Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βλέπω κάποια προσφορά, συγχωρέστε με.

Όταν η επόμενη τιμή στο σκρουτζ είναι 16+4,5 έξοδα αποστολής και αντικαταβολής πιστεύω οτι για κάποιον που θέλει το συγκεκριμένο προϊόν είναι προσφορά. Παραθέτω και το link για να μη μπεις στον κόπο http://www.skroutz.gr/s/7421383/Apple-MD827.html

• Like 1
Δημοσ.

Όταν η επόμενη τιμή στο σκρουτζ είναι 16+4,5 έξοδα αποστολής και αντικαταβολής πιστεύω οτι για κάποιον που θέλει το συγκεκριμένο προϊόν είναι προσφορά. Παραθέτω και το link για να μη μπεις στον κόπο http://www.skroutz.gr/s/7421383/Apple-MD827.html

Αυτό που σας πιάνει η αίσθηση ότι θίγεστε όταν δεν είναι Η προσφορά!! αυτό που βάζετε. Και το e-shop χρεωνεί μεταφορικά 3.00€ αν δεν τα παραλάβεις ο ίδιος ή δεν είναι στην πόλη σου.

Στο θέμα μας.... Μέτρια ακουστικά και άβολα στο αυτί για ακρόαση μουσικής. Μέχρι ομιλία και φτάνει.

Προσωπικά δεν θα τα ξαναέβαζα στο iphone.

edit. !2.50€ με μεταφορικά έχει στο amazon εδω και καιρο

Δημοσ.

εσεις ειστε σιγουροι πως ειναι γνησια;

γιατι η συγκεκριμενη προσφορα αν δεν κανω λαθος, παιζει σταθερα στο eshop καθε 1-2 μηνες, και εχω διαβασει κατα καιρους πως προκειται για bulk συσκευασια. Δεν νομιζω πως η apple πουλα bulk πουθενα.

Κατι αντιστοιχο με καποια beats, που δεν ειναι ουτε καν..

μπορει να κανω λαθος, απλα το λεω για να ψαχτει λιγο περισσοτερο οποιος ενδιαφερεται. Παντως, επειδη τα εχω απο το iphone,ειναι πραγματικα μετρια ακουστικα, που στο δικο μου αφτι δεν καθονται κιολας.

Δημοσ.

εσεις ειστε σιγουροι πως ειναι γνησια;

γιατι η συγκεκριμενη προσφορα αν δεν κανω λαθος, παιζει σταθερα στο eshop καθε 1-2 μηνες, και εχω διαβασει κατα καιρους πως προκειται για bulk συσκευασια. Δεν νομιζω πως η apple πουλα bulk πουθενα.

Κατι αντιστοιχο με καποια beats, που δεν ειναι ουτε καν..

μπορει να κανω λαθος, απλα το λεω για να ψαχτει λιγο περισσοτερο οποιος ενδιαφερεται. Παντως, επειδη τα εχω απο το iphone,ειναι πραγματικα μετρια ακουστικα, που στο δικο μου αφτι δεν καθονται κιολας.

Δεν είναι η bulk προσφορά. Αναφερει οτι είναι συσκευασία

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί, είναι η πλαστική συσκευασία όπως ακριβώς μπαίνει σε ένα κουτί iPhone.

Δεν είναι η συσκευασία αυτή μέσα σε ένα χάρτινο κουτί, όπως προσφέρεται σε retail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...