zaf_4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αρχές του μήνα θα κάνω νέα αγορά. Θέλω μια οικονομική 43αρα, δεν ενδιαφέρομαι για smart μια και που έχω android tv box με καλύπτει. Οπότε είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 τις οικονομικές τηλεοράσεις όπως αναφέρω και στον τίτλο μου F&U FL43334P vs LG 43LH500T. Θέλω να βλέπω ταινίες, αγώνες κλπ. Οπότε παίζει ρόλο η εικόνα και ο ήχος, σκέφτομαι περισσότερο για την F&U αλλά φαντάζομαι ότι ίσως δεν είναι πραγματικά τα 400Hz και ότι ο ήχος είναι 2χ6 watt σε σχέση με την lg που είναι 10 watt. Εννοείται κάθε άλλη πρόταση δεκτή αλλά το φάσμα είναι από 280 ευρώ μέχρι 300 στις 43 ίντσες. Ξέχασα να αναφέρω η απόσταση θα είναι περίπου 2 με 2.5 μέτρα. Ευχαριστώ
Age4Greeks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αν θες ευρείες γωνίες θέασης πας στην LG με IPS panel, ειδάλλως κοίτα και αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/7626525/Samsung-UE40J5000.html χάνεις 3'' αλλά κερδίζεις λίγο σε ποιότητα χρωμάτων.
zaf_4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 οπότε η lg έχει καλύτερα χαρακτηριστικά εν τέλει. Η Lg έχει ips και η f&u τι; Λες να θυσιάσω 3 ίντσες; Στα 2,5 μέτρα που είναι η απόσταση όμως θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. *Η samsung που αναφέρεις επίσης δεν με συμφέρει για αγορά online, στα public Βόλου πάει στα 350€. Καταστήματα που με ενδιαφέρουν θέλω να είναι από Βόλο για να γλιτώσω τα εξτρά χρήματα από τις μεταφορικές που είναι ένα αρκετά μεγάλο καπέλο. Άντε media markt Λαρίσης.
Age4Greeks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εννοώ ότι αν θα παρακολουθείς κάθετα απέναντι στην συσκευή σου τότε η Σαμσουνγκ είναι η καλύτερη λύση. Οι 3'' δεν θα κάνουν και τόσο μεγάλη διαφορά. (ιδανικά στα 2,5 μέτρα για 1920Χ1080 ανάλυση θες 48-50 ίντσες). Αν αντιθέτως στο χώρο που θα βάλεις τη συσκευή σου θα βλέπεις και από γωνία π.χ. πλάγιος καναπές/πολυθρόνα τότε το IPS πάνελ ενδείκνυται. Για τα μεταφορικά έχεις το δίκιο σου, αν ξεφεύγει η τιμή πάω πάσο. Ίσως πάλι μια ευκαιρία να πας για καφέ στη Λάρισα; Η F&U δεν είναι κακή για τα λεφτά της αλλά τουλάχιστον εγώ δεν την προτείνω για "πρώτη" τηλεόραση αλλά για τηλεόραση εξοχικού σπιτιού ή κρεβατοκάμαρας για 1-2 ώρες την ημέρα. 1
zaf_4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Σ ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση. Οπότε τώρα βλέπω προς LG μεριά στις 43 ίντσες μπορώ,βρήκα σ ένα βολιώτικο μαγαζί αρκετά γνωστό την LG LH500 στα 320€, εε πες 300€ μετρητοίς θα πάω να την δω και από κοντά. Οπότε προτιμώ να πάρω κάτι από την πόλη μου. Μέχρι την Δευτέρα απλά θα κάνω μια μικρή έρευνα εάν θα βρω κάτι καλύτερο από αυτήν... αλλά οκ πάω πάσο για την F&u δεν την ξέρω την μάρκα πέρα ότι είναι τούρκικη.
desertman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Όταν πάρεις την συγκεκριμένη LG ενημέρωσε μας, ενδιαφερομαι και εγώ. Την έβαλε το Media Markt προσφορά στα 289!!
zaf_4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τελικά θα πάω για μεγαλύτερη σε ίντσες. Οπότε, δεν θα μπορώ να πω την άποψή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα