najinblue3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Άτομο που το 99% πόστς στον κινηματογράφο είναι αδιάφορα, κράζοντας ταινίες που δεν έχει καν δει βλέπε Wonder Woman , διαβάζοντας Reddit και 4chan να πετάξει καμία ψαγμενια απορώ γτ ασχολείσαι φίλτατε fulgore...
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Offtopic. Έχω χάσει το μέτρημα απ τα thread που προσπαθεί να την πει ο ένας στον άλλον. Μου θύμιζει το thread του Ryzen. Ontopic. Αξίζει έστω και λίγο ; Να την δω; Την κατέβασα μαζί με το alien αλλά το alien το έκανα delete πριν το δω
najinblue3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εννοείται να το δεις αν έχεις δει το 1ο, θα περάσεις καλά 2
jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ...αλλα δυστυχώς δεν είναι σαν το πρώτο...θα περάσεις πάντως την ώρα σου ευχάριστα... 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Παίζει άμα δεν έχανε τα κιλά να ήταν πιο αστεία η όλη φάση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι τα normal κιλά του, ούτε τα αριστερά ούτε τα δεξιά...
Gilmaru Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Offtopic. Έχω χάσει το μέτρημα απ τα thread που προσπαθεί να την πει ο ένας στον άλλον. Μου θύμιζει το thread του Ryzen. Ontopic. Αξίζει έστω και λίγο ; Να την δω; Την κατέβασα μαζί με το alien αλλά το alien το έκανα delete πριν το δω Μην κρίνεις με βάση γενικόλογες απόψεις άλλων από ένα μόνο φόρουμ. Εσύ ξέρεις τα γούστα σου καλύτερα. Αν έχεις δει το trailer ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις. Στο imdb πάντως έχει βαθμολογία χρηστών 8.0, που πάει να πει ότι γενικά στον περισσότερο κόσμο άρεσε, ανεξάρτητα από τις απόψεις που επικρατούν εδώ.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μην κρίνεις από γενικόλογες απόψεις άλλων, ειδικά με βάση ένα μόνο φόρουμ. Εσύ ξέρεις τα γούστα σου καλύτερα. Αν έχεις δει το trailer ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις. Στο imdb πάντως έχει βαθμολογία χρηστών 8.0, που πάει να πει ότι γενικά στον περισσότερο κόσμο άρεσε, ανεξάρτητα από τις απόψεις που επικρατούν εδώ. Θα την δω τελικά ! Το 1 ήταν καλούτσικο.
Gilmaru Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε σχέση με το πρώτο γενικά θα έλεγα πάντως ότι έχει περισσότερο κωμικό χαρακτήρα. Σε κάποιους άρεσε αυτό, όπως εμένα, ενώ άλλοι χαλάστηκαν.
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μην κρίνεις με βάση γενικόλογες απόψεις άλλων από ένα μόνο φόρουμ. Εσύ ξέρεις τα γούστα σου καλύτερα. Αν έχεις δει το trailer ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις. Στο imdb πάντως έχει βαθμολογία χρηστών 8.0, που πάει να πει ότι γενικά στον περισσότερο κόσμο άρεσε, ανεξάρτητα από τις απόψεις που επικρατούν εδώ. Και εδω παντως οι περισσοτεροι θετικα λογια ειπαν περαν των τελευταιων Τωρα σε οποιον αρεσε η πρωτη ταινια προφανως και αξιζει τουλαχιστον να την δει(απορια γιατι δεν την εχει δει ηδη και ρωταει βασικα),κακη ταινια δεν ειναι. Το αν θα αρεσει (και ποσο)περισσοτερο η λιγοτερο απο την πρωτη αυτο ειναι στην κριση του καθενος.
_linuslost_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το πρώτο το απόλαυσα! Το δεύτερο μου έκανε σαν παρωδία του πρώτου... Πολύ κακό σε όλα, ηθοποιοί, σενάριο, ατάκες, κακός κλπ.. 5/10 1
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το γενικο συμπερασμα πανω κατω ειναι οτι θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο νομιζω.
Gilmaru Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πολύ το ξεψειρίζετε νομίζω. Μήπως τελικά τις παίρνετε λίγο παραπάνω σοβαρά από ότι πρέπει αυτές τις ταινίες; Είναι κωμική περιπέτεια δράσης ουσιαστικά. Απλά σε ασυνήθιστο setting και με ελαφρώς cult επιρροές και διαφορετικό χιούμορ που προφανώς δεν κάνει αίσθηση σε όλους. Είναι σα να τρώμε μπακλαβά και να έρχεται κάποιος και να λέει, χμμμ "καλή η γεύση αλλά έχει πολλά σάκχαρα και κορεσμένα λιπαρά και από βιταμίνες.. πφφφ.. τι βιταμίνες; - 3/10". Είναι γαμημένος μπακλαβάς όχι μπρόκολο, δεν τον τρώμε για την διατροφική του αξία. Εν ολίγης είναι ταινία φτιαγμένη για να περάσεις καλά και να γελάσεις, όχι για να πάει για όσκαρ σεναρίου ή πρώτου ανδρικού. Εγώ προσωπικά γέλασα και πέρασα πολύ ευχάριστα την ώρα μου. Αν αυτό δεν ισχύει για άλλους, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε σχέση με το πρώτο γενικά θα έλεγα πάντως ότι έχει περισσότερο κωμικό χαρακτήρα. Σε κάποιους άρεσε αυτό, όπως εμένα, ενώ άλλοι χαλάστηκαν. Στο 1ο έβγαινε "φυσικά", στο 2ο είναι βεβιασμένο, με το ζόρι να βάλουμε περισσότερα αστεία... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα