταξει ειναι απιστευτα μικρο.......ξερεται ρε παιδια καμια εφαρμογη για να κανω remote to τηλεφωνο μου με το tv box το μονο που νρηκα ε8ναι το DROID mote αλλα κανει σχεδον 4 ευρω.

1 από αυτά χρειάζεσαι. Για τιμές κοίτα και στο gearbest. 

http://www.banggood.com/Wholesale-Keyboards-c-1961.html

Ώπα, τώρα πρόσεξα ότι θέλεις από το κινητό. Λάθος μου. 

Ρε δεν εχει κουμπί on off?

Και εγώ το έψαχνα στην αρχή. Αλλά τώρα έχω ρυθμίσει όταν πατάω το power να μπαίνει σε αναμονή και όταν το ανοίγω να μην περιμένω μέχρι να φορτώσει. Ανοίγει άμεσα. 

Και με αυτό τον τρόπο όταν θέλω να το ανοίξω δεν χρειάζομαι το χειριστήριο του αλλά όταν αλλάζω την πηγή από την τηλεόραση το ενεργοποιεί αυτόματα, οπότε μετά απλά δουλεύω το viboton που έχω πάρει

Έχει βρει κάποιος πως να μένει συνέχεια ανοιχτό και ας είναι αδρανές; Το μεγαλύτερο διάστημα είναι τα 30 λεπτά.

Να απαντήσω και στο ερώτημά μου. Πήγα στο μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" και έχει επιλογή παραμονή σε κατάσταση λειτουργίας κατά την φόρτιση. 

Ωραίος, θα το δοκιμάσω. Είμαι νέος στο kodi και έχει αρκετά.

Να αναφέρω και κάτι άλλο που παρατήρησα και ψάχνωντας είδα ότι το έχουν αρκετοί. Η εικόνα είναι πολυ σκοτεινή. Και αυτό λύνεται τρέχοντας ένα αρχείο από τον εσωτερικό player. Οι ρυθμίσεις όμως χάνονται με τερματισμό αλλά όχι όταν μπαίνει σε αναμονή.

Πιο αναλυτικά εδώ:

http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=148&pid=989#pid989

Φιλε μου αλλαξε το θεμα απο τις ρυθμισεις της συσκευής τωρα ειναι η στο dark h sto automatic βαλε θεμα kodi.

Φίλος εκάνε μια ota, αν δεν κάνω λαθος του Οκτωβρίου.

Μετά από αυτό το box κάνει συνέχεια restart.

Αφού δηλαδή ξεκινήσει κανονικά προσπαθεί να μπει στο menu.

Εκεί κάνει restart, δεν προλαβαίνει να κανει τίποτα.

Άλλαξα θέμα στο kodi Και από τότε δεν μου κρατάει την ώρα. Δεν ξέρω αν έτυχε. Μετά την αλλαγή θέματος, έβαλα το amber, άργησε να ανοίξει το kodi. Από τότε έχω την ημερομηνία Και την ώρα χειροκίνητα.

Αν το κλείσω Και το ανοίξω, σβήνεται Η ρύθμιση και ξανά ώρα από την αρχή.

καλησπέρα σας

έχω το συγκεκριμένο κουτάκι, και το έχω συνδέσει με το HDMI στον ενισχυτή που έχω και από εκεί στέλνει στην τηλεόραση.

Στον ίδιο ενισχυτή (και με δοκιμές και με το ίδιο καλώδιο) είχα και ένα raspberry pi2. Το πρόβλημά μου είναι ο ήχος στις ταινίες που του βάζω να παίξει και έχω αποθηκευμένες σε landisk. Συγκεκριμένα, δεν δίνει ήχο στα πίσω ηχεία, και φαντάζομαι ούτε στο κεντρικό. Εν ολίγοις, παίζει μόνο δύο κανάλια, ενώ το raspberry έπαιζε και τα 5. Το πρόγραμμα που μου αρέσει να χρησιμοποιώ είναι το bsplayer μιας και μου βρίσκει υπότιτλους αυτόματα.

Φταίνει το κουτί; Φταίει ο player;

Εσείς τι έχετε καταλάβει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά καλησπέρα σε όλους τους άυπνους συμφορουμίτες! 

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κουτί και τις λειτουργίες του: 

Υπάρχει τρόπος μέσω του NexBox να παρακολουθήσεις την Αμερικάνικη έκδοση του Netflix έχοντας ευρωπαϊκό λογαριασμό; 

Ρωτάω ουσιαστικά (γιατί είμαι άσχετος με το άθλημα της Android TV/Kodi) αν υπάρχει κάποιο app που να λειτουργεί αποτελεσματικά σαν proxy ως προς το Netflix συγκεκριμένα.

BTW, για όποιον δεν γνωρίζει, η Αμερικάνικη βερσιόν του Netflix δεν έχει καμία σύγκριση με αυτό που μας δίνουν εδώ. Διαθέτουν ΟΛΕΣ τις σειρές σε 1080p/4Κ με υπότιτλους, κάτι που πραγματικά είναι gamechanger...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και προκαταβολικά για όποια απάντηση πάρω για να μου λυθεί η απορία.

Jean

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...