Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Canon MF724CDW μετά από update Windows


La_MoRt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,

 

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το εξής:

Το μηχάνημα να πω καταρχήν ότι χρησιμοποιεί Windows 10 PRO 64-bit και μετά το μεγάλο update συνέχεια "πετάει" εκτός τον εν λόγω εκτυπωτή ο οποίος είναι συνδεδεμένος με usb πάνω στον υπολογιστή.

Τι έχω κάνει:

  1. Έχω δοκιμάσει καινούριους drivers είτε generic είτε πιο ειδικά για αυτό το μηχάνημα από το επίσημο site.
  2. Έχω αλλάξει καλώδιο usb και θύρα μήπως υπήρχε κάποιο θέμα αν και εδώ να πω πως το είχα αποκλείσει να είναι θέμα του υπολογιστή γιατί καμία άλλη συσκευή usb δε παρουσιάζει θέμα.
  3. Έχω τρέξει το troubleshooter των Windows 10 το οποίο και τελικά μου λύνει το θέμα, αλλά κάθε φορά πρέπει να κάνω restart τον υπολογιστή για να δουλέψει...

Το πρόβλημα δε παρουσιάζεται χρονικά κάπου συγκεκριμένα, είναι με τις ώρες του. Μπορεί να εκτυπώσω 4 φύλλa και μετά να κολλήσει μπορεί να είναι κολλημένος και από όταν θα ανοίξω τα Windows.Από το event viewer όταν το πρωτο παρουσίασε εμφανιζόταν error event id 410 και από εκεί βρήκα ότι έπρεπε να τρέξω το troubleshooter για να διορθωθεί το πρόβλημα. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή είμαι ο μοναδικός και θα καταλήξω να το πετάξω τελικά από το παράθυρο,γιατί μου τα έχει σπάσει τα νεύρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασα και firmware upgrade χωρίς επιτυχία. Δεν είναι λύση για μένα να γυρίσω τα Windows σε προγενέστερη ημερομηνία πριν από το update, ευχαριστώ για τη πρόταση όπως και να έχει. Το πρόβλημα είναι με τον εκτυπωτή δε μπορώ για έναν εκτυπωτή να γυρίσω πίσω τον υπολογιστή ρισκάροντας στον αν θα χαλάσει κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνατήσει Canon χωρίς θέμα, μια προβλήματα με drivers μια θέματα με εκτυπώσεις. Θα το παλέψω και αν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...