8anos94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, μολις πηρα την 1060 asus turbo 6gb .. αλλα εχω ακομα για λιγο καιρο τα παλια monitor που ειναι με vga οποτε το ενα το εβαλα με hdmi adapter και το αλλο me diplay adapter.Η καρτα εχει 3 display 1 hdmi.Ολα καλα με το hdmi αλλα το diplay αμα το κλεισς το pc και το ξανα ανοιξω δεν δειχνει αλλα αμα το βγαλω και το ξανα βαλω θα δειξει... γιατι γινεται αυτο? μπορω να το φτιαξω?
razorbladeromance Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 παρε ενα ανταπτορα απο dvi σε vga
8anos94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ναι το ειχα στο πλανο αυτο.. απλα αυτη την στιγμη εχω 3 οθονες και οι 3 με vga... μεχρι να γινει η αλλαγη ... και θα παρει καιρο(3 μηνες σιγουρα)θελω ενα τροπο να εκμεταλευτω την μια display σιγουρα α και δεν ειναι dvi ειναι dvid... αυτες νομιζω δεν βγαζουνε εικονα,.. για ποιο λογο να εχει κατι τετοιο διορθοστε με αν κανω λαθος
razorbladeromance Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εμενα της γιγαμπαιτ εχει και dvi-d &dvi-d και οι δυο βγαζουν εικονα.και την εχω συνδεσει με dvi σε dvi μπορεις να μου πεις το σκορ που πιανεις στο 3d mark firestrike?δωρεαν ειναι.
8anos94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 4Gb.. αλλα το κατεβαζω βεβαια.. εσυ εχεις 4790... θα υπαρχουν διαφορες xD
8anos94 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 εε νομιζω οτι κατι δεν παει καλα .. εκει που λεει gpu ΑΤΙ Radeon 3000 τι φαση γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα