Προς το περιεχόμενο

Ένσταση για κλήση λόγω παράνομης στάθμευσης

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση σε περιοχή που επιτρέπεται το παρκάρισμα μόνο σε κατοίκους.

Στον δρόμο που είχα σταθμευμένο το μηχανάκι δεν υπήρχε διαγράμμιση ή κάποια άλλη ένδειξη, ενώ η πινακίδα που ανέφερε ότι η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν το ανάλογο σήμα ήταν σε απόσταση πάνω από 200 μέτρα.

Εάν κάνω ένσταση έχω πιθανότητα να δικαιωθώ λόγω της μη ύπαρξης γραμμών διαγράμμισης;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση σε περιοχή που επιτρέπεται το παρκάρισμα μόνο σε κατοίκους.

Στον δρόμο που είχα σταθμευμένο το μηχανάκι δεν υπήρχε διαγράμμιση ή κάποια άλλη ένδειξη, ενώ η πινακίδα που ανέφερε ότι η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν το ανάλογο σήμα ήταν σε απόσταση πάνω από 200 μέτρα.

Εάν κάνω ένσταση έχω πιθανότητα να δικαιωθώ λόγω της μη ύπαρξης γραμμών διαγράμμισης;

Σε περίπου ανάλογη περίπτωση με είχαν γράψει στη Ραφήνα.

Τα πλήρωσα για να μην ταλαιπωρηθώ άσκοπα.

Πρόσφατα έκανα ένσταση και δικαιώθηκα.  Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Έστειλα email  στη διεύθυνση που αναγράφεται στην κλίση που εξηγούσα με λεπτομέρειες τα γεγονότα  και τελικά έγινε δεκτή.

Μάλλον θα στείλω και εγώ email αύριο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάπου να λέει ότι χρειάζεται να είναι διαγραμμισμένος ο δρόμος όταν αφορά στάθμευση κατοίκων

Το θέμα είναι ΠΟΥ υπάρχει η πινακίδα. Εάν π.χ. βγεις από κάθετο στενό και κάνεις δεξιά στο δρόμο αυτό ενώ η πινακίδα υπάρχει ΠΡΙΝ από τη συμβολή των δύο οδών, προφανώς και δε μπορείς να την δεις, άρα δεν φταις σε κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...