Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο που τα Mix Tapes δεν ηταν ιδεα του gunn αλλα της γυναικας σεναριοραφου που εγραψε το αρχικο σεναριο..

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/7/2018 στις 1:05 ΜΜ, tritonas00 είπε

ePcAauR.jpg

wtf...

WTF δεν λέει τίποτα.

είδα την είδηση στο BBC και ο Gunn ισχυρίστηκε ότι και καλά τότε ήθελε μέσα από τα posts του να δείχνει αντιδραστικός, προκλητικός, whatever.

Αυτά που έβαλες δείχνουν κάτι πολύ διαφορετικό και συνάμα ξεκάθαρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως, τοση εμμονη δεν δειχνει καποιον που απλως το επαιζε αντικορφομιστης.

και γιαυτο Disney τον εδιωξε, για να καλυψει τα νωτα της σε περιπτωση που στο μελλον αποκαλυφθει για τον Gunn κατι παραπανω απο κακογουστα αστεια.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

WTF δεν λέει τίποτα.

είδα την είδηση στο BBC και ο Gunn ισχυρίστηκε ότι και καλά τότε ήθελε μέσα από τα posts του να δείχνει αντιδραστικός, προκλητικός, whatever.

Αυτά που έβαλες δείχνουν κάτι πολύ διαφορετικό και συνάμα ξεκάθαρο.

Τώρα τα διάβασα και εγώ. Είναι εμετικά, υπερβολικά εμετικά για να είναι "πραγματικά" post από κάποιον σε δημόσιο site με το πραγματικό του όνοματεπώνυμο, οπότε τείνω να τον πιστέψω ότι τα έλεγε με σκοπό την προκλήση. Σε κάθε ενδεχόμενο πάντως, καλά του κάνανε γιατί αυτά δεν τα λες ούτε για πλάκα

• Like 2
Δημοσ.

Ναι...αλλα να αποφασισουμε, ή θα "παρουμε" το μερος του Γκαν, ή θα γινουμε SJW. Που τους κραζετε (και γω) στις τελευταιες 200+ σελιδες του θρεντ του Σταρ Γουορς.

Αληθινη ιστορια: Φιλος μου μεταλας και ολιγον σατανοπληκτος (οχι σατανιστης) ειχε γεμησει το φουμπου του με βιδεο απο Διμμου Μποργκιρ, Σατυρικον και τα ρεστα να μην τα λεω τα ξερετε. Ο ανθρωπος στη δουλεια του τυπος και υπογραμμος - δουλευε πωλησεις σε μικρομεσαια εταιρεια - 40 η 50 ατομα περιπου. Τσιμπαει εναν μεγαλοπελατη μουρλια και αρχιζει μια ιστορια με τον εταιρο πωλητη πως ταχαμ ταχαμ ο τελευταιος ηταν που ειχε προσεγγισει τον πελατη πρωτος και οτι ο φιλος μου μπηκε στη μεση και του τον πηρε. Δεν μπορουσε να πει στα αφεντικα, μου τον "εκλεψε" γιατι αφενος δεν ειχε αποδειξεις, αφετερου δεν ειχε συμβει κατι τετοιο (εξ'ου και δεν ειχε αποδειξεις). Οποτε πηγε το λουστρακι στο μεγαλο αφεντικο, που ηξερε πως ηταν θεοσεβουμενος -72 χρονων ανθρωπος- και του ειπε ο "Γιαννης" ειναι σατανιστης και βριζει τα θεια, προσβαλλει τα ιερα, μισει την εκκλησια, μας κοροιδευει επειδη πιστευουμε κοκ.

Ε, μπαινει στο φουμπου του φιλου μου ο μπαρμπας, βλεπει αυτα που σας ειπα, βλεπει και κατι επιπροσθετα χιουμοριστικα (γεροντας παρισιος/βουνισιος/παστιτσιος + Ο εξωγηινος ο γαλαξιουχος κοκ), παθαινει αμοκ, τον φωναζει και τον απολυει για ασημαντη αφορμη (ειχε παρει μια αναρρωτικη). Ο φιλος μου τον πηγε στα δικαστηρια αλλα ακρη δεν βγηκε.

Οποτε ειμαι με τον Γκαν γιατι και ετεροχρονισμενη ειναι η επιβολη οποιας τιμωριας, καθως και περα απο τα λεκτικα σχολια δεν εχουμε καποια μυνηση, κατι, συμβαν...

Δημοσ.

μονο που ο Γκαν εκανε το ιδιο προς αλλα μελη του χωρου του, οπως στην περιπτωση της Ροζαν Μπαρ. ειχε ταχθει ανοιχτα υπερ της απολυσης της και την ακυρωση του σοου της , για ενα προσβλητικο τουητ που ειχε γραψει.

επομενως πως θα γινει τωρα; θα υπερασπιστουμε καποιον για κατι που εκανε, οταν αυτο το κατι ο ιδιος το αποδοκιμαζε οταν το κανανε οι αλλοι; μονα-ζυγα δικα του;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hexenlord είπε

Ναι...αλλα να αποφασισουμε, ή θα "παρουμε" το μερος του Γκαν, ή θα γινουμε SJW. Που τους κραζετε (και γω) στις τελευταιες 200+ σελιδες του θρεντ του Σταρ Γουορς.

Αληθινη ιστορια: Φιλος μου μεταλας και ολιγον σατανοπληκτος (οχι σατανιστης) ειχε γεμησει το φουμπου του με βιδεο απο Διμμου Μποργκιρ, Σατυρικον και τα ρεστα να μην τα λεω τα ξερετε. Ο ανθρωπος στη δουλεια του τυπος και υπογραμμος - δουλευε πωλησεις σε μικρομεσαια εταιρεια - 40 η 50 ατομα περιπου. Τσιμπαει εναν μεγαλοπελατη μουρλια και αρχιζει μια ιστορια με τον εταιρο πωλητη πως ταχαμ ταχαμ ο τελευταιος ηταν που ειχε προσεγγισει τον πελατη πρωτος και οτι ο φιλος μου μπηκε στη μεση και του τον πηρε. Δεν μπορουσε να πει στα αφεντικα, μου τον "εκλεψε" γιατι αφενος δεν ειχε αποδειξεις, αφετερου δεν ειχε συμβει κατι τετοιο (εξ'ου και δεν ειχε αποδειξεις). Οποτε πηγε το λουστρακι στο μεγαλο αφεντικο, που ηξερε πως ηταν θεοσεβουμενος -72 χρονων ανθρωπος- και του ειπε ο "Γιαννης" ειναι σατανιστης και βριζει τα θεια, προσβαλλει τα ιερα, μισει την εκκλησια, μας κοροιδευει επειδη πιστευουμε κοκ.

Ε, μπαινει στο φουμπου του φιλου μου ο μπαρμπας, βλεπει αυτα που σας ειπα, βλεπει και κατι επιπροσθετα χιουμοριστικα (γεροντας παρισιος/βουνισιος/παστιτσιος + Ο εξωγηινος ο γαλαξιουχος κοκ), παθαινει αμοκ, τον φωναζει και τον απολυει για ασημαντη αφορμη (ειχε παρει μια αναρρωτικη). Ο φιλος μου τον πηγε στα δικαστηρια αλλα ακρη δεν βγηκε.

Οποτε ειμαι με τον Γκαν γιατι και ετεροχρονισμενη ειναι η επιβολη οποιας τιμωριας, καθως και περα απο τα λεκτικα σχολια δεν εχουμε καποια μυνηση, κατι, συμβαν...

No offence αλλα παντελώς άσχετο. Το τι ακούει ο καθένας είναι δικαίωμα του, το να ανεβάζει videos κτλ στο fb του επίσης, αλλα άμα είσαι σοβαρός επαγγελματίας δεν τα κανεις αυτά, think ahead, φτιάξε ένα private profile και κάντα εκεί στην τελική, η έστω μην έχεις public το profile σου. Όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι, dont get me wrong υπό καμια περίπτωση δεν του άξιζε αυτό που έγινε στον φίλο σου αλλα ξες τι λένε, φύλαγε τα ρούχα σου...Τώρα όσο αφορά τον Gunn δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ακόμα και για πλακα να τα έλεγε είναι εμετικός και του αξίζει να μην ξανά βρει ποτε δουλειά στον χώρo.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θεωρώ ότι είναι ένας συνδυασμός ευγνωμοσύνης/οικονομικών συμφερόντων.Μπορεί να νιώθουν ότι του χρωστάνε π.χ. οι Chris Pratt,Zoe Saldana και Dave Bautista  από το GOTG απέκτησαν διεθνή αναγνωρισιμότητα.Επιπλέον φοβούνται μη πάει το GOTG 3 άπατο λόγω νέου σκηνοθέτη.Μπορεί να στηρίζουν το gunn δημόσια αλλά αμφιβάλλω αν θα τον καλούσαν στα παιδικά πάρτι των παιδιών τους.

Δημοσ.

You have a point, αλλά ας σκεφτούν και τι αντίκτυπο ενδεχομένως να έχει στην καριέρα τους η στήριξη σε κάποιον που κατηγορείται ως pedo. Εκτός αν δεν φαντάζονται τη ζωή τους εκτός MCU..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...