Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Ψάχνω να αγοράσω καινούργιο ψυγείο μέχρι 450 ευρώ.

Στα χαρακτηριστικά του θελω να είναι:

• Ψηλό πάνω από 1.70
  • όσο το δυνατόν αθόρυβο
  • Χρώμα ασημί - έστω μη λευκό
  • no frost

Έχετε να μου συστήσετε κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εκτός από το Bosch που φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνω κάποια άλλη επιλογή;

Επίσης από θόρυβο αυτό πως πάει; Γιατι θα μπει σε σαλονοτραπεζαρία οπότε έχει σημασία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εκτός από το Bosch που φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνω κάποια άλλη επιλογή;

Επίσης από θόρυβο αυτό πως πάει; Γιατι θα μπει σε σαλονοτραπεζαρία οπότε έχει σημασία.

Μια χαρα ειναι απο θόρυβο, το εχω 1.5 χρονο, δεν ακους τιποτα πλην των στιγμων που κανει την αυτοματη αποψυξη του αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικό όπως π.χ. το πιτσος του φιλου στο θέμα που αναφέρει.

Και εξωφρενικά καλη απόδοση στα + του (ειχα παλιοτερα ενα αντιστοιχο candy και ηταν για κλαματα)!

• Like 1
Δημοσ.

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά pitsos & bosch παράγονται μαζί ενώ αρκετές συσκευές του ομίλου bosch συναρμολογούνται στου Ρέντη. και pitsos και bosch.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αντιστοιχο bosch no frost και μπορω να πω πως κανει πολυ θορυβο.

Επιπλεων εαν σε ενδιαφερει αυτο του λινκ να πας να το δεις απο κοντα γιατι παρολο το μεγεθος του εχει πολυ μικρο ψυγειο μιας κ ειναι μοιρασμενος ο χωρος του 50-50 με τον καταψυκτη.

Το χα δει σε τοπικο καταστημα στα ~350 κ οταν ρωτησα τον πωλητη(ημιγνωστος) πως κ τοσο χαμηλη τιμη μου απαντησε οτι δεν το παιρνει κανεις εξαιτιας του χωρου.

Γνωμη μου ειναι να δεις κανενα samsung/lg/hitachi κοκ.

Μου φαινοντε περισσοτερο αντοχης απο τα ευρωπαικα.

• Like 1
Δημοσ.

Pitsos no frost πήρα κι εγώ το καλοκαίρι και (όπως λέει και το manual) κάνει αυτούς τους θορύβους αλλά είναι ζήτημα αν τους καταλάβω αργά το βράδυ στην ήσυχη γειτονιά μου. Φαντάζομαι ότι αυτή η τεχνική αυτόματης απόψυξης υλοποιείται με διαφορετικό ποσοστό επιτυχίας σε κάθε μοντέλο κι απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν είναι θέμα μάρκας. Το δύσκολο είναι να το εξακριβώσεις πριν την αγορά.

Εγω εχω αντιστοιχο bosch no frost και μπορω να πω πως κανει πολυ θορυβο.
Επιπλεων εαν σε ενδιαφερει αυτο του λινκ να πας να το δεις απο κοντα γιατι παρολο το μεγεθος του εχει πολυ μικρο ψυγειο μιας κ ειναι μοιρασμενος ο χωρος του 50-50 με τον καταψυκτη.
Το χα δει σε τοπικο καταστημα στα ~350 κ οταν ρωτησα τον πωλητη(ημιγνωστος) πως κ τοσο χαμηλη τιμη μου απαντησε οτι δεν το παιρνει κανεις εξαιτιας του χωρου.
Γνωμη μου ειναι να δεις κανενα samsung/lg/hitachi κοκ.
Μου φαινοντε περισσοτερο αντοχης απο τα ευρωπαικα.

+1

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς που έχουμε ένα Siemens κάθε φορά που κάνει απόψυξη ακούγεται αρκετά. Υποθέτω ότι είναι τα μειονεκτήματα της αυτόματης απόψυξης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέμε γι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/3048958/Samsung-RB31FSRNDSA.html#specs

Τι λέτε; Έχετε samsung;

Πόσοι είστε;

Θα χρησιμοποιηθεί από παιδιά;

Θες οπωσδήποτε ψυγειοκαταψύκτη;

Αυτό; https://www.skroutz.gr/s/3599612/Samsung-RT-32FARADSP.html#specs

Έχει μεγαλύτερη συντήρηση, μικρότερη κατάψυξη (συνολικά 12 lt παραπάνω) και αρκετά μικρότερο ύψος.

ή αυτό (αν θες ψυγειοκαταψύκτη) με περισσότερο χώρο.

https://www.skroutz.gr/s/6320231/Samsung-RB33J3030SA.html#specs

Φαντάζομαι ότι όλα υποστηρίζουν αλλαγή φοράς πόρτας.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ αβολο να ειναι το ψυγειο κατω κ η καταψυξη πανω.

Κατα 90% το ψυγειο ανοιγοκλεινεις οποτε αυτο πρεπει να ειναι στο βολικο υψος.

Οσο αφορα το μεγεθος, πανω κατω τα 300 λιτρα χωρου ειναι οκ μεχρι 3 ατομα,4 με ζορι.

Βεβαια εξαρτατε κ απο τις συνηθειες σας.

Αλλα στην τελικη οσο περισσοτερο χωρο εχεις τοσο πιο ευκολα ειναι τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά pitsos & bosch παράγονται μαζί ενώ αρκετές συσκευές του ομίλου bosch συναρμολογούνται στου Ρέντη. και pitsos και bosch.

Όπως και τα Siemens. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...