giorpa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) No frost ψυγείο έχω εδώ και 25 χρόνια (γιαπωνέζικης μάρκας) και κρότους δυνατούς δεν κάνει. Πολύ σπάνια όμως θα κάνει κανένα θόρυβο περίπου σαν υπόκωφο κρότο, και οπωσδήποτε μη ενοχλητικό. Ενημερωτικά. ΥΓ: Στα Βίντεο όπως τα παρακάτω θεωρώ τους κρότους που ακούγονται πρωτάκουστους και γελοίο να υπάρχουν. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από giorpa
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είμαστε εγώ και η κοπέλα μου για την ώρα. giorpa τι μάρκα ψυγείο έχεις; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από Federacion
giorpa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Sharp αλλά δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι με την έννοια πως τα σημερινά Sharp λογικά έχουν διαφορές μετά από 25 χρόνια. Αυτό όμως που σημαίνει είναι πως δε φταίει το No frost για τους ενοχλητικούς θόρυβους, αλλά φταίει η κατασκευή. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από giorpa 1
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 καμια σχέση οι ηχοι που ακούνται στο βιντεο με τους ηχους του προαναφερθεντος Bosch.......
Federacion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τελικά πήραμε αυτό το http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridges/111154-bosch-kdn42vi20 Bosch KDN42VI20 από τον Κωτσόβολο με αρκετό παζάρι περίπου στα 500 ευρώ. Είναι θηρίο και δεν κάνει (για την ώρα) κανέναν θόρυβο. Το έχουμε 6 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα