Panosmalgym Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας όσον αφορά τις μνήμες. Θα ήθελα να αγοράσω άλλο ένα ζευγάρι μνήμες 4G (2x2). Κατά προτίμηση τις ίδιες. Αλλά δε μπορώ να τις βρώ πουθενά.Έχω διαβάσει ότι υπάρχει πιθανότητα να συμβαδίσουν και μνήμες διαφορετικού κατασκευαστή. Ισχύει; Αν όντως ισχύει μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιες πολύ καλές; Ακόμη θα τρέχουν οι ίδιες ή διαφορετικές στην ίδια συχνότητα; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Το σύστημά μου απαρτίζεται από: _Coolermaster silent pro m 850w _Asus P5k-Prenium Wifi/AP με αναβάθμηση του Bios σε 1101 τελευταίο upgrade _Intel 2 quand core Q9650 3.00Ghz _Kingston hyperX khx8500d2t1k2/4g Dual Chanel 1.066MHz με OC 1.111Mhz _AMD Radeon GPU Sapphire Radeon HD 7970 GHz Edition Vapor-X 3GB _Samsung 256GB Sata3 850 Pro Series SSD σε ahsi και rapid Mode on _Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional _Windows 10 64bit pro.
jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 πάρε άλλου κατασκευαστή με ίδια συχνότητα (θα βρεις 1066 που να κλοκαρονται στα 1111?? - αμφιβάλω) πάντως αν πάρεις 800αρες και τις δουλέψεις στην default συχνότητα , θα σου δουλέψει κατα 99% 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα