Προς το περιεχόμενο

Απελπισία

Jethro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,

Έχω πάει σε 100 συνεργεία, έχω δώσει άπειρα χρήματα και το αυτοκίνητο δεν το έχει επισκευάσει κανείς γιατί προφανώς δεν ασχολούνται.

VW με κινητήρα BFQ 1.6CC 102 άλογα.

Στο ρελαντί και στις χαμηλές στροφές ρετάρει πολλές φορές επίσης κάνει διαλείψεις στην επιτάχυνση...

Και στο ρελαντί εκτός από το ρετάρισμα, "γκαζώνει" μόνο του όταν είμαι στο ρελαντί.

Και το αποκορύφωμα πολλές φορές δεν έχει πίεση το φρένο και δεν λειτουργεί !

Πήγα σε δυο τρία συνεργεία κάνανε "διάφορα" και τελικά το αυτοκίνητο δεν έχει επισκευαστεί.

Σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό ; από την εμπειρίας που μπορεί να κατέχετε;

Να σημειώσω ότι έχει γίνει ρύθμιση πεταλούδας, αλλαγή μπουζί και μπουζοκαλωδιων καθώς και πολλαπλασιαστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσεχε μην παθεις καμμια ζημια αφου το φρενο δεν είναι αξιοπιστο .

Δεν ξερω που μενεις αλλα ξερω πολύ καλο μηχανικο στο Ν. Ηρακλειο Αττικης . Αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm.

Ότι σου πει αυτό θα είναι .

Αλλη λυση να πας στην αντιπροσωπεια.

Προσεχε μην παθεις καμμια ζημια αφου το φρενο δεν είναι αξιοπιστο .

Δεν ξερω που μενεις αλλα ξερω πολύ καλο μηχανικο στο Ν. Ηρακλειο Αττικης . Αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm.

Ότι σου πει αυτό θα είναι .

Αλλη λυση να πας στην αντιπροσωπεια.

Ναι πηγα στη ....gy, βαλανε ενα ναυλον στο καθισμα, καθισε ο επιστημονικος συμβουλος του συνεργειου εκανε διαγνωση απο το πιτσι εκανε ρυθμιση πεταλουδας απο το πιτσι και μου πηρε 30€ και τιποτα τελικα.

Τουλαχιστον μου τα πηρε με γκλαμουρια.

• Like 4

Ναι έχουν καθαριστεί...

Μπορει να ευθυνεται το ρεταρισμα και το φρενο απο εκει;

το ρετάρισμα ναι, το φρένο όχι... Το οτι εχουν καθαριστεί δε σημαίνει απαραίτητα οτι δουλευουν σωστα... Η διαγνωση τα βγάζει κομπλέ; Οπτικά και με ογκομετρικο τα τσεκαραν;

φοβαμαι οτι αυτό που λες οτι χάνεις το φρένο ειναι λόγω του σέρβοφρενου.

δε ξερω ακριβως το μοτέρ σου, ειναι άμεσου ψεκασμού;

edit: δεν ειναι άμεσου ψεκασμού... ειδα και το παλιότερο θέμα σου, εισαι σίγουρος οτι εχουν λυθεί τα προβλήματα Misfire?

το ρετάρισμα ναι, το φρένο όχι... Το οτι εχουν καθαριστεί δε σημαίνει απαραίτητα οτι δουλευουν σωστα... Η διαγνωση τα βγάζει κομπλέ; Οπτικά και με ογκομετρικο τα τσεκαραν;

φοβαμαι οτι αυτό που λες οτι χάνεις το φρένο ειναι λόγω του σέρβοφρενου.

δε ξερω ακριβως το μοτέρ σου, ειναι άμεσου ψεκασμού;

edit: δεν ειναι άμεσου ψεκασμού... ειδα και το παλιότερο θέμα σου, εισαι σίγουρος οτι εχουν λυθεί τα προβλήματα Misfire?

http://www.carrepairdata.com/service/repair/manual/eng/volkswagen/golf_iv/1_6/2002-2006/bfq/1595/75/

αυτος εδω ειναι ο κινητηρας...

Ναι λυθηκαν, δεν εχω misfire...δηλαδη οταν ανεβασω στροφες εχει οκ αποδωση...μηπως χανει αερα ή τραβαει παραπανω ;

Ναι τα χαν τεσταρει (ετσι μου ειπαν) δεν ξερω με τι τροπο.

στο κάνει ειτε κρύο ειτε ζεστό; και εξηγούμαι, εαν το βαλεις και κανεις 5-10 χλμ, συνεχίζει μετα;

Σωστη παρατηρηση που ξεχασα να αναφερω,

Το πρωι που ειναι κρυο κανει σαν τρακτερ...μετα απο καποια ωρα στρωνει...χθες βεβαια ακομα και ζεστο που ηταν καποια στιγμη μου το εκανε και μετα απο λιγο ξαναεστρωσε.

Να πας πισω αν/πεια κ να πεις σας τα δωσα τζαμπα κανατε λαθος διαγνωση , σε αυτα τα αμαξια πολλες φορες υπαρχει περιπτωση να φταει η πεταλουδα και να μην παιρνει καθαρισμο αλλα μονο αλαγμαα , υπαρχει μια , περιπτωση να φταιει και ο αισθητήρας στροφων , γενικα καποια πραγματα στα group vag εως το 2004 δε τα βγαζει ο εγκςφαλος και αν ο αλλος δεν γουσταρει να ψαχνεταιη δεν εχει εμπειρια δε μπορει να κανει τιποτα μονο με το vas pc

Καλημέρα παιδιά,

Έχω πάει σε 100 συνεργεία, έχω δώσει άπειρα χρήματα και το αυτοκίνητο δεν το έχει επισκευάσει κανείς γιατί προφανώς δεν ασχολούνται.

VW με κινητήρα BFQ 1.6CC 102 άλογα.

Στο ρελαντί και στις χαμηλές στροφές ρετάρει πολλές φορές επίσης κάνει διαλείψεις στην επιτάχυνση...

Και στο ρελαντί εκτός από το ρετάρισμα, "γκαζώνει" μόνο του όταν είμαι στο ρελαντί.

Και το αποκορύφωμα πολλές φορές δεν έχει πίεση το φρένο και δεν λειτουργεί !

Πήγα σε δυο τρία συνεργεία κάνανε "διάφορα" και τελικά το αυτοκίνητο δεν έχει επισκευαστεί.

Σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό ; από την εμπειρίας που μπορεί να κατέχετε;

Να σημειώσω ότι έχει γίνει ρύθμιση πεταλούδας, αλλαγή μπουζί και μπουζοκαλωδιων καθώς και πολλαπλασιαστή.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη σου έχω λύση.

Εαν έχει MAF και EGR ξεκίνα με καθαρισμό και βλέπεις.

Επίσης κοίτα για αισθητήρα λ ή άλλο (τυχων) αισθητήρα, οξυγόνου κλπ..

Έχει MAF & EGR, αλλα δεν βγαζει σφαλμα.

Στο Λαμδα περιοδικα βγαζει οπως ανεκαθεν αλλα χωρις να επηρεαζει την λειτουργια του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...