googlebro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Όχι. Δεν έχουμε 1980. Απλά αποφάσισα να ψηφιοποιήσω τις κασέτες από την βάφτισή μου. Αγόρασα ένα εργαλειάκι το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή με USΒ, και στην άλλη μεριά συνδέεται με RCA (κίτρινο-κόκκινο-άσπρο). Το VCR (μαραφέτι που παίζει παλιές βιντεοκασέτες) μάρκας SHARP, βγάζει ως έξοδο SCART. Οπότε στην μία μεριά του καλωδίου θέλω RCA, και στην άλλη SCART To παράδοξο: *Αν συνδέσω το VCR με την TV μέσω καλωδίου SCART to SCART παίζει κανονικά. *Όταν το συνδέω με καλώδιο RCA to RCA (+SCART to RCA converter, καθώς το VCR βγάζει έξοδο SCART όπως είπα και πριν) ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (No signal). Πως μπορείς να με βοηθήσεις καλέ μου Insomniac: Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει περιπτωση το VCR να θέλει ειδικό καλώδιο RCA to RCA και να μην κάνει αυτό του dvd player επειδή είναι νεώτερης τεχνολογίας? ΥΓ: Το καλώδιο RCA to RCA παίζει κανονικά όταν το συνδέω σε ένα dvd player SONY. Δοκίμασα να βάλω το καλώδιο RCA to RCA αντίστροφα (swap) αλλά τίποτα. Επίσης επιλέγω τις σωστές θύρες AV1 κτλ στην TV μου.
kiko33gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος, μερικά scart (και ειδικά τα converters) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως in ή out, δηλαδή να δίνουν ή να παίρνουν σήμα από τα RCA. Μήπως το δικό σου είναι το αντίθετο απ'αυτό που χρειάζεσαι? Πρέπει να υπάρχουν και κάποια που έχουν ένα κουμπάκι από πάνω, ανάλογα με το πως θα χρησιμποιηθεί. Αν μπορείς να βρεις ένα τέτοιο θα ξέρεις σίγουρα αν φταίει αυτό. 9
googlebro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δίκιο αυτό ήταν ! Σε ευχαριστώ πολύ ! Έλεος γιατί το είχαν φτιάξει έτσι.... Αν δεν κάνω λάθος, μερικά scart (και ειδικά τα converters) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως in ή out, δηλαδή να δίνουν ή να παίρνουν σήμα από τα RCA. Μήπως το δικό σου είναι το αντίθετο απ'αυτό που χρειάζεσαι? Πρέπει να υπάρχουν και κάποια που έχουν ένα κουμπάκι από πάνω, ανάλογα με το πως θα χρησιμποιηθεί. Αν μπορείς να βρεις ένα τέτοιο θα ξέρεις σίγουρα αν φταίει αυτό. 1
solution1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αν αυτό το "εργαλειάκι" έχει και είσοδο s-video, προτίμησε την. Πολύ καλύτερη ποιότητα από RCA. http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565351/S-Video.html
googlebro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παρ' όλα αυτά, ορίστε η κριτική μου στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασα στις προσφορές που βγάζει κάθε Κυριακή: "Χάλια ποιότητα. Αν θέλετε να σπάσετε τα νεύρα σας αγοράστε το. Το σύνδεσα με το VCR και έπειτα στο εν λόγω μηχανηματάκι μέσω των καλωδίων RCA (κίτρινο-κόκκινο-άσπρο). Χάλια. Δοκιμάζω καλώδιο S-Video (αγοράζω δλδ-που να βρεις τέτοια αρχαία καλώδια πλέον) εξίσου χάλια ποιότητα. Εμφανίζει κάτι κόκκινα-ροζ-μπλε πίξελ παντού. Το αγόρασα στις 16/10/16 και πέταξα τα λεφτά μου."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα