vavoom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα στο forum. Θέλω να αγοράσω ένα σχετικά οικονομικό κινητό android για την αδερφή μου, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω επειδή είμαι φίλος των windows. Για τον λόγο αυτό, ζητάω τα φώτα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 - 1702) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Οι συνήθεις εφαρμογές των social media (FB, Skype, Viber κλπ) - όχι παιχνίδια3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 inches4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): GPS, ενσωματωμένο φλας, τουλάχιστον 2GB μνήμη RAM5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πιστεύω ότι ο μέσος όρος των 13 mp που κυκλοφορεί, είναι επαρκής.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ΌΧΙ8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ΝΑΙ9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; NAI11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
AggelosTz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moto g4 play dual (5") δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο από Ελλάδα σε android σε αυτά τα λεφτά και με τέτοια σπεκ.
lancias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moto g4 play dual (5") δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο από Ελλάδα σε android σε αυτά τα λεφτά και με τέτοια σπεκ. Από SAR πως παει το συγκεκριμενο?εχει περισσοτερο επειδη ειναι dual?γενικα τα motorola εχω ακουσει οτι εχουν υψηλό SAR,ισχύει?
Βασιλης 123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ με το παραπάνω.Μετα υπάρχει το zte blade s6 flex στα 129,Samsung a3 2016 λίγο παραπάνω στο Μπατζετ 190 είναι ότι πρέπει για γυναίκα από εμφάνιση θα την ενθουσιάσει αλλά δεν ξέρω πως θα πάει με τόση λίγη ραμ.Εαν το έχει κάποιος ας πει γνώμες. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από Βασιλης 123
Ntelosxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Από SAR πως παει το συγκεκριμενο?εχει περισσοτερο επειδη ειναι dual?γενικα τα motorola εχω ακουσει οτι εχουν υψηλό SAR,ισχύει?Δεν ειναι σε ολα τα moto το ιδιο sar. Αν θες κινητό με το πιο χαμηλό sar πας σε Samsung αλλα μην τρελαίνεσαι, περα απο κατι κινέζικα περιεργα το sar δεν ειναι και πολυ υψηλό για να σου κάνει ζημιά. Θα σου προτείνω a3 2016, j5 2016 και στα 200-220 p9 lite
mike99GR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το moto g4 play μπορει να εχει καλα σπεκσ αλλα ουτε μια αξιολογήσει δεν εχω δει στο skroutz Δεν εχει ζητήσει?
AntiCambeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 @Συμφωνώ με τον Ntelosxxx Τα Samsung J3 η J5 2016 νομίζω πως είναι καλά για την τιμή τους.Αλλιώς δίνεις παραπάνω χρήματα και παίρνεις το A5 2016 η το P9 lite.
evagelou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα! στα χρηματα που κοιτας δες αυτο! http://www.skroutz.gr/s/8928798/Xiaomi-Redmi-3-Pro-32GB.html ειναι αρκετα καλυτερο απο το g4 και μεσα στο μπατζετ σου και σε αυτα που ζητας !
AggelosTz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα! στα χρηματα που κοιτας δες αυτο! http://www.skroutz.gr/s/8928798/Xiaomi-Redmi-3-Pro-32GB.html ειναι αρκετα καλυτερο απο το g4 και μεσα στο μπατζετ σου και σε αυτα που ζητας ! επειδή είπε ότι θέλει για κοπέλα το συγκεκριμένο χρειάζεται να του περάσει ελλ.ρομ και το σέρβις είναι Κίνα; Ή επειδή είναι από σκρουτζομάγαζο έχει ελληνικά και με το σέρβις ασχολείται το μαγαζί από όπου θα κάνει αγορά ;
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 επειδή είπε ότι θέλει για κοπέλα το συγκεκριμένο χρειάζεται να του περάσει ελλ.ρομ και το σέρβις είναι Κίνα; Ή επειδή είναι από σκρουτζομάγαζο έχει ελληνικά και με το σέρβις ασχολείται το μαγαζί από όπου θα κάνει αγορά ; To MyGad κανει αντικατασταση αμεσα μεσα σε ενα χρονο απο την αγορα.
vavoom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Έδειξα στην αδερφή μου τα προτεινόμενα τηλέφωνα και τελικά αποφάσισε να αγοράσει το Samsung Galaxy J5 γιατί της έκανε κλικ το παρουσιαστικό του (σε άσπρο γαρ). Ελπίζω να της βγει καλό γιατί δεν έχει μεγάλη τύχη με τα κινητά μέχρι σήμερα, αφού για κάποιο λόγο χαλάνε μόλις λήξει η εγγύησή τους.
koystado Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτά τα λεφτά πας εδώ https://www.amazon.co.uk/Honor-Smartphone-Touchscreen-Octa-Core-EmotionUI/dp/B01GUVNTQY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1477210156&sr=8-3&keywords=honor+5c ή περιμένεις το honor 6x που βγαίνει σε λίγες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα