Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να αγορασω μια τιμονιερα για το pc ωστε να παιζω παιχνιδια οπως dirt,assetto corsa,need for speed κλπ.Το budget ειναι γυρω στα 50-60.Υπαρχει τιποτα που να αξιζει σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

Ανέβα budget τουλάχιστον 100€ αλλιώς δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι που δεν θα θέλει πέταμα σε 3 μήνες. Επίσης δεν θα έχεις feedback από το τιμόνι σε τόσο χαμηλού κόστους τιμονιέρα.

Δημοσ.

Ανέβα budget τουλάχιστον 100€ αλλιώς δεν νομίζω πως θα βρεις κάτι που δεν θα θέλει πέταμα σε 3 μήνες. Επίσης δεν θα έχεις feedback από το τιμόνι σε τόσο χαμηλού κόστους τιμονιέρα.

Αρα για καποια καλη θελει 100+ απ'οσο καταλαβα.Καμια προταση σε αυτο το budget εχεις?

Από αγγελία μόνο σε αυτά τα χρήματα.

Driving force PRO 40-50 και άμα είσαι τυχερός μπορεί να βρεις και την GT στα 60.

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/peripheralsvideo/739706-logitech-driving-force-pro-50%E2%82%AC-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7/ αξιζει αυτη?

Δημοσ.

Ανάλογα την κατάσταση, εκεί παίζουν οι τιμές.

Εγώ πχ. την είχα πάρει με το κουτί της 40 σε αρκετά καλή κατάσταση πριν 2 χρονιά.

Με 100 περνεις g25 από αγγελία και με 150-160 g27 από αγγελία πάλι.

Με το budget που έχεις δεν περνεις κάτι αξιόλογο σε καινούργια. Θες όντως 100+ και δεν θα φτάσει την ποιοτητα της g25.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...